IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Прави де, аз съм аз - пусни една списка и всеки ще си каже - първите 8 печелят участие
    ами добре ................... ето го списъка

1. _1912_
    2. ..........
    3. и т.н.

първите 8 записали се ще участват

жребия е изтеглен и вече го изпратих на груйчо -> кой номер срещу кой номер ще играе при елиминациите до фимала

след като се запишат първите 8 човека, груйчо ще изнесе списъка с жребия
    вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Прави де, аз съм аз - пусни една списка и всеки ще си каже - първите 8 печелят участие
      Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
      ще правим ли и една игра при елиминациите или няма да се съберем 8 човека желаещи???
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ще правим ли и една игра при елиминациите или няма да се съберем 8 човека желаещи???

Коментар

поредна каръщина, но здраве да е - всички дето ги разпродаох да вземат да вкарат или поне асистенцийка нещо. И може ли при 3 гола за портуманглаците Гейналдо да няма дори асистенцийка, че и жълт картон си извади гелосаното му ла.но, а ми беше капитан
          Роналдо се заяде с Меси след пропуските си

Кристиано Роналдо не е от най-грациозните губещи. Това за пореден път стана ясно след снощния мач между Португалия и Дания.

Макар португалците да спечелиха драматична победа с 3:2, мачът бе голям личен провал за Роналдо, който пропусна две невероятни положения за гол и за малко да провали отбора си.

Това бе втори пореден слаб мач за звездата на Реал Мадрид. След втория му пропуск в мача, който бе по-сериозния, феновете на съперника започнаха да го дразнят със скандирания "Меси, Меси". Именно това провокира Роналдо да избухме след мача.

"Знаете къде се намираше той по това време миналата година. Знаете ли? Той беше елиминиран с неговата държава на Копа Америка. Според мен това е дори по-лошо, нали?", отговори той на репортерите по повод въпрос за скандиранията.

Всъщност обаче Роналдо обърка малко фактите, тъй като Аржентина премина груповата фаза без загуба и отпадна едва на четвъртфиналите от бъдещия победител в турнира Уругвай.

Коментар

• Аз пък нямам нито един Италианец.

Залагам на Манджукич!! и още един от Хърватите...

Чакам и клиин шиит от Касиас

Коментар

помахах им, дейш и борсуците. Толкова ли пък не можаха едно 2:2 да направят. Нищо де, все тая, сега съм с капитан Буфон за тоя кръг
              Касано. Дано ги разцепи и дано да играе заедно с Ди Натале, че не мога да го гледам онзи гамен с екстравагантната прическа
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• помахах им, дейш и борсуците. Толкова ли пък не можаха едно 2:2 да направят. Нищо де, все тая, сега съм с капитан Буфон за тоя кръг
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Помахайте на холандците за сбогом

Коментар

• Рунтавият би трябвало да играе третия мач. Наказанието му беше намалено до две срещи, така че едва го свърта на скамейката вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                      Здравейте,

Вчера мислих че Холандия ще бият и сложих Пърси капитан като продадох Гомес - доста се прецаках......

Асистент мениджъра пише че е малко вероятно Воронин да играе следващия мач - някой от вас знаели защо? - да не би да е наказан/контузен? - аз мисля да го пусна че Салпаридис нищо не направи
                      може да е тренерска контузия, нещо не беше много на кеф, като го сменияха първия мач, ако не мелъже паметта. Пък и не вярвай много на мениджъра - аз така си прецаках първия кръг с измислени контузии.

Коментар

• e, те с цигането яко се мразят още от манчестърското предградие, но пък гейналдо бие дузпите и пряк совбодните около вратата Пък и Нанюк си е ултра лакомия, така че не е показателно. А и няма кой да купя за следващите мачове - реално нападателите са абсолютна дупка това първенство, со момента, без Гомес, но с оглед на 99% класирането на дойчланд, нищо чудно да му дат почивка следващия мач.
                        Апропо Рунтавиот добиток до кога е наказан - ще играе ли в третия кръг или е чак за 1/4 финала, ако ингилизте изобщо додрапат до там?
                        Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                        Хич не се и замислих да го задържа още един мач. Висеше на косъм още от първите минути - не знам дали си обърнал внимание, но Нани не искаше дори да го погледне, камо ли да му даде пас. Останалите от отбора също то отсвирваха и предпочитаха да подават безнадеждни топки към всеки друго, но не и към "звездата".
                        Дано ти донесе успех, все пак!

Коментар

мани другото, ма този варел ми прецака и тотото, щото бях пуснал 2:2 Гейналдо ще го задържа и следващия мач - продадох този убитак персийчето, дето първи мач само си търсеше монети по терена, пък той вкара
                          Хич не се и замислих да го задържа още един мач. Висеше на косъм още от първите минути - не знам дали си обърнал внимание, но Нани не искаше дори да го погледне, камо ли да му даде пас. Останалите от отбора също то отсвирваха и предпочитаха да подават безнадеждни топки към всеки друго, но не и към "звездата".
                          Дано ти донесе успех, все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                            Стегнах куфарите на Ван Перси...
                            Цена от 11М за него са си чист подарък...
                            Заместникът му е по-интересен
                            Да взема да стегна и моите...
                            Закона на Мърфи рулира отвсякъде...
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Здравейте,

Вчера мислих че Холандия ще бият и сложих Пърси капитан като продадох Гомес - доста се прецаках......

Асистент мениджъра пише че е малко вероятно Воронин да играе следващия мач - някой от вас знаели защо? - да не би да е наказан/контузен? - аз мисля да го пусна че Салпаридис нищо не направи

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                                Тъй като споделям чувствата ти към гореспоменатия, снощи му пуснах предизвестие от четири минути. Вместо да се вземе в ръце, той позволи на някакъв варел да вкара най-смешния гол на света. Познай кой се прибра в съблекалнята уволнен?
                                мани другото, ма този варел ми прецака и тотото, щото бях пуснал 2:2 Гейналдо ще го задържа и следващия мач - продадох този убитак персийчето, дето първи мач само си търсеше монети по терена, пък той вкара

Коментар

Working...
                                X