IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бахти пичове, вие ме изкрахте най-комерсиалния тип евър. То не че не вярно, ама.... Полкич, това е възможно и ще е интересно, ама ще трябва сами да си правим класирането, щото системата сама ще ни сцепва от рязане на точки и толкоз. та мога да се заема да правя класирането след всеки кръг, но ще е сложно с прегледността. Иначе идеята е доста добра, ама за без пари
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Груец, направи отделна лига на теб и Марински, за да ви следя.
      като си написал за отделна лига, че реших да споделя идеята си да организираме още една лига ....................... ако искате, де

идеята ми е да направим една лига ( НО ТОЗИ ПЪТ БЕЗ ДА СЛАГАМЕ КИНТИ, ГРУЙЧО ), в която да имаме право на неограничени на брой смени преди всеки кръг и да няма наказателни точки за тях

не съм сигурен, но мисля, че на ДИЕМА мениджър лигата са с такива правила -> ако някой е запознат нека да драсне, че не ми се четат правилата http://manager.novatv.bg/

Коментар

• Груец, направи отделна лига на теб и Марински, за да ви следя.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• ами марине, ние повечето сме баш в тоя бзинес, по един или друг начин - акъл да искаш. бая може да чуеш, аам доколко ще е достоверен

Радвам се за духа ти, така ще ми е по-интересно накрая на първенството. даже се чудя дали да не избързам с почерпката (че ми наближа рождения ден) и да не се почерпя с едното пълнолетно чивасче ин адванс - полчт изпит, взет изпит, та и аз мога така да се напна
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Благодаря на всички за пожеланията. Знам, че първото място е само временно, защото е много трудно да се задържи, но поне му се наслаждавам на макс.

Освен мен и Груеца, някой друг проявява ли интерес да се съберем в четвъртък някъде да му пийнем и хапнем?
            Last edited by Nikola; 23.01.2012, 09:47.

Коментар

Мерси Марински.

Евала за Демпси. На мен не ми стигна кураж да го сложа капитан. Ако трябва помощ с това как да минеш Груеца ми пиши на лични. хаха

Иначе искате ли да заформим някакво излизане за четвъртък?
              Аз Грую знам как да го бия - просто спирам да правя по 2-3 смени на кръг и съм готов .. Тая година я писАх дъждовна още в Ноември - за играта си трябва време..
              Ако се организирате за по бира рано фентъзи играчите желаещи да споделят мнение, дали не е време кеша да се превръща в акции аз бих се присъединил за час-два..
              Last edited by marinbg; 23.01.2012, 10:20.

Коментар

• за четвъртък съм ок, стига да се съберем. избери си време и място, на мен ми е безразборно

Коментар

Първи в България.
                  Машина! Сега е ред на световната лига! Стискам палци!

Коментар

• тоз пък Колеца кога стана цигане, кога му почерне гъзо Че даже и на марински щял да помага - чшшшш, аланкоолу, айде сопри се. Ама тази година наистина се разбиваш от късмет, чак се притеснявам за сексуалния ти живот Успех в борбата за първото място в Бг, колкото и да ми е неприятно битката няма да е с мен, но нишо, можеше и по-зле да е - ако не си беше оттеглил залога за Шити шампоан, така че мога да ти простя победата тази година, а за догодина - стягай гащите, все пак съм единственият, който те е тупал и то здраво и ако си спомням добре (не съм убеден дали се включи в играта за шампионата в Южна Африка) цели 2 пъти, ати засега си ме бил само веднъж

Коментар

• Мерси Марински.

Евала за Демпси. На мен не ми стигна кураж да го сложа капитан. Ако трябва помощ с това как да минеш Груеца ми пиши на лични. хаха

Иначе искате ли да заформим някакво излизане за четвъртък?

Коментар

Първи в България.
                        Малееее, Коле, ти си машина бе... Поздрави и евала! ТръгнАл съм аз да тичам с/у вятъра. Стискам палци по същия начин да си до края...

Коментар

• Първи в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                            Можеше да си и по-голям карък, споко... Ако не ми се бяха контузили 2-ма + гола на Арсенал имах всички шансове да те мина този кръг... Стягай се
                            така е, каръщината няма долна граница, но дори и само Демпси с 40-те си точки, спрямо Уолтърс с 0 си е предостатъчно за каръщина А с теб ми е най-голямата битка, все пак си играем на пълнолетен чивас - интеерсна битка ще е след този кръг

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              ..................., но аз като си нямам късмет като Колеца и реших да рискувам на късмет - ами тази година няма да е ................
                              Можеше да си и по-голям карък, споко... Ако не ми се бяха контузили 2-ма + гола на Арсенал имах всички шансове да те мина този кръг... Стягай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                идея си нямам - Персиеца гаранция ще ви вкара гол, но пък Фулъм са с Нюкясъл, Стоук с УБА, чукотките са с Норич - абе смотана работа, наистина не знам. Може и да рискувам с някой зашитник за чиста мрежа

да не кажете, че не съм ви предупредил, но аз като си нямам късмет като Колеца и реших да рискувам на късмет - ами тази година няма да е Поне изкарах някое леФче от него, но лайнарите от пърцилона пак ми развалиха тиража - няма толкова лайнян отбор като тези обитаци: играх ги да вкарат до 30-тата минута, а тия лилипути да вземат да вкарат в 32-та и то най-големият лилипут Меси. И тях ги проклинам - да не видят купа (кралската ми е все тая дали ще я вземат) този сезон - фенчетата на пърцилона си запазете прокобата ми, ще се сбъдне

Коментар

Working...
                                X