IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Не бе Полкич. Аз ти се радвам. Не приемай всичко толкова навътре.

Иначе това е единствения начин да се комуникира с хора от твоя типаж. От толкова време в този форум се убедих в това и колкото да ми се иска да се придържам към подписа на Груеца просто не мога. :
    ако знам къде ти е болката ще знам как да те почеша, но отстрани изглеждаш на човек който е бил с подтиснато самочувствие в детството си и сега не знаеш как да си го повдигнеш и стреляш напосоки с надеждата да уцелиш в тъмното

на този етап си безопасна игла понеже си още млад, но на по-късен етап може да избие нанякъде и тогава положението става неспасяемо

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Кажете сега кой мислите да сложите капитан този кръг. Към момента фаворити са ми Бейл, Кун и Демпси, но кой ще сложа в крайна сметка нямам представа. ::
    пробвай с бейл който бележи предимно в къщи

твоите приятели от диема на няколко пъти казват , че кунчо е вкарвал голове само в манчестър и лондон през сезона и на нито един друг стадион в англия

стоук са сериозен и солиден отбор в защита и не очаквам много голове за фулъм и демпси

Коментар

• Не бе Полкич. Аз ти се радвам. Не приемай всичко толкова навътре.

Иначе това е единствения начин да се комуникира с хора от твоя типаж. От толкова време в този форум се убедих в това и колкото да ми се иска да се придържам към подписа на Груеца просто не мога.

Кажете сега кой мислите да сложите капитан този кръг. Към момента фаворити са ми Бейл, Кун и Демпси, но кой ще сложа в крайна сметка нямам представа.
      Last edited by Nikola; 08.02.2012, 20:12.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Иначе изобщо не целя да те обидя. Пишем и се забавляваме.
        значи изобщо не целиш да ме обидиш

просто си пишеш и се забавляваш

николчо, ако това ти помага в лечението и доктора ти е казал, че ще се излекуваш, то тогава съм готов стоически да изтърпя обидите които бълваш против мен

Първоначално изпратено от николчо
        Полкича както винаги пише тотални дебилщини,
        Боже господи какъв демент само. хаха
        Селски проумей, че само ти копираш отборите и капитаните на другите играчи.
        като се замисля наистина на дребните душици със скромен умствен багажец, като теб самия
        Пак ще го повторя. Какъв болен човечец само.
        просто не мога да го оставя да говори глупости това изтъкано от дълбоки комплекси, дребно човеченце.
        Полки милинкия ми съвсем му е изпържил и без това оскъдния му мозък. Направо ми е мъчно за човечеца. Лекувай се сипматяга. Стискам палци всичко да е наред с лечението и бързо да възстановиш връзка със земята.
        Мдам. Това, че си абсолютно незабележим не ти влияе добре на психиката.
        Честно казано не си ми какъвто и да било фактор, така че какво се случва в пикливото ти отборче хич не ме касае.
        УСПЕХ В ЛЕЧЕНИЕТО -> ВИНАГИ СЪМ ГОТОВ ДА ТИ ПОМОГНА

Коментар

• Мерси покли. Ще трябва да лежа 1 месец, но поне операцията мина много добре.

Иначе изобщо не целя да те обидя. Пишем и се забавляваме.
          Last edited by Nikola; 07.02.2012, 23:14.

Коментар

Вчера ме оперираха и виждам, че всичко си е по старо му. :
            надявам се да се възстановиш бързо след опрацията, но ми е интересно какво си очаквал да се промени след като са те оперирали

Полкича както винаги пише тотални дебилщини,
            защото аз лично се надявам след операцията ти да престанеш с обидите по мой адрес които с нищо не са предизвикани и дори съм си наложил да не отговарям със същото по твой адрес защото явно си си въобразил, че аз не мога да отвърна на обидите ти ....................... а това не е така, николчо

Коментар

• Вчера ме оперираха и виждам, че всичко си е по старо му. Полкича както винаги пише тотални дебилщини, а Груеца типично по български пак си се оплаква, колко жестока е съдбата към него и отбора му.

Това сега в взе едно аз да рева, че Шотън влезе за 3 минути или затова, че Енрике не попадна дори в групата за мача и за това ми влезе Джонката с -1 хаха . Случват се такива неща.

Това за Джеко не го очаквах честно казано, но има логика, защото EAI-a с голямо тегло са минутите, които играе даден играч. И като вземем в предвид и това и че асистенциите са с почти нулево значение нещата са ясни.

Груец, сега виждам че и този кръг съм повече точки от теб. От началото до сезона имало ли е изобщо кръг, в който да си изкарал повече точки от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                ами аз тази семица съм с 4-ма в отбрана и се чудя дали да взема и бабата и да се вътря с -4 или да взема още един защитник и пак да съм -4. Ще видим как ще е хавата, но очаквам клин шийт и от Шити, и от Арсенал, а нищо чудно и ливера с тотенхамите да заъртят 0:0
                що бе полкич - ей на, от 4 отбора с клийн шийт съм познал 3, само твоите хора ми развалиха прогнозата, че и левче изкарах от тях, ама пусто малшанс с Компани и Енрике - ей ти ги 9 точки по-малко и вече можеше да съм бил рекорда на Колеца за най-много точки от кръг, ама здраве да е.

Иначе и Колеца веднъж да извади "късмет" с Евънс. По-скоро логичното се случи и го "компенсира" за ултра имислените 3 точки бонус миналия кръг

А твощт случай с Жервиньо го помня - хич не е весело, но и това го има в зара....
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• пророк груйчо предсказва

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  А за Евънс много ще ревеш...

