IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз нямам представа. Към момента капитан ми е Рууни и вице Демпси.

Тегава работа...
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• идея си нямам - Персиеца гаранция ще ви вкара гол, но пък Фулъм са с Нюкясъл, Стоук с УБА, чукотките са с Норич - абе смотана работа, наистина не знам. Може и да рискувам с някой зашитник за чиста мрежа
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Кой ще сложиш капитан идния кръг?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Ами ще видим за Рууни. Със сигурност е по-добър избор от Агуеро, който играе по 60 минути.

Според мен той ще шие. Единствено се чудя за Нанката какво да правя. Давам му последен шанс срещу Арсенал.
          може и да се разшие, ама знам ли го, а и програмата на Манчо е доста трудно в следващите кръгове, така че разкарах фсичкуту манчестърец от състава. Не знам, за мен е грешка, но ти си знаеш - все пак водиш, така че явно вземаш по-правилните решения.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ами ще видим за Рууни. Със сигурност е по-добър избор от Агуеро, който играе по 60 минути.

Според мен той ще шие. Единствено се чудя за Нанката какво да правя. Давам му последен шанс срещу Арсенал.

Коментар

Набивай, уаилд карда, но това, че съм сметнал да взема играчи, които явно и ти имаш говори добре за отбора ти.

Иначе никога не съм ти разглеждал отбора.

Много слаба седмица откъм бонуси. Вместо Руунката да зашие тъпата дузпа, с което да отчая Груеца окончателно тоя капут я изпусна. Здраве да е.

Проблемът е че идната седмица нямам представа кой да сложа капитан....

ами честито колец, силно представяне имаш тази година, естествено благодарение и на шанса. Аз пробвах да направя нещо с португалското цигане, но явно няма да стане, просто е извън форма и вече го разкарах - и аз си набих уайлда тази седмица, пък да видим. Поне в мидтърм трябва да се засиля - крайно време е, а дали ще стане - ще видим. А от Руни доста ще ревеш - взе да правиш моите грешки с държане на бездарници. лошото е, че и тази година качеството не означава нищо в лигата, за съжаление и пак смешковци правят по ного точки за мсетка на скъпите, дето и не влизат много-много в игра. Дори не мога да си взема и Лампс заради малоумника Бояш, а Руни и Агуро играят втори напдател, зад централен, дето никога не е ясно точно кой, защитниците са пълна дупка, абе изобщо - пълна трагедия за моята схема с качеството за втора поредна година. Нищо де, добре, че си имам и други басове, а и втора лига, че да поддържам темпото, че Колеца поуби интригата в нашето фентъзи. калитар

Коментар

• Тоя Нейтънчо Дайъра много добра работа ми свърши - напълни кошарата на мишоците и влезе даже в идеалния отбор на кръга!!!

Коментар

• Набивай, уаилд карда, но това, че съм сметнал да взема играчи, които явно и ти имаш говори добре за отбора ти.

Иначе никога не съм ти разглеждал отбора.

Много слаба седмица откъм бонуси. Вместо Руунката да зашие тъпата дузпа, с което да отчая Груеца окончателно тоя капут я изпусна. Здраве да е.

Проблемът е че идната седмица нямам представа кой да сложа капитан....

Коментар

• [=Nikola;1059199270]Много ти е добър отбора Полки и ти го репликирам. хахаххахах[/QUOTE]

и защо не продължи да си репликираш някой от първите 20-30 в световната лига, а ми "открадна" отбора

сега ще трябва да си използвам заради теб уайлд картата и да си избера нов отбор

Коментар

• Много ти е добър отбора Полки и ти го репликирам. хахаххахах

Коментар

• аз пък тази седмица забравих да направя смени, забравих дори и капитаните да сменя

от такава дълга пауза съм забравил, че изобщо играем в лигата

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Аз промених изцяло отбора.

Компани, Адебайор и Асу Екото са аут. Тотална бъркотия сътворих дано не се възползвате.
                        Николчо, какво си направил , бе, пич ????

от 5-ма защитника 4-ма си избрал които аз имам и само един се различава ............................. а отгоре на това си взел и хелгусон (като мен)

като добавим, че двамата имаме ван Перси, силва, нани, бейл то остава само да се състезаваме с капитаните които да изберем

Коментар

Е какво му е сложното бе?

Айде следващата сряда да се разберем нещо?
                          за следващата сряда съм напълно ок, както и за този уикенд и може би следващия. Давай час и заведение и ме пиши вътре

Коментар

• Е какво му е сложното бе?

Айде следващата сряда да се разберем нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                              не мен, а груйчо почерпи, че той ти "яде краката" всеки ден

======================================

хайде, бе, груйче ........................... до кога да те чакам да ме настигнеш и да започваш борбата с николчо, а аз да се съсредоточа със спечелването на малката награда
                              аз от почерпката няма да се откажа, ама той Колеца е сложен и нещо не може да се организира да се видим, а знаеш правилото - полят изпит, взет изпит

То и аз искам да те настигна, ама нали знаеш - едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш

Коментар

Мерси полки. Ще почерпя задължително, ако приключа в топ5 на България в края на сезона.
                                не мен, а груйчо почерпи, че той ти "яде краката" всеки ден

======================================

хайде, бе, груйче ........................... до кога да те чакам да ме настигнеш и да започваш борбата с николчо, а аз да се съсредоточа със спечелването на малката награда
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X