If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
поредна каръщина, но здраве да е - всички дето ги разпродаох да вземат да вкарат или поне асистенцийка нещо. И може ли при 3 гола за портуманглаците Гейналдо да няма дори асистенцийка, че и жълт картон си извади гелосаното му ла.но, а ми беше капитан
Тъй като споделям чувствата ти към гореспоменатия, снощи му пуснах предизвестие от четири минути. Вместо да се вземе в ръце, той позволи на някакъв варел да вкара най-смешния гол на света. Познай кой се прибра в съблекалнята уволнен?
поредна каръщина, но здраве да е - всички дето ги разпродаох да вземат да вкарат или поне асистенцийка нещо. И може ли при 3 гола за портуманглаците Гейналдо да няма дори асистенцийка, че и жълт картон си извади гелосаното му ла.но, а ми беше капитан
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Засега щвабите играят най солидно. Утре испанците да ги видиме как са.Третите ми фаворити - холандците ..... за тях или добро или нищо, така че ..................
преди първенството фаворитите ми бяха - германия, холандия, испания, франция
след първия кръг се очертаха фаворитети във всяка група - русия, германия, франция и испания/италия
да видим как ще се оформат двойките на четвъртфиналите
някой знае ли от коя група срещу кои се падат да играят първите и вторите????
вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Засега щвабите играят най солидно. Утре испанците да ги видиме как са.Третите ми фаворити - холандците ..... за тях или добро или нищо, така че ..................
ами паднаха от дания, сега за едно полувреме 2 гола получиха и напред нищо запомнящо се не направиха ........................ май мислят повече за ваканцията холандците...
нещо то рода на ........................ ако всички от платената са съгласни (подчертавам всичките 7 човека) да отделим едни 20 кинта от общия награден фонд + едни 10 (или 20 кинта) от новия участник ............ да се съберат едни 30 -40 кинта за победителя на този елиминационен турнир
или ако платената лига гласува награден фонд от 20 кинта и за мястото на 8-ия участник има много кандидати то може да направим един търг между желаещите да се включат и борбата за последното място да е с начална цена 3 кинта и стъпка 1 лев
не ми е избистрена още идеята, но ако има желаещи --->>> то тогава нека всеки да направи предложения...
значи от 7-те човека в платената лига + още някой (греъм да речем) ..................... или общо 8 човека да започнем да играем на елиминации от фазата на елиминациите на евро 2012
гледаме класирането след групите и един срещу друг се "срещат" класиралите се на 1 и 2, 3 и 4; 5 и 6; 7 и един нов
след това на полуфиналите се срещат победителя от двойките 1/2 срещу 3/4 ................... а в другия поток 5/6 срещу 7/нов
накрая победителите играят финал на финала в евро2012
Коментар