IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Е много ясно. То си беше лесен избора.
    абе лесен, лесен, ама не баш - аз от трима нападатели имам 1 гол, а ми струват към 30 милки, да не говорим, че имаха ултра лесна програма - 2 домакинства и гостува на слабак. И докато за манчестър не се учудих много - крайно време беше, то за нюкясъл си е сериозна греда с тези 2 поредни загуби като домакин от средняци (то затова и запазих Ба-ту - за тези мачове, пък то...), а барбуката им го наби съдията - бритиш хомосекшуълите са брутални, честно, направо не знам как все още се гледа тази игра и никой не протестира срещу подобни безумия - да си внасят родни съдии, по-добре ще свирят
    Сега се чудя дали да купувам Суарез, заради добрата серия на ливера или да очаквам поредното зариване в ла,ната от тях, което не би било нещо ново под слънцето И за втори път имам много точков играч в резервите, но това си е моя грешка - дано я коригирам следващия път.
    П.С. Иначе маринския би следвало даме изпревари след бонусите, но има мач и утре,така че май ще вземам и умната, и русата
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Уцелих капитана!... Груец, може да те понастигна, а?
      Е много ясно. То си беше лесен избора.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Ще те послушам.... Имам чувството, че Ван Пръцко ще влезе да се разтъпче, ако има нужда за 20 минути...
        Уцелих капитана!... Груец, може да те понастигна, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Аз съм директно се персийчето, но ако имах Суарез щях да сложа него.
          Ще те послушам.... Имам чувството, че Ван Пръцко ще влезе да се разтъпче, ако има нужда за 20 минути...

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
            Пърси ми е много скъп и го нямам в отбора

Венгер казва че половината отбор на Арсенал е контузен - включително и Жиру, ще чакам фитнес теста преди да реша....

За Суарес ме притеснява, че Ливърпул едва ли ще успеят да вкарат два-три гола? Как го виждате мача? Да си призная уигън малко ме притесняват да не би да не направят пак изненада?

Какво ще кажете за Фелайни или Бейнс, доста е рисково но според мен ще си вземат с мача с Рединг?
            1-0 2-0 или 1-1 според мен... аз се чудя дали да не опитам изненада със Стиви Джи.... съдиите най-накрая да уважат някое падане на Суарез и да вкара една дузпичка
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Пърси ми е много скъп и го нямам в отбора

Венгер казва че половината отбор на Арсенал е контузен - включително и Жиру, ще чакам фитнес теста преди да реша....

За Суарес ме притеснява, че Ливърпул едва ли ще успеят да вкарат два-три гола? Как го виждате мача? Да си призная уигън малко ме притесняват да не би да не направят пак изненада?

Какво ще кажете за Фелайни или Бейнс, доста е рисково но според мен ще си вземат с мача с Рединг?

Коментар

• Аз съм директно се персийчето, но ако имах Суарез щях да сложа него.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Аз ще сложа РВП, за съжаление Рууни и въшката са контузени , според дъртия и... Няма да остави конника без глава Уелбек сам в атака...
                  Иначе бях решил Бербатов, или Суарез, за да мога да понастигна Груеца още тая седмица, че му пораснаха ушите, май...
                  да бе, да, почти на елф замязах, аз имам страшна дилема за пореден път, ама д видим какво ще стане в крайна сметка - почти сигура съм с персийчето де
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Кой ще изберете за капитан този кръг? Всички ли сте с Пърси?
                    Аз мисля пак ще съм със Жиру ако не е контузен.....Бербо също е опция,а в краен случей Суарес
                    Аз ще сложа РВП, за съжаление Рууни и въшката са контузени , според дъртия и... Няма да остави конника без глава Уелбек сам в атака...
                    Иначе бях решил Бербатов, или Суарез, за да мога да понастигна Груеца още тая седмица, че му пораснаха ушите, май...

