аз пак съм проспал събитията .. тоя De Laet вече го дават от Ман Ю .. уж беше сериозно контузен , та го взех че беше супер евтин, да се вместя в бюджета , какво стана ...... от титуляр, => твърда резерва в новият тим ..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНе се съобрази със скромния ми съвет и за това си на това дередже"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеМожеш да ме поздравиш и за моя избор: продадох Бейл, сложих ВдВ капитан и виждам, че е играл 30 минути снощи като ми е донесъл скромните 2 точки
Коментар
� -
е, ти пък, бахти и късмета - ами да ти кажа честно доста логичен избор, хем Дърварчето си вкарваше, а ушатото уж беше контузено, пък то.... Тази година е ясно, че Колеца е победител, дано да бие и в зона Бъ;гария, а зашо не и нещо повече, но догодина, като му посвърши късметеца, пак ще си говорим. та сега остава да си се борим помежду си, както и в лигата без смените, ама поне сме ританати от ат, ако товеа може да е някаква компенсацияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНяма как да не те поздравя за този избор на капитан - каза си го и си го следва до край, дано моят избир да е по-успешен от твоя"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз го продадох преди този кръг единствено, защото всички го имате в отборите си, а аз трябва да ви гоня и, ако не искам да завърша последен от петимата, ще трябва в оставащите мачове да разчитам на по-рискови решения
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеДнес крайния срок е късно, така че ще знаем съставите преди това. За това към този момент съм заложил на Бейл. Ако не играе ще заложа на по-рисков капитан.
Играта навлиза в решителната си фаза момци. Стягайте се."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
аз твърдо няма да го сложа капитан, но все още съм в леко двоумене кой да сложа - обмислям разни варианти (цели 3) и вече за 2-ри път си сменям капитана. Миналата седмица ядох голямата хурка за смяната в последния момент на Демпси с Уолтърс, да видим тази седмица как ще еNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Какво става бе симпатяги?
Направихте ли отборите?
Моят пръв избор за капитан е под съмнение за мача си така че нямам никаква идея кой ще сложа капитан.
http://www.guardian.co.uk/football/g...222815&index=0Last edited by Nikola; 31.01.2012, 14:39.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
� -
Набих wildcard-а в последния момент. Заложих на възможно най-евтината защита, звездна халфова линия и сравнително скъпи нападатели, но не от най-дебелите (Перси, Рууни, Дрогба и т.н.) Така или иначе вече играя само за слава, дано поне се представя малко по-силно през втората половина от сезона...
А на Нюкасъл им дойде дюшеш изненадващото отпадане на Сенегал след изиграването само на 2 мача"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
до като пишех, че не ми се четат правилата на дииема лигата, че взех и ги прочетох http://manager.novatv.bg/read/?action=rules
за всеки трансфер се плаща по 2.40 с SMS и системата сама смята точките
няма да е необходимо да вършиш каквото и да е , груйчо
има и награди след всеки кръг от 300, 200 и 100 кинта
само за теб работа , груйче
Коментар
�
Коментар