IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• груйчо, малко по-скромно го давай и взимай пример от avalanche ..................... ето го и този кръг пак е зашил 85 т. и вече е на 1-во място в лигата ни и е в топ 10 на България за което го поздравявам

парадоксалното в случая е, че е на първо място в лигата ни и същевременно е на едно от последните места в лигата "един срещу друг" където след днескашната си победа начело излезна груйчо

още веднъж поздрави за двамата ни нови водачи в двете класирания...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Като си извадиш 8-те точки за смените даже те водя
      както казах - повЕрвах ти. А ако не бях направил глупостта да оставя Нолан и Горкс резерви (до последно се чудих, но реших, че бейл, рафаел, Иванович и особено санти касорла могат да направят нещо, пък то), сега щях съвсем да съм те откъснал, но все още ти давам шанс А пак да питам - виждаш ли колко скъп отбор имам? Не че твоят е еФтин, реално май е втория най-скъп, ама в момента мога да си купя абсолютно всичко, което си пожелая и само чакам силните играчи да почнат да точкуват Така че надявайте се пълнежа все още да крепи положението, ч е иначе става състезание с един кон

П.С. Сега погледнах - малко ти е късно за -8 следващия кръг, трябаше този да го напраиш И какво - фелаини за бейл, ба за суарез и още някой, дето не мога да се сетя кой ще е Само Ибату да не се разшие, а ливера пак да се издънят у дома аз южуъл
      Last edited by Грую Груев; 11.11.2012, 23:34.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        повЕрвах ти
        Като си извадиш 8-те точки за смените даже те водя

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          настигнах те, ей!
          повЕрвах ти
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            аз вече направих отбора и очаквам много точки този кръг (все пак имам да избивам цели -8), а отгоре на всичкото и тимът ми е ултра скъп - 107 милки, от които реално използваеми 104.1 - не е зле, а, особено ако скъпите играчи се разиграят, което е крайно време да се случи
            настигнах те, ей!

Коментар

• аз вече направих отбора и очаквам много точки този кръг (все пак имам да избивам цели -8), а отгоре на всичкото и тимът ми е ултра скъп - 107 милки, от които реално използваеми 104.1 - не е зле, а, особено ако скъпите играчи се разиграят, което е крайно време да се случи

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                В крайна сметка срещу -4 точки си купих чисто нов играч за капитан
                Евтино ти е излезнал. Аз платих 20 миналата седмица...
                Е, той пък изпусна дузпа и си изкара жълт картон, ама така е в живота: който играе пИчели, който не играе - не пИчели.

Коментар

• В крайна сметка срещу -4 точки си купих чисто нов играч за капитан
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Колкото повече напредва сезона, толкова повече отборите ни ще започват да си приличат... просто се вижда кои са играчите във форма, носещи точки и всички, които имат възможност ги купуват. Така че изборът на капитан става все по-важен. Аз изоставам от челните места и съм принуден да рискувам с по-нетрадиционни избори. Ако върже, върже

Преди 2 сезона Бербатката неизменен капитан за около 2 месеца ми донесе второто място в лигата на Инвестор, въпреки че по това време на сезона изоставах сериозно. Та така
                    Ами сега е момента да рискуваш с Оскар....всички ще са с Ван-Пърси, само трябва да се примериш с тезата че Ливърпул ще загубят в неделя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                      Е ако и следващите пет мача са така то направо ще изпаднем Фулам са доста зле в защита, отделно и като гости принципно са слаби...Демек ако Арсенал не бият този мач незнам кога ще победят

Пиенаар си е доста по рисково от Жиру, както и да го погледнеш....btw: някой ще рискува ли с Оскар??
                      Колкото повече напредва сезона, толкова повече отборите ни ще започват да си приличат... просто се вижда кои са играчите във форма, носещи точки и всички, които имат възможност ги купуват. Така че изборът на капитан става все по-важен. Аз изоставам от челните места и съм принуден да рискувам с по-нетрадиционни избори. Ако върже, върже

Преди 2 сезона Бербатката неизменен капитан за около 2 месеца ми донесе второто място в лигата на Инвестор, въпреки че по това време на сезона изоставах сериозно. Та така

Коментар

Смело решение (Жиру) при положение, че от последните 5 мача имате само една победа, при това с гол от засада

За мен Юнайтед би трябвало да вкарат доста голове този кръг, но нямам техни играчи

Обмислям да се пробвам с Пиенаар или Крауч
                        Е ако и следващите пет мача са така то направо ще изпаднем Фулам са доста зле в защита, отделно и като гости принципно са слаби...Демек ако Арсенал не бият този мач незнам кога ще победят

Пиенаар си е доста по рисково от Жиру, както и да го погледнеш....btw: някой ще рискува ли с Оскар??

Коментар

• аз имам такъв избор на състав в тзои кръг, че чак се плаша Дет се вика сладка дилема ми е кой измежду Бербатов, Бейл, Стърлинг, Горкс, Шоукрос да пусна в състава - борят се за 2 места А пък за капитан - направо нямам думи: пръцко, бейнс, фелаини, Ба, но най-вероятно ще заложа на изпитаното средство: добрият стар Ван Пръцко

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                            Кой ще изберете за капитан тази седмица?

Аз съм със Жиру - а може и да пусна Мата в последния момент...
                            Смело решение (Жиру) при положение, че от последните 5 мача имате само една победа, при това с гол от засада

За мен Юнайтед би трябвало да вкарат доста голове този кръг, но нямам техни играчи

Обмислям да се пробвам с Пиенаар или Крауч

Коментар

• Кой ще изберете за капитан тази седмица?

Аз съм със Жиру - а може и да пусна Мата в последния момент...

Коментар

• Искам да поздравя Груеца, за играта му.през тази година.

Не виждам, как мога да го победя. Има много добра среднострочна структура на отбора, а тийм валю-то му ще му помогне много в дългосрочен план.

Пък и се оплаква все по-малко, което е съшо добре.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

X