Коментар

• Кой ще изберете за капитан този кръг? Всички ли сте с Пърси?
                      Аз мисля пак ще съм със Жиру ако не е контузен.....Бербо също е опция,а в краен случей Суарес

Коментар

• Мойте момчета бавно но стабилно търгват напред.Ако не бях рискувал с капитана сега щях да съм плътно до Топ 10. Поне почнах да уцелвам вратаря. Най накрая титулярния ми вратар да вземем повече точки от резервата .... сигурно защото резервата е контузен.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Само ми погледни състава и всичко останало става ясно
                          Груец, сори, ама моят е по-добър, жалко че не го виждаш
                          Ок, шега е, твоят отбор е супер и аз имам две сериозни грешки в тази година. Едната беше в началото, че избрах от защитата на Челси Тери вместо Иванович и втората беше, че смених Тевес с Флетчър в 6-ти кръг... Това, че не си запазих Фелайни в 3-ти кръг не го броя за грешка, просто не бях гледал мачове на Евертън, за да го видя че реално той играе 2-ри централен нападател много често и ... така
                          Тази година обаче е доста по-различно, защото миналата година до средата още не знаех какво правя и слагах капитани хора като Н'Зогбиа, не си бях подредил добре полузащитата и защитата и тн...
                          Бай да уей тази година на мен ще ми е по-трудно с теб, но ... обещавам и на тебе да не ти е лесно...

Коментар

но това е дълга тема - понякога фентъзито е страшно нелогично
                            Ами то футбола понякога също е нелогичен

Коментар

С други думи, според теб ако един играч е скъп той е силен, но това реално не е точно така...според мен има куп фактори (позиция на която играе футболиста, програма,форма на отбора, форма на играча ) които са по-важни от цената....

Лампард, Нани, Кагава и Насри - убийствена халфова линия
                              така е, ама не баш - ако тези фуДбалерци не бяха добри, то нямаше и да са на таква цена Франки винаги е носил много точки, когато играе и не е контузен, вече е на години, но преди 2 години беше най-точкуващият играч в първенството. Нани беше най-точкуващият миналата година (май след персийчето). кагава стартира отлично, контузи се и работата се окендзи, а Насри е много добър футболист и редовно избухва с двуцифрен резултат, но при манчини твърди титуляри са само Харт, ЪЪ и Компани, ама и последния вече не е на 100% титуляр

Та с други думи, искам да си кажа тезата, която защиатвам от началото на играта досега (т.е. от 3 години), че, ако има логика, по-скъп отбор, би следвало да значи по-добър, само дето не винаги става така. И ако тези, гореизброените се разиграят и са твърди титуляри, то аз ще ви бия по дифолт, защото няма да можете да си ги купите, а аз ще мога, но това е дълга тема - понякога фентъзито е страшно нелогично

Коментар

силните играчи, които точкуват са:
                                - нападателите на Сити, Ливера, Юнайтед и Челси, т.е. тези, с цени над 10 милки, като Торес, Шрек и Агуеро, които са пълни дупки и Пръцко и Суарез, които се разиграха, всъшност само пръцко си заслужава, което освобождава кинти за маргинали тип Бербатов, Ба, Флечър и т.н., които имат горе-долу съшите точки
                                - полузашитници над 9 милки - Бейл, Мата, Азар, Стиви Джи, Лампард. Демпси, Санти Касорла, Нани, Йънг, Кагава, Силва, Насри и т.н.
                                - Защитници над 7 милки - Иванович, Тери, Евра, Бейнс, Вермален и т.н.
                                - Вратари над 6,5 милки -Чех, Харт, Де Хея и т.н.
                                С други думи, според теб ако един играч е скъп той е силен, но това реално не е точно така...според мен има куп фактори (позиция на която играе футболиста, програма,форма на отбора, форма на играча ) които са по-важни от цената....

Лампард, Нани, Кагава и Насри - убийствена халфова линия

Коментар

Working...
                                X