If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и така, след фейл, следва коренна промяна на състава - аз хрантутници няма да трая искам момчета, дето да защитават фланелката, да знач какво значат свещените букви, изписани на логото ни, да плачат в съблекалнята след мача, когато онзи бритиш хомосекшуъл ограби труда им
Груйче, гледам в хед-ту-хед този кръг сме един срещу друг и сме изкъртили...пода на най-ниски резултати
и така, след фейл, следва коренна промяна на състава - аз хрантутници няма да трая искам момчета, дето да защитават фланелката, да знач какво значат свещените букви, изписани на логото ни, да плачат в съблекалнята след мача, когато онзи бритиш хомосекшуъл ограби труда им
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
уникален фейл в този кръг - не е истина просто, чак ме е срам. Дано поне западняците да бият с клийн шийт в понеделник, че иначе ще остана под 30 точки в редовен кръг, което си е трагедия отвсякъде
Моите играчи, които все пак играха, (Валенсия и Кабай отпаднаха, а ми бяха важни) са записали добър кръг (за пръв път този сезон, до момента съм най-слаб в лигата), но съм нацелил греда с капитана в отбора със смените. Специално си купих Бейнс този кръг, защото си мислех, че светците няма как да вкарат гол на карамелите, а Бейнс все ще се вреди я с центриране за някой гол, я с някое фалче, ама нейсе.....
Така и така съм последен, та реших малко да помрънкам и аз как не ми е вързало
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
уникален фейл в този кръг - не е истина просто, чак ме е срам. Дано поне западняците да бият с клийн шийт в понеделник, че иначе ще остана под 30 точки в редовен кръг, което си е трагедия отвсякъде
Разбирам чувствата ти...
Но, няма страшно - в понеделник Нолан ще направи хет трик и отново сме в играта.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар