IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Демба Баааааааа!
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• гледам че пак съм извадил "късмет" и покупката ми на Компани не се е опрадала - как пък може един мач да е контузен (и то на загрявката) в целия сезон и на мен да се падне. Естествено, Сити имат чиста мрежа. Абе няма късмет в тази игра, всичко е до умения....
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• защо защоооо всички сте сложили този капитан няма ли за вас демпси, няма ли бейл, няма ли агиеро.... пусти късмет...

Коментар

• Полкич, не веднъж съм казвал че лигата на инвестора ми е изцяло и единствено за fun. Догодина ще е интересна, когато повечето хора свикнат на играта. Ако исках да преебавам някой щях да го права в лигата, където играем за 2 000 лева, а не тук за 200. Много премисляш нещата.

Иначе Кун вече заши едно голче. Очаквам второто.

Наздраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Един вид това, че очаквам Агуеро да зашие два гола трябва да съм го написал с цел да заблудя форумците да го сложат и те капитан.

Това, че пейстнах новината е просо информативно, защото някой можеше да не я е видял. Всеки сам си взима решенията.

Далеч съм от мнението, че мога дa оказвам влияние с някакви новини на участниците в лигата.
            от 4-мата в платената лига си успял само Марин (твоя човек - нали си му ментор) да го заблудиш и той е сложил агуеро за капитан, а ван Перси му е резервен ............................. пак е нещо за теб -> ще заспиш радостен довечера

аз и груйчо си те знаем каква долна душица си и не сме се хванали на елементарната ти игричка, а хакинен изобщо не е включил ван Перси в отбора му

иди да полееш сега поредната голяма победа в игричката ти "прееби другарче"

наздраве

Коментар

• Боже господи какъв демент само. хаха

Един вид това, че очаквам Агуеро да зашие два гола трябва да съм го написал с цел да заблудя форумците да го сложат и те капитан. Селски проумей, че само ти копираш отборите и капитаните на другите играчи. Това, че пейстнах новината е просо информативно, защото някой можеше да не я е видял. Всеки сам си взима решенията. Далеч съм от мнението, че мога дa оказвам влияние с някакви новини на участниците в лигата. Това естествено теб те изключва от списъка, защото като се замисля наистина на дребните душици със скромен умствен багажец, като теб самия наистина съм могъл да влияя. Извинявам се за което.

Пак ще го повторя. Какъв болен човечец само.

Искрено се извинявам на другите участници във форума за това, че трябва да ни гледат простотиите с Полкича, но просто не мога да го оставя да говори глупости това изтъкано от дълбоки комплекси, дребно човеченце.
              Last edited by Nikola; 04.02.2012, 19:30.

Коментар

Полки милинкия ми съвсем му е изпържил и без това оскъдния му мозък. Направо ми е мъчно за човечеца. Лекувай се сипматяга. Стискам палци всичко да е наред с лечението и бързо да възстановиш връзка със земята.
                николчо, здраво съм стъпил на земята и никога не съм летял в облаците .................. нещо което не може да се каже за твоето нормално състояние

николчо, колкото добре се справяш в тази игра, точно толкова с обратен знак показваш колко си зле като личност

вчера след обяд опита да заблудиш някого със следното "прозрение"

Първоначално изпратено от николчо
                По-добре да се налива там където може да дойдат повечето точки. Примерно очаквам този кръг Агуеро да зашие два гола. Да видим.
                днес няколко часа преди затваряне на трансферния прозорец се опита за втори път за изманипулираш съфорумниците си с

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                едва ли не, че ван Перси няма да играе в този мач като същевременно ти го слагаш за капитан с цел да разколебаеш треперищите ръчички и накрая и се подиграваш на измамените от теб:

Иначе това колко точки е дал РвП няма абсолютно никакво значение, защото така или иначе всички го имаме. 3 гола и 2 асистенции е огромен резултат. Който не го е сложил капитан може да кажем, че извън борбата за каквото и да било.
                съжалявам те, николчинце ......................... да водиш толкова точки и да действаш толкова подмолно и долнопробно

Коментар

• Полки милинкия ми съвсем му е изпържил и без това оскъдния му мозък. Направо ми е мъчно за човечеца. Лекувай се сипматяга. Стискам палци всичко да е наред с лечението и бързо да възстановиш връзка със земята.

