IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Идеи за капитани

Арсенал и Ливърпул имат наглед лесни мачове, а и изпълнителите на дузпи в Юнайтед не бива да бъдат подценявани
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      по-важните въпроси в случая са:

- защо го купува след мен

- защо го купува когато суарез няма нищо да направи в предстоящия мач .................... очаквам лузърите да вкарат на-много един гол и то не от суарез

---------------------------------------

давам жокер .................................. колкото и невероятно да ви се струва сложете за капитан тази седмица ................................. ЯЯ туре

ЯЯ е пълна дупка този сезон а толкова надежда имаше в това момче...
      Only God Can Judge me...

Коментар

- защо го купува когато суарез няма нищо да направи в предстоящия мач .................... очаквам лузърите да вкарат на-много един гол и то не от суарез

давам жокер .................................. колкото и невероятно да ви се струва сложете за капитан тази седмица ................................. ЯЯ туре

ЯЯ играе много назад при схемата с двама нападатели, прави по два шута от далече на мач и ако влезе...Аз лично не мисля че сити ще вкарат повече от 2 гол този мач, то и победата им хич не е сигурна

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Ей, Груец, как може да си купиш Суарез преди мене?...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            ...... че азарчо май не ме кефи, но знам ли
            Хатем Бен Арфа!!!

Коментар

• Още от вчера съм с капитан Суарес.И Груец внимавай в контактите със съдиите тоя кръг
              Life won't wait for you.

Коментар

Go with HBA!... Evra is shit!
                ами марински аз съм с 4 смени този кръг, така че кой да взема, ако не Суарез, пък и имат много лесен кръг (осоебно следващия). С изцяло ново нападение съм

Хайде един безплатен хинт от мен, пък вие ако искате го следвайте - цените на ин-форм играчите растат много бързо и ако не си въртите състава, в един момент просто няма да можете да си купите нещо по сносно. Засега избушеняци като Ламбърт, барбуката, минчу празников, флечър, крауч, дайър, маколи и т.н. дават добри точки, ама като почнат да играят накуп Силва, Бейл, Нани/Кагава, Азар, Касорла, Перси, Агуеро и т.н. тогава какво правим? А със сегашната лига, дето шипчето я направи с ънлимитид смени, цените фъркат лесно нагоре и надолу и в един момент, може да се окаже изпуснат влака, но всеки си знае.
                Успех, аз май ще слагам Суарез, че азарчо май не ме кефи, но знам ли
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Нюкасъл са много зле и според мен юнайтед ще спечели, но аз лично ще изчакам и прогнозите на Диема

Коментар

т.е. Суарез-капитан? Ами логично е, стоук са корав, типично британски отбор (т.е. галощи и дърводелци), значи минимум 2 дузпи
                    Аз се колебая между Суарес и Азар(ще сложа него, ако излезе инфо че бразилчето няма да е титуляр), но още не съм решил

Торес и Ван Пърси също са опции, но ги нямам в отбора си

Коментар

т.е. Суарез-капитан? Ами логично е, стоук са корав, типично британски отбор (т.е. галощи и дърводелци), значи минимум 2 дузпи

Last edited by marinbg; 05.10.2012, 10:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Най-вероятно ми изглежда головете да дойдат от Челси, след като видях какво представлява защитата на Норич миналата седмица..... значи трябва да изберем някой от другите два мача, защото обикновено там, където е най-очевидно, че трябва да има голове се получава мъка за 1-0 или 1-1
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

баси, имам жесток проблем с избора на капитан Къде ли се чакат най-много голове - Тотнъм, Ливера, Челси?
                          Най-вероятно ми изглежда головете да дойдат от Челси, след като видях какво представлява защитата на Норич миналата седмица..... значи трябва да изберем някой от другите два мача, защото обикновено там, където е най-очевидно, че трябва да има голове се получава мъка за 1-0 или 1-1
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• баси, имам жесток проблем с избора на капитан Къде ли се чакат най-много голове - Тотнъм, Ливера, Челси?

Коментар

Всъщност лека поправка - имам 30 точки, така че влизам в "промоцията" на ГТ-то
                              е, браво .......................... най-после да те видя доволен

Коментар

еб@си и работата ............................ на груйчо и на жена и Господ не може да им угоди

преди 2 дни

и днес
                                кое не разбра бре, полкиньо - нолан даде асистенция и затова ми се вдигнаха точките. Всъщност лека поправка - имам 30 точки, така че влизам в "промоцията" на ГТ-то

Коментар

X