IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    как са замразили трансферите като преди млко нправих трансфер, а който се надявам да ви поизненадам, а и някоя точица да добавя. Щях да взема Ба, но нещо не ме блазни факта, че може и да не играе, а и всички го имат. Ще видим, имам мини задача за себе си, този месец да имам повече точки от Колеца, пък да видим
    Груец, съветвам те да имаш мини задача да не те мина

Коментар

• Покачването на цените на играчите са замразили. А се надявах да понаправя малко парички.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• как са замразили трансферите като преди млко нправих трансфер, а който се надявам да ви поизненадам, а и някоя точица да добавя. Щях да взема Ба, но нещо не ме блазни факта, че може и да не играе, а и всички го имат. Ще видим, имам мини задача за себе си, този месец да имам повече точки от Колеца, пък да видим
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ами аз тази семица съм с 4-ма в отбрана и се чудя дали да взема и бабата и да се вътря с -4 или да взема още един защитник и пак да съм -4. Ще видим как ще е хавата, но очаквам клин шийт и от Шити, и от Арсенал, а нищо чудно и ливера с тотенхамите да заъртят 0:0
          Стига с тези трансфери бе човек.

Сега видях, че отново незнайно защо са замразили транферите.
          Last edited by Nikola; 03.02.2012, 20:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            вярвай си на тези глупости, че не ходиш да гледаш на другите съставите ........................ като си използва уайлд картата си беше взел рунката, после видя, че аз
            Мдам. Това, че си абсолютно незабележим не ти влияе добре на психиката.

Честно казано не си ми какъвто и да било фактор, така че какво се случва в пикливото ти отборче хич не ме касае. От нашата лига гледам гд-то, груеца (имам бас с него) и марин, защото имат бас и ми е интересно какво ще стане.

Просто акъла ми не може да проумее как би ти минало през главицата, че копирам отобрчето ти. Смисъл, че ако исках да копирам отбора на когото и да било със сигурност ще бъде на първия в света, а не на човек, който е 200 точки зад мен.

Честно казано за секунда ми мина през акъла да ти цъкна на отборчето, но не го направих. Спомням си че в един момент се хвалеше, че имаш Ба. Сигурен съм че съм го имал преди теб. Същевременно, ако имаш Бейл в отобра си съм сигурен, че си го взел след мен. Така, че know your place boy.

Иначе, ако следваме правилно логиката на играта всички би трябвало да имаме относително сходни отбори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Добре де това, че още вчера продадох Хелгусон и взех Ба ще означава ли че съм ти копирал отбора? Да ти кажа честно от началото на сезона не съм ти отварял отбора, Просто ме е шубе да не ми се счупи мишката от скролване толкова надолу. Пък и логиката ти е желязна. Да ти копирам отбора, който не стига, че никога не съм го виждал, ами и че те водя с 200+ точки. Мисли малко преди говориш.

Кога си имал Евънс слабо ме интересува. Най-вероятно си го имал в периода, когато Видич, Рио и Джоунс не бяха контузени. Естествено, че не ще го имаш когато е резерва. Сега, когато е титуляр и дава 3 точки бонус го имам. За това и разликата между нас е толкова голяма. Трябва да имаш правилните играчи в правилния момент.

Това относно Тейлър го казах, защото -а генериран от асистенции е много нисък. Но от къде да го знаеш това в крайна сметка. хахаха
              Доста си се превъзбудил, а от високо се пада много лошо, николчо...

200 точки , 300 точки ............ за нищо ги нямаш

вярвай си на тези глупости, че не ходиш да гледаш на другите съставите ........................ като си използва уайлд картата си беше взел рунката, после видя, че аз взех агуеро, ти продаде руни и взе агуеро, преди това видя хелгусон при мен и го купи и ти, и т.н.

и тази разлика от 140 точки се получи от това, че нямам късмет с капитаните и няколкото червени картона на мои футболисти през месеците септември с 50 т. разлика и декември с 60т. разлика

иначе онези от диемите дето гледаш и дето ти разясняват бонусите , ако толкова много ги разбираха нещата щяха да сред първите, а не сред участниците с най-малко точки

груйката правилно ти казва, че късмета един ден ще ти свърши и ще паднеш от високо на на порасналия ти навирен нос

Коментар

• ами аз тази семица съм с 4-ма в отбрана и се чудя дали да взема и бабата и да се вътря с -4 или да взема още един защитник и пак да съм -4. Ще видим как ще е хавата, но очаквам клин шийт и от Шити, и от Арсенал, а нищо чудно и ливера с тотенхамите да заъртят 0:0
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И честно казано мисля, че точно зашитниците ще почнат да носят точки в особено в следващия кръг.
                  А това е интересно вече. Интересно е да видим, дали този бет ще се изплати. Аз лично така или иначе играя с 3ма защитници. Някак си не ми се връзва да очаквам CS. По-добре да се налива там където може да дойдат повечето точки. Примерно очаквам този кръг Агуеро да зашие два гола. Да видим.

Коментар

• aз съшо имам една сума в банката, която обаче ще разкеширам и смятам, че в близките 5-6 кръга ще нпаравя повече точки от теб. Това ще ми бъде малка победа, щото голямата ти вече я отнесе тази година. И честно казано мисля, че точно зашитниците ще почнат да носят точки в особено в следващия кръг.

Коментар

Нали ти обясних миналата седмица във Фенси, че системата със скъпия отбор е супер печеливша. Моля те не спирай да я прилагаш.

