IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
    Имах предвид, че той може да пада като хората, а не като черния братовчед на Хоумър Симпсън.
    Хахахаха

С този лаф на право ме разби, наистина си приличат не бях се замислял до сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      само фен на бербатов може да каже на черното-бяло
      Положението на Азар го дъвкахме много, но вти ти пак link, погледни го и после пак да си говорим за дузпата-велизарка на негрото и тази на Азар. Аз продължавам да твърдя, че по-чиста дузпа от тази на Азар би имало само ако някой му счупи крака, но понеже в Англия за счуепн крак фаулове не дават (виж за театрални влизания тип като на портумангалското цигане от Манчестър или бразилското цигане от пърцилона може), то пак няма как да има по 100%-ва дузпа
      Явно не съм се изразил правилно Опасния беше спънат този уикенд и дузпата беше 100 процентова. Имах предвид, че той може да пада като хората, а не като черния братовчед на Хоумър Симпсън.
      Не съм фен на Челси, но съм такъв на Азар. Затова го взех още лятото като премина на Острова.

Коментар

• И да не кажете, че не съм почел 2-та гола на барбуката с една стара (то и без това от поселдния му гол мина една бременност време), но златна давай, бате Митко
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

На негово място Азар как щеше да падне само...
          само фен на бербатов може да каже на черното-бяло
          Положението на Азар го дъвкахме много, но вти ти пак link, погледни го и после пак да си говорим за дузпата-велизарка на негрото и тази на Азар. Аз продължавам да твърдя, че по-чиста дузпа от тази на Азар би имало само ако някой му счупи крака, но понеже в Англия за счуепн крак фаулове не дават (виж за театрални влизания тип като на портумангалското цигане от Манчестър или бразилското цигане от пърцилона може), то пак няма как да има по 100%-ва дузпа
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Като застрелян на място...

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
              Не бях го гледал, слабичко е малко като изпълнение, спъва се чак два метра след вратаря, но пък е хванало дикиш

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                Не бях го гледал, слабичко е малко като изпълнение, спъва се чак два метра след вратаря, но пък е хванало дикиш

Коментар

ша пущим, малко се позабавих:

- класическа лига:
                  Code to join this league: 329575-145631
                  - хед-ту-хед лига
                  Code to join this league: 329575-145662
                  Ето кодовете

Коментар

• пак се замотах и тая година, изтървах първите 3 кръга докато направя отбор. дайте някой код ако имате лига за кибици поне да зяпам

Коментар

Бербатов вече го купих, а този кръг ми е тотален фейл - заложиш на пръцко и касорла и щетата е тотална. Нищо, хубавото е, че почти никой не е уцелил състава
                      Ами как да уцелиш - както написах по-долу Шити и Челски вкараха общо един гол (за съжаление във вратата на Харт, който е моя избор за вратар), а гола вкаран за тези отбори вкара никому непознат (във фентъзито) играч.
                      За Юнайтед от голмайсторите само Чичарито е избираем играч, ама само ако залагаш, че РвП и Рууни са контузени.
                      В Арсенал само някой може да е уцелил с Подолски иначе Жервиньо да го подаряват като четвърта резерва пак не бих го взел!

Най-най-най много ме е яд, че вкарах Бербатов на мястото на Дефоу щото не ми издържаха нервите спрямо последния, а той най-накрая се отпуши

ПП Полкито като е писал долния пост май влиза в някакви филми, а забравя мача Ман Юнайтед-Блекбърн навръх 70-годишния юбилей на САФ...

Коментар

• само някои мечтатели може да са очаквали , че ФА ще допусне изненада на този мач и още в 5-тата минута съдията даде своя дан за фирмения им отбор

при положение, че фирмения отбор на съдиите и на ФА на англия очакваха да запишат поне няколко юбилея, как си представяте м@н@фите да не победят

- гигс записа мач номер 600

- сколс записа мач номер 700

- рио фърдинанд с мач номер 400 за м@Н@фите

- дъртия алкохолик дедо сашо с домакински мач номер 500 в EPL за м@Н@фите

- за дъртия алкохолик дедо сашо този мач бе победа номер 600 откакто е при м@Н@фите

....................... чудя как някой може да очаква нещо различно от победа за съдийския отбор

а ето го и подаръка за юбилярите от страна на ФА, майк райли & со още в началото на мача .................... както знаете подаръците се дават в началото

http://www.dailymotion.com/video/xtm...vs-wigan_sport

Коментар

За този кръг мисля да сложа капитан....Бербатов Кой е вашия фаворит за капитан?
                          поздравления за всички които взеха Бербатов в отборите си

гледам, че груйчо още го е яд на БЕРБО, че не отиде в любимата му турция където където ходят истинските левскари

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                            А тия олигофрени Рединг как са успели да вкарат гол?!??
                            с тая защита на тотнъм, ако запишат повече от 6-7 чисти мрежи ще е чудо

Коментар

• А тия олигофрени Рединг как са успели да вкарат гол?!??

Коментар

Сега какво очакваш, да почна да ти изброявам постиженията му?

Вероятно всеки разбира успеха по-различен начин, затова искрено ти желая да реализираш собствения си талант в по-голяма степен в сравнение с Бербатов...
                                благодаря, явно няма да се разберем по въпроса, но не винаги можеш да пробиеш стена, нали Просто искам да кажа, че трябваше да направи много повече за това, което е получил даром като гени. Успех и на теб.

Коментар

Working...
                                X