IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Ами сайзът е за това колко народ да има в лигата (според мен), така че правилно си го ставил така.
    И аз това си помислих вчера като правих лигата, но ............................ сега като махнах Марин от лигата нещо взе да ме яде отвътре и се питам защо има опция за 3-ма играчи например, а няма за 5-ма или за 6-има???

Коментар

• Ами сайзът е за това колко народ да има в лигата (според мен), така че правилно си го ставил така.

А този кръг е критичен точно щото кинтата не стига - нищо чудно и много народ да не може да запълни отбора за финала, щото кешът на всички е много шорт, ама това му е тръпката
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• имам един въпрос към знаещите или очаквам вашите предположения

преди малко махнах Марин от лигата и чекнах опцията за затваряне на лигата за нови влизания на гости

при създаване на лигата бях посочил да стартира от четвъртфиналите

после посочих да има 3 фази на елиминации

и по надолу пише "сайз" .......................... но за какво е този размер не мога да вдена

опциите които дава сайта за този "сайз" в прозорчето са:

- без лимит
        - 2
        - 3
        - 4

не се сещам к'ви са тези размери, но от сливите съм чувал, че размера винаги имал значение....

и така -> к'ъв е този размер и кой какъв го предпочита

Коментар

Я и аз като Колеца да запитам - направихте ли отборите бре, маскари е сега ще е критичния кръг, поне според мен, а и ънлимитид трансфърс, как да не си завъртиш целия отбор....
          няма нищо критично с изключение на това, че ..................................... както и да ги въртя не стигат парите

някаква кредитна линия някой няма ли да ми отпусне ........................ плийс

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            np
            done!
            сори, майкъл...

Коментар

Аз направих, но сега като се замисля трябва да сложа поне 1 отбор изненада, за да имам шанс да те стигна. Докога е срокът за корекции?..
              Transfers for Quarter-finals must be confirmed by 21 June 20:30 CET.
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Я и аз като Колеца да запитам - направихте ли отборите бре, маскари е сега ще е критичния кръг, поне според мен, а и ънлимитид трансфърс, как да не си завъртиш целия отбор....
                Аз направих, но сега като се замисля трябва да сложа поне 1 отбор изненада, за да имам шанс да те стигна. Докога е срокът за корекции?..

Коментар

• Я и аз като Колеца да запитам - направихте ли отборите бре, маскари е сега ще е критичния кръг, поне според мен, а и ънлимитид трансфърс, как да не си завъртиш целия отбор....
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    а ако всички от "великолепната осморка" се логнат в лигата "хед то хед" , то тогава ще те изхвърля от лигата, но няма да ми се сърдиш
                    np
                    done!

Коментар

• Вътре съм.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• до сега в лигата "хед то хед" са се логнали:

Коментар

Полки, аз мога ли да се логна, ако не съм заявил участие преди това?! Бях на море и го оставих Греца да има аванс, че да го боли повече...
                          или пък вземи и се логни в лигата и ще бъдеш първа резерва при положение, че всички от "великолепната осморка" не се логнат

а ако всички от "великолепната осморка" се логнат в лигата "хед то хед" , то тогава ще те изхвърля от лигата, но няма да ми се сърдиш

дано някой от "великолепната осморка" не се сърди, че взимам някакви маловажни решения които не са подложени на гласуване, но времето е ограничено и не всички са свободни .................... като пенсионера 1912

Коментар

Полки, аз мога ли да се логна, ако не съм заявил участие преди това?! Бях на море и го оставих Греца да има аванс, че да го боли повече...
                            ПРИвет , Марине

сам разбираш, че аз сам не мога да реша дали да се логнеш или не

навярно си прочел последните 1-2 или 3 страници (не знам колко точно са) и си разбрал, че условието на елиминациите беше, че първите 8 влизат в лигата

след като местата се заеха публикувах предварително "изтегления" жребий .................. всичко е попълнено и двойките са ясни

днес вече изкрастализира идеята за тази лига "хед то хед" която още не знаем на какъв принцип точно действа ....................... всеки си прави някакви предположения

при създаването на лигата посочих отпадналите да се изхвърлят, но груйчо е на мнение, че

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            най-вероятно ще има компютърен жребий и освен това няма да е директна елиминация, а класиране с точки за победа и голова разлика, което е тотално обратното на това, което искаме.
                            това е някакъв опит от който не знаем какво ще излезе

давам срок до 12.00 часа на 21.06.2012 г. да се логнат тези които искат от 8-те човека които първи се записаха за "лигата на елиминациите"

1. _1912_
                            2. Грую
                            3. GT
                            4. Hakkinen
                            5.B.Graham
                            6.Eaglee
                            7.Avalanche
                            8.Weekend stars

и едва след това АКО ИМА НЕЗАЕТИ МЕСТА ще може да се попълни групата до 8 човека

просто едната "лига на елиминациите" си се играе, а същите 8 за сега ще опитаме що е то туй чудо "хед то хед"
                            Last edited by 2012; 20.06.2012, 16:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              CODE TO JOIN THIS LEAGUE: 484407-115139

това е кода

пише, че може да влезете и с кода, а може и да ви пратя покани по мейлите...

може да поканим и фреди люнгберг ако искаме

абе , я четете сами...

Коментар

• CODE TO JOIN THIS LEAGUE: 484407-115139

това е кода

пише, че може да влезете и с кода, а може и да ви пратя покани по мейлите...

може да поканим и фреди люнгберг ако искаме

абе , я четете сами...

Коментар

Working...
                                X