гледам че пак съм извадил "късмет" и покупката ми на Компани не се е опрадала - как пък може един мач да е контузен (и то на загрявката) в целия сезон и на мен да се падне. Естествено, Сити имат чиста мрежа. Абе няма късмет в тази игра, всичко е до умения....
                  груйче, какво ревеш, че се бил контузил на загрявката ???

радвай, че преди мача са го сменили, а не в първите минути след като съдията е дал началото на мача

груйче, ще те успокоя, че винаги има и по-лоши от неща от това да ти се контузи играч преди мач --- например при мен още в първия кръг сложих жервинката капитан, а той си изкара червен картон и вместо да получа - 2 точки (минус 2 т.), то ми ги удвоиха и получих минус 4 точки

Коментар

Полкич, не веднъж съм казвал че лигата на инвестора ми е изцяло и единствено за fun. Догодина ще е интересна, когато повечето хора свикнат на играта. Ако исках да преебавам някой щях да го права в лигата, където играем за 2 000 лева, а не тук за 200. Много премисляш нещата.

Иначе Кун вече заши едно голче. Очаквам второто.

Наздраве.
                    николчо, чакаш ли още второто голче на кунчо ........................... чакай, чакай

дали за 2000, дали за 200 или за 2 лева .................. все същото малко човече си оставаш, николчо

николчо, да не ти припомням твои по-стари подобни похвати на действие, че пак ще напуснеш форума на инвестора за половин или една година

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                      Кога си имал Евънс слабо ме интересува. Най-вероятно си го имал в периода, когато Видич, Рио и Джоунс не бяха контузени. Естествено, че не ще го имаш когато е резерва. Сега, когато е титуляр и дава 3 точки бонус го имам. За това и разликата между нас е толкова голяма. Трябва да имаш правилните играчи в правилния момент. Но от къде да го знаеш това в крайна сметка. хахаха[/]
                      хаххахахаха - николчо има правилния играч в правилния момент защото гледал диемите и там му обяснявали как да си реди състава

Ти мани майтапа аз обмислях да пусна Джонката дори титуляр.
                      ами той ти е титуляр, бе, николчо ........................ погледни си състава

A твоят късмет несвършва ли, не свършва - Джони Евънс с автогол, но вместо да ти влезе като смяна на шматката Шотън,
                      чакай, де

груйчо, не пиши преди да е свършил кръга
                      Last edited by 2012; 07.02.2012, 01:18.

Коментар

• хаха, голям смях - Джеко има 3 бонуса за 1 гол, а "играча на мача" Агуеро с гол и асистенция има 2 - аз като ти обяснявам за смешността и непрозрачността на бонусите, ти ми викаш, че имало логика

Само мога да съжалявам за собствената си глупост да сложа Демпси първа резерва, вместо Кийн - до последно се чудих какво да направя. А ако не бях купувал и Компани, сега спокойно можех да имам 79 точки и да чакам 3-ма играчи да ми играят довечера, т.е. почти сигурно да те мина за малкия приз. Е, и това го има в зара и решенията са си 50/50 мои грешки и късмет, но ти упорито отричаш късмета....
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Аз може да нямам пари за скъп защитник (което не е вярно защото имам доста пари в банката), но ти нямаш за скъп нападател. За това си и купи Дзеко вместо, Агуеро. Единият ще бъде с 12 точки, а другия с 8.
                          Мнйе, много грешиш - нямам Агуеро само по 1 причина - той играе от втора позиция, зад централния нападател. В момента Балотели е наказан и единственият чист централен е Джеко. Този уикенд на Агуеро му върза, но ако погледнеш колко гола има Джеко или Балотели и колко Агуеро, сравниш им времето престой и цената и ще разбереш, че Джеко е по-дбрата опция от 2-мата в момента, поне докато Балотели не започне да играе. А колкото до пари - от нямане какво да купя, съм си нпарвил състав с реално 15 почти равностойни футболисти - най-лесно ми е да разкарам 2-ма от резервите и да купя играчи на минимума на техните места и ще имам пари, за който и да е футболист - просто Агуеро не ми е опция сега, а ако Балотели пак се бъгне, няма да е опция въобще.
                          Това ти го казвам без ирония, а за твое добро - иначе формацията ти напред е почти отлична, но дефанса ти е почти трагедия, а 2 кръга с клийн шитове на скъп дефанс и си се свлякъл надолу, пък аз нали искам да падна от ат, а не от магаре

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            от 4-мата в платената лига си успял само Марин (твоя човек - нали си му ментор) да го заблудиш и той е сложил агуеро за капитан, а ван Перси му е резервен ............................. пак е нещо за теб -> ще заспиш радостен довечера

аз и груйчо си те знаем каква долна душица си и не сме се хванали на елементарната ти игричка, а хакинен изобщо не е включил ван Перси в отбора му

иди да полееш сега поредната голяма победа в игричката ти "прееби другарче"

наздраве
                            За което много ме е яд, защото вече бях измислил двата трансфера, с които да го включа в отбора ми срещу -4 точки за кръга, но в последния момент размислих и взех Мата..... второто се оказа не чак толкова лошо решение, но заради първото, от този кръг губя по 20-30 точки от всички останали
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• http://img41.imageshack.us/img41/8950/17481908.jpg.
                              А няма откъде да го взема. Щях капитан да го направя за този кръг.

Коментар

• Аз може да нямам пари за скъп защитник (което не е вярно защото имам доста пари в банката), но ти нямаш за скъп нападател. За това си и купи Дзеко вместо, Агуеро. Единият ще бъде с 12 точки, а другия с 8.

Коментар

X