IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е, няма такъв кръг!!!
    Тренерът на свраките направи епичен провал с Тейлър-резерва, а Челси ще играят в Европа само ако ги поканят на нечий бенефис.

Равносметката е, че разгрома на Никола се отлага за следващия уикенд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Защо не ми стигна смелостта да сложа Демпси капитан....
      a на мен ми беше капитан до 11 часа наобяд,когато реших да го сменя с Уолтърс и ебати късмета - Уолтърс да изтърве дузпа, а Демпси с 40 точки - ами как да ти кажа, това си е цял кръг загубени точки Все пка клетвата ми настигна тия борсуци от Нюкясъл - б**ти тъпите ш*****ци.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Защо не ми стигна смелостта да сложа Демпси капитан....
        Коле, то не може се на тебе да ти върви...

Коментар

• Защо не ми стигна смелостта да сложа Демпси капитан....
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• добре, де, това наистина не го разбирам - значи навсякъде се тръбеше как райън Тейлър е супер покупка и нъмбър уан и че е задълже да си го купиш, щото вече видиш ли бил играл и като полузашитник, и накрая го забиха на пейката (сега гаранция ще влезе за 10 минути накрая), при положение, че е 100% титуляр и изведнъж на пейката. Ами няма такъв късмет, честно. На нюкясъл пожелавам да отнесат поне 3-ка и на оня п***** тренерчето им......
            Last edited by Beti; 21.01.2012, 18:50.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Този кръг ми мирише на доста ялов, като гледам как започна а и с оглед деррбитата и големия залог в тях. Есента същите дербита бяха може би най-резултатните в историята, но два пъти подред подобно шоу трудно се среща в футбола. Дано не съм прав и гледаме резултатни мачове. Аз последния месец си имах лични проблеми и не съм гледал нито един мач. Само четях отзивите за тях и ми беше доста трудно с уайлдкарда. Силните отбори имат много двубои помежду си в следващите кръгове, а и нещо зациклиха. В средняците повече вкарват халфовете вместо нападателите, а в долната половина станаха няколко треньорски смени и не е ясно още кои ще са титулярите. Като си гледах резултатите от последните кръгове, защитниците и вратарите са ми носели повече точки от нападателите. С капитаните пък все удрям дървото. 2 или 3 точки максимум ми носят без удвояването.

Коментар

• Айд, пак изгорях с капитана........ бях сложил Торес....все си мисля че ще вземе да вкара Гол някой ден това момче ама...

Коментар

• That's the spirit lads!

Още е много рано и за съжаление още имате шанс. Догодина, обаче ще бъде истинската игра, когато вече ще имате по един сезон зад гъба си и знаете за какво става въпрос. Нямам търпение!

Коментар

• следващия сезон скалпа на никола ще го взема!
                    казах

Коментар

• Никакъв страх
                      Дните на Никола като водач са преброени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        къдйе стйе, ва? Що никой не пише в тази тема?...
                        Темата не е интересна, щото Никола се оказа доста сериозен противник и отвя всяка конкуренция! А такива "играчи" като мен, дето по 2-3 седмици не им остава време да си видят отборите съвсем нямат място в такова съревнование! (аз за това не исках да скачам в сметката с 50 лв. щото знам колко време мога да отделя!

Иначе и късмета си играе (аз лично бях взел Сесеньоката отдавна, но в мача на живота му го оставих резерва), ама определено влиянието му е не повече от 10% от постигнатите резултати!!! т.е. браво Никола, дано утре най-много точки ти донесат играчите на Юнайтед и Спърс!!!

Коментар

• Груец от стратегическа гледна точка сега е момента да рискуваш.

Един избор за капитан на играчи, като Демси/Сесенион/Уолтърс може да се окаже сполучлив, защото основните претенденти, за капитан имат тежки мачове.

Коментар

• къдйе стйе, ва? Що никой не пише в тази тема? Гледам и трансфери много-много не правите? Толкова ли ви отчая Колеца, че чак и темата забихте назад? Нема му се пуашите толкова на Никола - тази година късметът го бие много здраво, а и на мен лично ми е кеф, че поне като падам, падам от Колеца дето е в топ 5 на България -малко ми е чорбарско мисленето, ама то нали повечето сте чорбички тук

Аз направих отбора, този път с мисъл за около месец напред и ако няма контузии, би следвало да се получи обър резултат, пък да видим как ще е хавата в крайна сметка. Само с капитана за тази седмица ми беше ултра трудно, но ще пробвам на късмет да видя какво ще стане

Коментар

• Не губете кураж в тази игра до последните два/три кръга абсолютно нищо не се знае.

Коментар

• така, да направя бърз преглед на класиранията в двете платени лиги.

В платеното фентъзи, ситуацията е следната:
                                1. Колеца - 1253
                                2. полки - 1101
                                3. аз - 1056
                                4. хаки - 1025
                                5. марин - 1013

За седмичния приз продължава да води Колеца с 90 точки

Във фентъзито без смени, ситуацията е следната:

1. ГТ - 305
                                2. Аз и лудата крава - 296
                                4. хаки - 286
                                5. полки - 285
                                6. Марин - 231

За съжаление Субзерото не се включи, а реални си ни води стабилно

Коментар

Working...
                                X