Имам 1.3м в банкатаи честно казано нямам представа какво да ги правя. Пък и за отбор с цели 10 трансфера по-малко от твоя стойността на отбора ми е доста висока. Твоят е едва 1.6м по-скъп от моя.

Иначе пичоете от Диема имаха 1+ час предаване относно EAI в началото на сезона. Ако на намериш предаването и го изгледаш ще разбереш доста неща относно за методологията на индекса, което да ти помогне във взимането на по-правилни решения.
                      Last edited by Nikola; 03.02.2012, 14:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        Добре де това, че още вчера продадох Хелгусон и взех Ба ще означава ли че съм ти копирал отбора? Да ти кажа честно от началото на сезона не съм ти отварял отбора, Просто ме е шубе да не ми се счупи мишката от скролване толкова надолу. Пък и логиката ти е желязна. Да ти копирам отбора, който не стига, че никога не съм го виждал, ами и че те водя с 200+ точки. Мисли малко преди говориш.

Кога си имал Евънс слабо ме интересува. Най-вероятно си го имал в периода, когато Видич, Рио и Джоунс не бяха контузени. Естествено, че не ще го имаш когато е резерва. Сега, когато е титуляр и дава 3 точки бонус го имам. За това и разликата между нас е толкова голяма. Трябва да имаш правилните играчи в правилния момент.

Това относно Тейлър го казах, защото PPI-а генериран от асистенции е много нисък. Но от къде да го знаеш това в крайна сметка. хахаха

Коментар

И наистина си вземи един свестен вратар - Крул е много добра опция (хайде ти си го хеджнал със Симпсън, ама все пак) и най-вероятно ще е вратарят с най-много точки в края на шампионата.
                          преди 2 месеца като му се беше контузил шей гивън му бях казал на николчо на вземе крул, но той не ме послуша и взе шварцер тогава и сега гледам, че крул е направил почти 50 точки за 2 месеца, а шварцер игра 1 мач и се контузи, а после го е сменил за сьоренсен който пък има 15 точки за времето откакто го е взел в отбора си ............................ никакви точки не е взел наш николчо за двамата, а с 50 т. от крул сега щеше да е само на 50т. от върха в света
                          Last edited by 2012; 03.02.2012, 14:27.

Коментар

• колец, отлично разбирам какво си бетнал и знам и защо - просто нямаш достатъчно кинта да си купиш и скъпи халфове, и скъпи защитници и затова съвсем логично си си взел халфове, вместо защитници. И аз бих направил така, ако нямах кинта просто ти го споделям като приятелски съвет, а ти се дърпаш като булка на селски панаир. И наистина си вземи един свестен вратар - Крул е много добра опция (хайде ти си го хеджнал със Симпсън, ама все пак) и най-вероятно ще е вратарят с най-много точки в края на шампионата. А скъпи зашитници си трябват и то доста, просто щото клийн шит и гол са директни 15 точки (с бонуса), а нападател за подобно нещо ще трябва да се напъне с 2 гола и асистенция.

За бонусите липсва абсолютно вскяаква логика и не ми давай смешния ЕА индекс, който е още по-непрозрачен. То е все едно да ме питаш що ми връзват толкова и аз да ти кажа ми щото ми е голяма пишката - ама какво се разбира под голямо да не ти обяснявам - ами то в Япония и на 12 санта му викат голямо

За воденето - водиш и то много убедително, поздравил съм те за което. не ме карай та ти броя бонусите и да ги сравнявам с моите, че гаранция няма да имаш повече от 15-на точки горница.

А пък за покера - давай да се разберем някой път да врътнем един, ама на 50-100 кинта, че да не е съвсем гемблинг

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Иначе това, че Тейлър е бил шут, който е довел до гол не значи абсолютно нищо.
                              ама разбира се ........................... какво значение има, че е вкарал гол който носи победата на отбора му ............................ "не значи абсолютно нищо"

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Симпсън има много такъла и интерсепшъна, което генерира доста PPI.

Същото се отнася и за Евънс, който е страхотно покупка и ме радва, че го нямате.
                              аз еванс го взех на 24 септември миналата година , а ти го взе преди два кръга когато си ползва уайлд картата и ми изкопира целия отбор ........................ а сега вече си и със самочувствието, че го нямаме

ами няма да го имаме ...................... започнал съм да разкарвам всичките които взе и ти за да не се дублират играчите

този кръг ще разкарам хелгусон и ще взема демБаБа-та за да се различаме поне малко

Коментар

• Груец, защитата ми е такава, защото съм бетнал че скъпите защитници и водещите отбори ще допускат грешки тепърва и за това не си заслужава да имаш играч, като Компани. Именно, заради това защитата ми е изградена от предимно евтинжос защитници. За това имам повече пари за инвестиции в халфовата линия и нападението.

Това, когато го проумееш, обаче ще те водя с още 50 точки, които ти ще наричаш късмет.

Относно цените на играчите си прав, че там наистина нещо не е наред.

Относно бонусите, обаче не си. Не отричам, че понякога има абсурдни бонуси, но ако беше използвал времето, в което се жалваш за бонусите да проучиш какво движи EA Indeax-а щеше да си едно 50/60 точки по-напред. Ти продължаваш да си твърдиш, че са късмет, а аз с всеки изминал кръг ти доказвам, че не е така, когато правя доста точки от бонуси.Това естествено е добре за мен де. Именно заради това те водя над 200 точки и няколко стотин хиляди места в класирането.

Нали знаеш, че за добрия покер играч няма нищо по-добро от това противника му да го мисли за късметлия. Горе долу и тук така. Така че да. Чисто и само благодарение на късмета те водя Груец.

Коментар

X