IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• еб@си и работата ............................ на груйчо и на жена и Господ не може да им угоди

преди 2 дни

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    уникален фейл в този кръг - не е истина просто, чак ме е срам. Дано поне западняците да бият с клийн шийт в понеделник, че иначе ще остана под 30 точки в редовен кръг, което си е трагедия отвсякъде
    и днес

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    пфу, бахти, пък аз имам 32 - как съм се прецакал, не е истина просто

Коментар

• пфу, бахти, пък аз имам 32 - как съм се прецакал, не е истина просто
      Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
      Important information

Match data from the weekend is currently being re-checked. Automatic substitutions will be made once all data from the Gameweek, including the match between QPR v West Ham, has been confirmed as correct.
      Fantasy PL managers from Bulgaria with less than 31 points for Gameweek 6 will be given 50 bonus points, 10.0 extra cash and an additional wildcard to replace their miserable players. We sincerely hope that the affected teams won't look so pathetic next Gameweek.
      Last updated: 01 Oct 15:20
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Important information

Match data from the weekend is currently being re-checked. Automatic substitutions will be made once all data from the Gameweek, including the match between QPR v West Ham, has been confirmed as correct.
        Fantasy PL managers from Bulgaria with less than 31 points for Gameweek 6 will be given 50 bonus points, 10.0 extra cash and an additional wildcard to replace their miserable players. We sincerely hope that the affected teams won't look so pathetic next Gameweek.
        Last updated: 01 Oct 15:20

Коментар

• всеки фентъзи мениджър който разбира от футбол трябва да има в отбора си този футболист

http://www.gol.bg/manunited/2012-10-...unaited.139838

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            и после един ч.к. за същия, ако може още в първото полувреме, за да има само 1 точка за участието..
            ха

изпреварил си ме

1 т. за участие + минус 2 т. за червения картон = минус 1 т. което напълно ме устройва в случая

хаки, все пак срещу теб играя с отбора ми който е без право на смени

успех все пак ти пожелавам

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              пак хубавия вариант си избра

предпочитам нолан да играе и още в началото да си изкара червен картон
              Момчетата вече дисконтираха този сценарий по-долу в темата
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Само описвах ситуацията.... ясно ми е, че има варианти да се прецакам, най-лесният от които, Ноулън да остане извън групата на Уест Хем
                пак хубавия вариант си избра

предпочитам нолан да играе и още в началото да си изкара червен картон

Коментар

Що така ме хейтвате бе
                  Ни най-малко, просто отидохме на установяване на най-добрия вариант в случая..

Коментар

• Що така ме хейтвате бе
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      По-скоро 3-0 с хеттрик от автоголове на Нолън
                      и после един ч.к. за същия, ако може още в първото полувреме, за да има само 1 точка за участието..

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Или 0:3 с хеттрик на Нолън
                        По-скоро 3-0 с хеттрик от автоголове на Нолън

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                          Довечера резултата е 3:1 за QPR - с гол или два на Б. Замора!
                          Или 0:3 с хеттрик на Нолън
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                            Най накрая успях да регистрирам отбор в ШЛ. Това е кода за лигата:

880519-458310

А това е мястото за регистрация.

Има десетина дни до следващия кръг, но цените на играчите се покачват
                            Горди олимпийци - и аз вече съм замесен

ПП Гледам 5 парчета сме до момента!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Не се радвай да не вземе КПР да бие, а Ноулън да си изкара някой жълт картон и да те дръпне назад в класирането
                              Довечера резултата е 3:1 за QPR - с гол или два на Б. Замора!

Коментар

Само описвах ситуацията.... ясно ми е, че има варианти да се прецакам, най-лесният от които, Ноулън да остане извън групата на Уест Хем
                                Това не виждам как ще стане защото големия Сам си го обича още от Болтън...но аз лично залагам (заложих), че КПР ще вкарат поне 2 гола,...да видим Уест Хям колко ще вкарат!

Коментар

X