IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    aз съм ок, а каквото става - да не сядаш, както се казваше в един селски лаф Сега ще трябва да ти избивам залога с класиране на жабарите на 1/2 финал. Предполагам, че това ще е най-ултра скучно-дефанзивния мач на това първенство
    Утре тогава. Пишете ми на лични, да знам дали да запазвам маса.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Дайте яснота какво ще правим с втората лига, която си спретнахме - тази с елиминациите
      Последно да си правим ли всяка двойка по една отделна лиха head to head или оставяме нещата както са в момента и след 1/4 финалите само сравняваме точките?

Иначе не е лошо да оставиш резерви двама от шведите с общо над 20 точки, вместо да извадиш Агер и Перишич с по 1..... Много ме връщат назад дните, в които не намирам време да се логна и да си прегледам отбора
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Какво става Груйче?

Иначе аз съм навит. ако искате утре в The Irish Harp? Пишете ми на лични, за да знам дали да запазвам места.
        aз съм ок, а каквото става - да не сядаш, както се казваше в един селски лаф Сега ще трябва да ти избивам залога с класиране на жабарите на 1/2 финал. Предполагам, че това ще е най-ултра скучно-дефанзивния мач на това първенство
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

колеца ще организира нещо и без това ще ми виси една почерпка след тази вечер
          Какво става Груйче?

Иначе аз съм навит. ако искате утре в The Irish Harp? Пишете ми на лични, за да знам дали да запазвам места.

Коментар

• ами поведох - честито да ми е, беше крайно време С малко,но завинаги, надявам се....
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              И мене ме нямаше 8 дни и втория кръг съм оплескал нещата... Груеца се радва, но... той винаги в началото се радва...
              Груец, Никола, съфорумци, времето предразполага за по бира някой ден... Кой има желание да го организира?
              колеца ще организира нещо и без това ще ми виси една почерпка след тази вечер А аз още не се радвам - не са се изиграли мачовете от тази вечер, така че кръгът не е свършил и не мога да злорадствам колко съм добАр

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                Здравейте,
                мен ме нямаше 10 дни и не съм ползвал нет през това време и отбора ми е бил на автопилот, но гледам че не съм чак толкова зле.
                Сега, какви са тези двойки? Доколкото прочетох назад това е отделна лига от общата, т.е. аз не участвам в нея, а само в старата обща?
                Поздрави
                И мене ме нямаше 8 дни и втория кръг съм оплескал нещата... Груеца се радва, но... той винаги в началото се радва...
                Груец, Никола, съфорумци, времето предразполага за по бира някой ден... Кой има желание да го организира?

Коментар

• Здравейте,
                  мен ме нямаше 10 дни и не съм ползвал нет през това време и отбора ми е бил на автопилот, но гледам че не съм чак толкова зле.
                  Сега, какви са тези двойки? Доколкото прочетох назад това е отделна лига от общата, т.е. аз не участвам в нея, а само в старата обща?
                  Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                    Тъй като достъпа да мрежата ми е доста труден тази седмица, нямам възможност да следя всички коментари. Последно - трябва ли да се регна в някаква специална лига за елиминациите или нищо не се променя?
                    Сори за тъпия въпрос, но ми се налага да правя чудеса, за да вляза в Инвестор-а и още повече във фентъзито, което явно не е оптимизирано за някои платформи...
                    И аз не разбрах това, но според мен ида не се регнеш, пак няма да е проблем - ти си играеш с Авангард Курск (робин ван перси), ако биеш, си срещу Полкича (СОС) или В. Греъм. Понеже бих те срещнал най-рано на финала - успех по пътя натам

Коментар

• Тъй като достъпа да мрежата ми е доста труден тази седмица, нямам възможност да следя всички коментари. Последно - трябва ли да се регна в някаква специална лига за елиминациите или нищо не се променя?
                      Сори за тъпия въпрос, но ми се налага да правя чудеса, за да вляза в Инвестор-а и още повече във фентъзито, което явно не е оптимизирано за някои платформи...

Коментар

• Полкич, вземи да се осъзнаваш вече моля те. Знам, че ти е трудно да спазваш елементарни етични норми, но все пак не си си у вас.

Моля те най-искрено да спреш с детските постъпки и да се държиш, както подобава на годините ти. Супер абсурдно е да получаваш забележка относно поведението си от човек на възраст, която може да ти бъде син.

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels
                          ето двойките:
                          1. Полки --- 5.B.Graham
                          2. Грую --- 6.Eaglee/куцо пиле/Пламен Галчев
                          3. GT/правилата на пената --- 7.Avalanche/ван Перси/авангард курск
                          4. Hakkinen --- 8.Weekend stars/Ники Димитров

казвайте искате ли отделна лига или ще гледаме резултатите в общата...
                          на мен ми е все едно

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                            стига си кълнял и ти, бе...
                            няма стига, целия (както се казваше в един лаф) - справедливостта все пак възтържествува: втория гол на роналдо ми донесе 50 еврарки. Е, не са 100, ама здраве да е

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Така е най добре.Иначе да правиме 4 отделни няма много смисъл.Полки изтегли жеребия и всеки знае с ко ще "играе". Няма смисъл от много лиги.Ако може да се направи една обща и да участваме желаещите е най добрия вариянт.Поне според скромното ми мнение.
                              ами каквото решите - > това ще направим

жребия е ясен

щом не искате всяка двойка да си направи лига ............ тогава няма да правите и толкова

ако искате всички да са в една лига -> няма проблем да се направи единна лига

ако не искате да се логвате в друга лига -> тогава може всички да ползваме сегашната лига ......................... ще се гледа резултата в графата MD

това са участниците с отборите си:

ето двойките:
                              1. сливата си остава слива/SOS --- 5.B.Graham
                              2. Грую --- 6.Eaglee/куцо пиле/Пламен Галчев
                              3. GT/правилата на пената --- 7.Avalanche/ван Перси/авангард курск
                              4. Hakkinen --- 8.Weekend stars/Ники Димитров

казвайте искате ли отделна лига или ще гледаме резултатите в общата...
                              Last edited by JackDaniels; 17.06.2012, 23:42.
                              вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

на тоя боклук иван дърварчето какво му мисля - абе то скоро ще си го споходи. Ако не си беше вкарал тъпия гол, сега щях да съм 100 евро напред щото играх първи гол на роналдо между 21-45 минута Малкому беше на тъпото парче да ми прецака фентъзито в шипчето, дето марин ме би за 30-те секунди, дето дърварчето не го дочака(там вината е на хари потника, ама нейсе), ама и сега пак. дано портумангалците им нашокат репите на смешните лалета, а дърварчето да му счупят нещо - и без това трудно минават центъра, така че нападатели не им трябват
                                стига си кълнял и ти, бе...
                                вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

Working...
                                X