If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
идея си нямам - Персиеца гаранция ще ви вкара гол, но пък Фулъм са с Нюкясъл, Стоук с УБА, чукотките са с Норич - абе смотана работа, наистина не знам. Може и да рискувам с някой зашитник за чиста мрежа
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ами ще видим за Рууни. Със сигурност е по-добър избор от Агуеро, който играе по 60 минути.
Според мен той ще шие. Единствено се чудя за Нанката какво да правя. Давам му последен шанс срещу Арсенал.
може и да се разшие, ама знам ли го, а и програмата на Манчо е доста трудно в следващите кръгове, така че разкарах фсичкуту манчестърец от състава. Не знам, за мен е грешка, но ти си знаеш - все пак водиш, така че явно вземаш по-правилните решения.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Набивай, уаилд карда, но това, че съм сметнал да взема играчи, които явно и ти имаш говори добре за отбора ти.
Иначе никога не съм ти разглеждал отбора.
Много слаба седмица откъм бонуси. Вместо Руунката да зашие тъпата дузпа, с което да отчая Груеца окончателно тоя капут я изпусна. Здраве да е.
Проблемът е че идната седмица нямам представа кой да сложа капитан....
ами честито колец, силно представяне имаш тази година, естествено благодарение и на шанса. Аз пробвах да направя нещо с португалското цигане, но явно няма да стане, просто е извън форма и вече го разкарах - и аз си набих уайлда тази седмица, пък да видим. Поне в мидтърм трябва да се засиля - крайно време е, а дали ще стане - ще видим. А от Руни доста ще ревеш - взе да правиш моите грешки с държане на бездарници. лошото е, че и тази година качеството не означава нищо в лигата, за съжаление и пак смешковци правят по ного точки за мсетка на скъпите, дето и не влизат много-много в игра. Дори не мога да си взема и Лампс заради малоумника Бояш, а Руни и Агуро играят втори напдател, зад централен, дето никога не е ясно точно кой, защитниците са пълна дупка, абе изобщо - пълна трагедия за моята схема с качеството за втора поредна година. Нищо де, добре, че си имам и други басове, а и втора лига, че да поддържам темпото, че Колеца поуби интригата в нашето фентъзи. калитар
не мен, а груйчо почерпи, че той ти "яде краката" всеки ден
======================================
хайде, бе, груйче ........................... до кога да те чакам да ме настигнеш и да започваш борбата с николчо, а аз да се съсредоточа със спечелването на малката награда
аз от почерпката няма да се откажа, ама той Колеца е сложен и нещо не може да се организира да се видим, а знаеш правилото - полят изпит, взет изпит
То и аз искам да те настигна, ама нали знаеш - едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш
Мерси полки. Ще почерпя задължително, ако приключа в топ5 на България в края на сезона.
не мен, а груйчо почерпи, че той ти "яде краката" всеки ден
======================================
хайде, бе, груйче ........................... до кога да те чакам да ме настигнеш и да започваш борбата с николчо, а аз да се съсредоточа със спечелването на малката награда
Коментар