IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    ами ако беше погледнал Пиенаар и щеше да тис е върже
    нищо не ми се връзва

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    червен картон, 100% няма да играе,
    това няма никакво отношение по казуса, г-н адвокат

купен от 5-6К човека и продаден от 70К човека и цената му.... нараства с 0.1 милка
    не съм забелязал това, че му се вдига цената и не мога да го коментирам това

просто системата си е такава - има пробойни в нея, ама това е стар проблем
    за пръв път виждам подобно нещо и затова поставям въпроса пред компетентните съфорумци

Коментар

• ами ако беше погледнал Пиенаар и щеше да тис е върже червен картон, 100% няма да играе, купен от 5-6К човека и продаден от 70К човека и цената му....
      нараства с 0.1 милка Е, добре, че тази сутрин се усетиха и сега вече е на 0, вместо с плюс (макар и това да не е редно, щото вече трябваше да е поне минус 0.1 милка), но просто системата си е такава - има пробойни в нея, ама това е стар проблем
      Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      някой наясно ли е как така се получава с тоя суарез

купуват го в 7531 отбора

продават го 30442 отбора

и цената продължава да му се качва като вече струва 9.7 милки

нещо не ми връзва, ама то сигурно защото не разбирам тая игра
      Last edited by Грую Груев; 27.10.2012, 09:08.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• някой наясно ли е как така се получава с тоя суарез

купуват го в 7531 отбора

продават го 30442 отбора

и цената продължава да му се качва като вече струва 9.7 милки

нещо не ми връзва, ама то сигурно защото не разбирам тая игра

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
          Дайте съвет за капитан през този кръг? Аз сега съм с Митко щото има празник и ще се напъне да вкара...блазня се обаче да рискувам с Мата, струва ми се че Челси пак ще вкарат 3-4 гола?
          като не ти знаем кои футболисти са ти в състава ................... как да ти кажам кой капитан да си избереш???

пробвай Мата ..................... и аз мисля, че чукотките ще вкарат 3-4 гола, а като знам, че торес пак няма да вкара то остава МАТА да вкарва и белгиеца да му асиситира...

Коментар

• Дайте съвет за капитан през този кръг? Аз сега съм с Митко щото има празник и ще се напъне да вкара...блазня се обаче да рискувам с Мата, струва ми се че Челси пак ще вкарат 3-4 гола?

Коментар

Иначе аз съм сравнително доволен този кръг - ако не беше глупостта ми да сменя дефо за нашата мърда, можеше и още по-добре да е, ама нейсе, гледам другите и по-зле са се справили А Суарез кога пак ще вкара
              Добре, че объркАх капитана, затова си доволен тииии

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Започва да се отплаща решението ми да заложа на офанзивни играчи от Челси и в двата отбора.
                Това вероятно ще се окаже най печелившата стратегия и аз ще прекроявам отбора си в тази посока

Коментар

А Суарез кога пак ще вкара
                  Казва ли някой.Пък смее ли човек да пита. Се надявам тоя сезон да вкара повече от миналия.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• При мен е същото
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

ти мани бъзика, ама отбора ми без смени ме размазва
                      Нема да се плашиш, и при мен е така!!! Все пак има достатъчно време нещата да си дойдат по местата!!!

Коментар

И аз съм доволен от това колко точки съм направил с евтинджос отборчетата ми
                        Започва да се отплаща решението ми да заложа на офанзивни играчи от Челси и в двата отбора. Само тоя Компани ми трови живота... миналия сезон най-точкуващия защитник, през този Сити имаха само 1 CS и той не игра Ще го махам, но като се наканя да ползвам WC... почти сигурно преди Коледа
                        ти мани бъзика, ама отбора ми без смени ме размазва И това при положение, че в него имам 4-ма играчи дето не играят Бси, май ше спирам със смените, то ше излезе истина лафа, че колкото по-се въртиш, толкова по-ти влиза
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• И аз съм доволен от това колко точки съм направил с евтинджос отборчетата ми
                          Започва да се отплаща решението ми да заложа на офанзивни играчи от Челси и в двата отбора. Само тоя Компани ми трови живота... миналия сезон най-точкуващия защитник, през този Сити имаха само 1 CS и той не игра Ще го махам, но като се наканя да ползвам WC... почти сигурно преди Коледа
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Абе на Ба що не му дадоха точки за гола? Къв хубав и неспасяем гол а нито една точица, баси
                            е, как да не му дадоха - цели минус 2 точки, за съжаление А можеше да вкара много красив гол с една полузадна, полустранична ножица, ама

Иначе аз съм сравнително доволен този кръг - ако не беше глупостта ми да сменя дефо за нашата мърда, можеше и още по-добре да е, ама нейсе, гледам другите и по-зле са се справили А Суарез кога пак ще вкара

Коментар

• Абе на Ба що не му дадоха точки за гола? Къв хубав и неспасяем гол а нито една точица, баси
                              Life won't wait for you.

Коментар

Идеи за капитани

Арсенал и Ливърпул имат наглед лесни мачове, а и изпълнителите на дузпи в Юнайтед не бива да бъдат подценявани
                                Ами аз съм със Суарес за сега (Ливърпул ще вкарат два гола този път), но мога в последния момента да го сменя с Жиру - Арсенал трябва да вкарат три ако всичко е наред или Бербо- щото ме кефи

Коментар

Working...
                                X