Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Дайте яснота какво ще правим с втората лига, която си спретнахме - тази с елиминациите
Последно да си правим ли всяка двойка по една отделна лиха head to head или оставяме нещата както са в момента и след 1/4 финалите само сравняваме точките?
Иначе не е лошо да оставиш резерви двама от шведите с общо над 20 точки, вместо да извадиш Агер и Перишич с по 1..... Много ме връщат назад дните, в които не намирам време да се логна и да си прегледам отбора"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКакво става Груйче?
Иначе аз съм навит. ако искате утре в The Irish Harp? Пишете ми на лични, за да знам дали да запазвам места.Сега ще трябва да ти избивам залога с класиране на жабарите на 1/2 финал. Предполагам, че това ще е най-ултра скучно-дефанзивния мач на това първенство
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеколеца ще организира нещо и без това ще ми виси една почерпка след тази вечер
Иначе аз съм навит. ако искате утре в The Irish Harp? Пишете ми на лични, за да знам дали да запазвам места.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеИ мене ме нямаше 8 дни и втория кръг съм оплескал нещата...Груеца се радва, но... той винаги в началото се радва...
Груец, Никола, съфорумци, времето предразполага за по бира някой ден... Кой има желание да го организира?А аз още не се радвам - не са се изиграли мачовете от тази вечер, така че кръгът не е свършил и не мога да злорадствам колко съм добАр
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеЗдравейте,
мен ме нямаше 10 дни и не съм ползвал нет през това време и отбора ми е бил на автопилот, но гледам че не съм чак толкова зле.
Сега, какви са тези двойки? Доколкото прочетох назад това е отделна лига от общата, т.е. аз не участвам в нея, а само в старата обща?
ПоздравиГруеца се радва, но... той винаги в началото се радва...
Груец, Никола, съфорумци, времето предразполага за по бира някой ден... Кой има желание да го организира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеТъй като достъпа да мрежата ми е доста труден тази седмица, нямам възможност да следя всички коментари. Последно - трябва ли да се регна в някаква специална лига за елиминациите или нищо не се променя?
Сори за тъпия въпрос, но ми се налага да правя чудеса, за да вляза в Инвестор-а и още повече във фентъзито, което явно не е оптимизирано за някои платформи...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Тъй като достъпа да мрежата ми е доста труден тази седмица, нямам възможност да следя всички коментари. Последно - трябва ли да се регна в някаква специална лига за елиминациите или нищо не се променя?
Сори за тъпия въпрос, но ми се налага да правя чудеса, за да вляза в Инвестор-а и още повече във фентъзито, което явно не е оптимизирано за някои платформи...
Коментар
-
Полкич, вземи да се осъзнаваш вече моля те. Знам, че ти е трудно да спазваш елементарни етични норми, но все пак не си си у вас.
Моля те най-искрено да спреш с детските постъпки и да се държиш, както подобава на годините ти. Супер абсурдно е да получаваш забележка относно поведението си от човек на възраст, която може да ти бъде син.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JackDanielsето двойките:
1. Полки --- 5.B.Graham
2. Грую --- 6.Eaglee/куцо пиле/Пламен Галчев
3. GT/правилата на пената --- 7.Avalanche/ван Перси/авангард курск
4. Hakkinen --- 8.Weekend stars/Ники Димитров
казвайте искате ли отделна лига или ще гледаме резултатите в общата...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнениестига си кълнял и ти, бе...(както се казваше в един лаф) - справедливостта все пак възтържествува: втория гол на роналдо ми донесе 50 еврарки. Е, не са 100, ама здраве да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТака е най добре.Иначе да правиме 4 отделни няма много смисъл.Полки изтегли жеребия и всеки знае с ко ще "играе". Няма смисъл от много лиги.Ако може да се направи една обща и да участваме желаещите е най добрия вариянт.Поне според скромното ми мнение.
жребия е ясен
щом не искате всяка двойка да си направи лига ............ тогава няма да правите и толкова
ако искате всички да са в една лига -> няма проблем да се направи единна лига
ако не искате да се логвате в друга лига -> тогава може всички да ползваме сегашната лига ......................... ще се гледа резултата в графата MD
това са участниците с отборите си:
ето двойките:
1. сливата си остава слива/SOS --- 5.B.Graham
2. Грую --- 6.Eaglee/куцо пиле/Пламен Галчев
3. GT/правилата на пената --- 7.Avalanche/ван Перси/авангард курск
4. Hakkinen --- 8.Weekend stars/Ники Димитров
казвайте искате ли отделна лига или ще гледаме резултатите в общата...Last edited by JackDaniels; 17.06.2012, 23:42.вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениена тоя боклук иван дърварчето какво му мисля - абе то скоро ще си го споходи. Ако не си беше вкарал тъпия гол, сега щях да съм 100 евро напред щото играх първи гол на роналдо между 21-45 минутаМалкому беше на тъпото парче да ми прецака фентъзито в шипчето, дето марин ме би за 30-те секунди, дето дърварчето не го дочака(там вината е на хари потника, ама нейсе), ама и сега пак. дано портумангалците им нашокат репите на смешните лалета, а дърварчето да му счупят нещо - и без това трудно минават центъра, така че нападатели не им трябват
вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
Коментар