Иначе това колко точки е дал РвП няма абсолютно никакво значение, защото така или иначе всички го имаме. 3 гола и 2 асистенции е огромен резултат. Който не го е сложил капитан може да кажем, че извън борбата за каквото и да било.
                  Last edited by Nikola; 04.02.2012, 18:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    2 гола и асистенция за 40 мин.!!! Честито на печалившите заложили на Перси, и специални поздрави на Дарт Вейдър!
                    малко радост за изстрадалите ни артилерийски сърца

Коментар

• 2 гола и асистенция за 40 мин.!!! Честито на печалившите заложили на Перси, и специални поздрави на Дарт Вейдър!

Коментар

ами сменяй го -> какво чакаш???

..................... сигурно ме чакаш аз да го сменя и да видиш кой ще взема на негово място

Коментар

Полкич, единственият който копира отбори си ти. Сега ме и копира, когато продадох Хелгусон за Ба.
                          напротив , николчо, напротив

разбирам напълно, че всчички имат ван Перси и Силва (ти и тях ги взе след мен) и го приемам за нормално, но да си използваш уайлд картата и да ми копираш отбора с играчи като хелгусон, шотън, еванс и т.н., а на следващия кръг да вземеш и агуеро като отборите ни се препокриват на 95% при полевите играчи -> разликите бяха в бен арфа при теб и сесиньол при мен, и в защита кели при теб и дани габидон при мен това вече не мога да приема за нормално

но от миналия кръг започнах да чистя играчите които се препокриват лека полека -> вече махнах хосе енрике, бейл, хелгусон , а следващия кръг ще махна и валенсия (който си взел между другото ) и за няколко кръга с по 2-3 смени ще сменя почти целия ми отбор

Но пък е напълно нормално и логично да копираш отбора на човек, който те води 200+ точки. Обратното вече не е.
                          николчо, че си просто момче е ясно на всички, но пък постоянно да искаш да го подчертаеш с невъзможността ти да разбереш какво ти се обяснява вече започва да втръсва

опитвам се последно да ти обясня, че разликата между нас от 140 т. я постигна през месеците септември 50 т. и декември 60 т. когато с несполучливия си избор на капитан загубих доста точки, както и с няколкото червени картона които ме дръпнаха доста точки назад

ето например в предния кръг капитана ти бейл ти донесе 30 т., а моя капитан ван Перси ми донесе само 4 т., а иначе отбора ми не е лош, но второстепенните неща не могат да ми донесат предимството което носят на теб -> късмет ми липсва, но няма да е все така

Коментар

• Ново 20...
                            http://www.arsenal.com/news/news-arc...ing-van-persie

Коментар

• Полкич, единственият който копира отбори си ти. Сега ме и копира, когато продадох Хелгусон за Ба. You sad bastard. Но пък е напълно нормално и логично да копираш отбора на човек, който те води 200+ точки. Обратното вече не е.

Коментар

Мдам. Това, че си абсолютно незабележим не ти влияе добре на психиката.

Честно казано не си ми какъвто и да било фактор, така че какво се случва в пикливото ти отборче хич не ме касае. От нашата лига гледам гд-то, груеца (имам бас с него) и марин, защото имат бас и ми е интересно какво ще стане.

Просто акъла ми не може да проумее как би ти минало през главицата, че копирам отобрчето ти. Смисъл, че ако исках да копирам отбора на когото и да било със сигурност ще бъде на първия в света, а не на човек, който е 200 точки зад мен.

Честно казано за секунда ми мина през акъла да ти цъкна на отборчето, но не го направих. Спомням си че в един момент се хвалеше, че имаш Ба. Сигурен съм че съм го имал преди теб. Същевременно, ако имаш Бейл в отобра си съм сигурен, че си го взел след мен. Така, че know your place .

Иначе, ако следваме правилно логиката на играта всички би трябвало да имаме относително сходни отбори.
                                изпускаш си нервите , николчо

копираш отбори и взимаш наготово състезатели - ок - твоя си работа ............................. но да се държиш като путк@ в нови гащи е под всякакво мъжко достойство

.................... то не , че е модерно да се държиш като мъж сред твоите набор, де ................. нали сте модерни

Коментар

Working...
                                X