IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това ми е напълно ясно, бре Колец. Сега примерно ти ще сгрешиш и Нюкясъл ще получат по-малко голове от Стоук в мрежата си, а Демпси играе по-централна роля от Бейл, но това по никакъв начин не пречи на Бейл да получи повече точки от Демпси, примерно. А изборът на капитан, особено в подобни кръгове е луд късмет - аз например мисля да сложа Якубу щото е по-кльюов играч за отбора си от горните 2 взети заедно, а дали, как и защо, ще видим след няколко часа
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Момчета, колко години игра ще ви трябват, за да проумеете че балансиран отбор не означава много точки. Просто трябва да се помпа в отбори, които са във форма или в играчи, които са ключови за отборите си. Примерно РвП, който бие дузпите, пряксвободните и ъгловите удари от дясно.

Аз реших да сложа Бейл капитан, защото очаквам NUFC да допуснат повече голове от Стоук, пък да видим.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• ами калмук,михлюз, шматарок - все едно и също

Ами уж балансиран отборът, пък глей -не кълве и не кълве, сигурно щото не съм рибар, т.е. балък Да върна и аз комплимента - вече толкова време те гоня, а нещо не те стигам и на йота, така че и при теб са си индиални нещата, само дето Колеца се разби от къмет

Не, Колец, няма да съм с Демпси - рекалено логичен ми е за този кръг, а аз чакам изненади
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          така е,защото разкарах оня калмук Енрике, а на теб много ти се качи Ибато, който нямам - аз също взех решение за капитана, което е малко рисково, но да видимкакво ще стане
          груйче, какво е това "калмук"???

груйчо, преди няколко дни като писа, че ти е много балансиран отбора си помислих, че пак си правиш "вятър на устата" (нещо нормално за теб), но сега като го видях се убедих, че си прав...

между другото за пореден път ще напиша, че колкото и пъти да ти погледна отбора ти, то винаги страшно ми е харесвал и се чудя защо не иска да ти "върже"

иначе миналата седмица и аз го разкарах енрикето и загубих доста виртуални пари

при мен разликата беше около 3 единици в цената на отбора ми --- стойността на отбора ми беше 106.2 , а всички футболисти като ги изкарах за смяна, горе ми изписа, че мога да купя състезатели за 103.2

Коментар

• Ясно... ще рискуваш с Демпси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Аз от своя страна пък чакам ужасен кръг. Поне реших кой ще е капитана.

Груец, не мога да повярвам, че разликата в цените на отборите ни е едва 0.8.

така е,защото разкарах оня калмук Енрике, а на теб много ти се качи Ибато, който нямам - аз също взех решение за капитана, което е малко рисково, но да видимкакво ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Можеш да отидеш да пипнеш мъдите на САФ за късмет! !
                изобщо не се учудвам, че първото нещо което идва на акъла на един манаф е да пипа мъдете на някого си

Коментар

• Аз от своя страна пък чакам ужасен кръг. Поне реших кой ще е капитана.

Груец, не мога да повярвам, че разликата в цените на отборите ни е едва 0.8.
                  Last edited by Nikola; 10.02.2012, 19:34.

Коментар

• така е, -4 съм , но чакам добър кръг, пък да видим какъв ще е крайния резИлтат

Коментар

• man_united, не се занимавай с Полкича. Просто не си заслужава изгубеното време. Най-лесно стават нещата, когато просто го игнорираш.

Виждам, че Груеца пак ще е -4

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        абе какво ще анализираш букмейкърите

в понеделник вечер за мача на лузърпул с пришпорените букитата чакаха оувър и беше оценен на 1.65-1.70, а ъндъра беше 2.05-2.10

знаеш как завършиха

====================

в този анализ http://://sport.novatv.bg////15811/2...D%D1%8A%D0%BC/ са сравнили първите 99 мача във ВЛ на бейл и кристиянка роналдинова

няма показател по който португалката да бие бейл

а дъртия алкохолик дедо сашо преди 5 години отказа да плати 7 млн.лири и даваше за него само 6 млн. с мотива, че бил слаб и повече не струвал и като си помисля, че преди 2 години плати 7,5 млн за португалеца бебе който дори и не беше гледал преди това ми става много смешно и тъжно за мангалското отборче

...................... но за сметка на това манафите компенсират с топли връзки с ФА и съдийчетата които им разчистват пътя за поредната титла, а в европа като излезнат и стават жалки срещу отбори като базел
                        Можеш да отидеш да пипнеш мъдите на САФ за късмет! Току виж сте взели някоя купа след 7-8 години пауза! А след това можеш да се хвърлиш от най-високата сграда в Пловдив, щото така и така няма да доживееш до следващата - поне да не се мъчиш!
                        Last edited by man_united; 10.02.2012, 08:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Значи ще трябва да се ровя в статс-а и да анализирам очакванията на букмейкърите за мачовете на Тотнъм и Фулам.
                          абе какво ще анализираш букмейкърите

в понеделник вечер за мача на лузърпул с пришпорените букитата чакаха оувър и беше оценен на 1.65-1.70, а ъндъра беше 2.05-2.10

знаеш как завършиха

====================

в този анализ http://://sport.novatv.bg////15811/2...D%D1%8A%D0%BC/ са сравнили първите 99 мача във ВЛ на бейл и кристиянка роналдинова

няма показател по който португалката да бие бейл

а дъртия алкохолик дедо сашо преди 5 години отказа да плати 7 млн.лири и даваше за него само 6 млн. с мотива, че бил слаб и повече не струвал и като си помисля, че преди 2 години плати 7,5 млн за португалеца бебе който дори и не беше гледал преди това ми става много смешно и тъжно за мангалското отборче

...................... но за сметка на това манафите компенсират с топли връзки с ФА и съдийчетата които им разчистват пътя за поредната титла, а в европа като излезнат и стават жалки срещу отбори като базел

Коментар

• Лошо...

Значи ще трябва да се ровя в статс-а и да анализирам очакванията на букмейкърите за мачовете на Тотнъм и Фулам.

Агуеро с тези ~70/80 минути на мач нещо не ми се нрави за капитан, но все още е рано да го изключвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                              Ако Погребняк не вземе работна виза ще сложа Демпси капитан със сигурност.
                              вчера му дадоха работна виза в париж и днес е провел първа тренировка с новия си отбор

Коментар

• За да не оспамим съвсем темата ще игнорирам първата част на поста ти.

Ако Погребняк не вземе работна виза ще сложа Демпси капитан със сигурност.

Коментар

Working...
                                X