IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Не се радвай да не вземе КПР да бие, а Ноулън да си изкара някой жълт картон и да те дръпне назад в класирането
    Само описвах ситуацията.... ясно ми е, че има варианти да се прецакам, най-лесният от които, Ноулън да остане извън групата на Уест Хем
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      И моят сблъсък с полки е много драматичен
      48-50 за него е в момента, след смените ще стане 51-52 и аз имам играч довечера (Ноулън), а той не
      Не се радвай да не вземе КПР да бие, а Ноулън да си изкара някой жълт картон и да те дръпне назад в класирането

Коментар

• И моят сблъсък с полки е много драматичен
        48-50 за него е в момента, след смените ще стане 51-52 и аз имам играч довечера (Ноулън), а той не

Коментар

• Подозирам, че Грую ще уреди за другия кръг да свири я Уеб, я Холси, я Даут ...
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            и така, след фейл, следва коренна промяна на състава - аз хрантутници няма да трая искам момчета, дето да защитават фланелката, да знач какво значат свещените букви, изписани на логото ни, да плачат в съблекалнята след мача, когато онзи бритиш хомосекшуъл ограби труда им
            Груйче, гледам в хед-ту-хед този кръг сме един срещу друг и сме изкъртили...пода на най-ниски резултати

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Form over fixtures е Fantasy Football 1.01 урок.

Ливърпул нито са във форма, като отбор, нито Суарез е във форма. Заложил съм, че Пуул няма да бият Норич.
              Тази седмица ще минем ли на урок 1.02?

Коментар

• и така, след фейл, следва коренна промяна на състава - аз хрантутници няма да трая искам момчета, дето да защитават фланелката, да знач какво значат свещените букви, изписани на логото ни, да плачат в съблекалнята след мача, когато онзи бритиш хомосекшуъл ограби труда им
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Така и така съм последен, та реших малко да помрънкам и аз как не ми е вързало
                  а, така ........................... помрънкай малко, че дано да ти мине...

Коментар

уникален фейл в този кръг - не е истина просто, чак ме е срам. Дано поне западняците да бият с клийн шийт в понеделник, че иначе ще остана под 30 точки в редовен кръг, което си е трагедия отвсякъде
                    Моите играчи, които все пак играха, (Валенсия и Кабай отпаднаха, а ми бяха важни) са записали добър кръг (за пръв път този сезон, до момента съм най-слаб в лигата), но съм нацелил греда с капитана в отбора със смените. Специално си купих Бейнс този кръг, защото си мислех, че светците няма как да вкарат гол на карамелите, а Бейнс все ще се вреди я с центриране за някой гол, я с някое фалче, ама нейсе.....

Така и така съм последен, та реших малко да помрънкам и аз как не ми е вързало

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                      Разбирам чувствата ти...
                      Но, няма страшно - в понеделник Нолан ще направи хет трик и отново сме в играта.
                      то това да не е МЕСИИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

• Първоначално изпратено от haha22
                        Вижте на какво се натъкнах днес - http://tinyurl.com/bulgaria-today-new
                        май и вчера пак се беше наденал на същото

ония кюстендилския няма ли го да те изтрие и да си заслужи мижавия надник за който се е хванал да модераства тук

Коментар

• И аз съм така.Защитата ми е под всякаква критика.Добре че в последния момент сложих Бабата капитан а не Иванович
                          Life won't wait for you.

Коментар

уникален фейл в този кръг - не е истина просто, чак ме е срам. Дано поне западняците да бият с клийн шийт в понеделник, че иначе ще остана под 30 точки в редовен кръг, което си е трагедия отвсякъде
                            Разбирам чувствата ти...
                            Но, няма страшно - в понеделник Нолан ще направи хет трик и отново сме в играта.

Коментар

• уникален фейл в този кръг - не е истина просто, чак ме е срам. Дано поне западняците да бият с клийн шийт в понеделник, че иначе ще остана под 30 точки в редовен кръг, което си е трагедия отвсякъде
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Интересно

Вижте на какво се натъкнах днес - http://tinyurl.com/bulgaria-today-new

Коментар

Working...
                                X