If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А какво ще кажете за Лефандер(или както там се произнася) Нападателя на Рединг, напоследък той играе титуляр, обмислям да рискувам и да го сложа капитан, другите ми опции са Миноле и Жиру
Флечър ще играе поне в единия мач - в това съм абсолютно убеден. И понеже в първия мач няма да вкарат гол, а важният е втория, то евентуалната му неигра ще е загуба само на 2 потенциални точки. Сесеньон ще играе като втори нападател с или без Флечър, от Ларсон - ами как да ти кажа, освен да получи някоя асистенция, гол няма да вкара. Джонсън си е много зле - ако ти трявба крило - вземи си дани роуз (той е съндърландския валенсия). А реално най-голямото велю фор мъни е Гарднър, че отгоре на всичкото е и във форма, ама ако сега ще правиш смяна, само за един мач и нямаш безплатна дабъл смяна - ами не си заслужава, но всеки си знае
п.С. Ба ще играе - в това съм убеден, но дали пак ще му върже - божа работа. Нюкясъл са прекалено непредвидими - бяха пребити като кучета от супер слабия гост уест хям и намиращият се в дупка тогава суонси, не вкараха гол срещу отбора с една от най-слабите защити Саутхемптън, а биха с клийн шийт и класика нелошо представящият се уигън - тото отвсякъде, та не знам доколко ще върже, но щом колеца казва, че мача е в понеделник - залагай смело, на Колеца винаги му върви в понеделник
Ако наистина Флетччър в крайна сметка не играе Сесс ще игра по-напред, докато Джонсън ще си е крило. И двамата са в ужасна форма, но това е положението.
Още след мача в понеделеник, Пардю казаа че очаква Ба да бъде готов за следващия понеделник, така че би трябвало да си играе тоз зяярко.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Сесс нещо много ялов този сезон, пък скъп? През пролетта го имах и страшно много точки ми донесе. Другият точкуващ от миналия сезон-Ларсон дори гол не е вкарал, асистенции 2. А този Адам Джонсън същия дето беше в Сити ли е? Гледам добри показатели от миналите сезони за цената и времето в което е играл. Някой от ако го е гледал по-задълбочено ако може да сподели дали "става". Гледам и някакъв Гарднър за без пари, а има точки колкото титулованите халфове на отбора. Чудя се дали си струва да се дават пари за скъпия Сесс при положение че единия мач е с Челси а после програмата им е ад?
Нещо за Ба да се е чуло? Според мен ще играе, с оглед че вчера си почина а другите се понатовариха. Притеснява ме и факта че Тотнъм игра и се напъна вчера с титулярите и може да издъхнат в Неделя.
Ако наистина Флетччър в крайна сметка не играе Сесс ще игра по-напред, докато Джонсън ще си е крило. И двамата са в ужасна форма, но това е положението.
Още след мача в понеделеник, Пардю казаа че очаква Ба да бъде готов за следващия понеделник, така че би трябвало да си играе тоз зяярко.
Сесс нещо много ялов този сезон, пък скъп? През пролетта го имах и страшно много точки ми донесе. Другият точкуващ от миналия сезон-Ларсон дори гол не е вкарал, асистенции 2. А този Адам Джонсън същия дето беше в Сити ли е? Гледам добри показатели от миналите сезони за цената и времето в което е играл. Някой от ако го е гледал по-задълбочено ако може да сподели дали "става". Гледам и някакъв Гарднър за без пари, а има точки колкото титулованите халфове на отбора. Чудя се дали си струва да се дават пари за скъпия Сесс при положение че единия мач е с Челси а после програмата им е ад?
Нещо за Ба да се е чуло? Според мен ще играе, с оглед че вчера си почина а другите се понатовариха. Притеснява ме и факта че Тотнъм игра и се напъна вчера с титулярите и може да издъхнат в Неделя.
Аз ще имам само един DGW играч този кръг, а именно Сесс, който ще ми бъде и капитан. Ако върже може и Гътри да ми игра, обаче тъпира се е контузил отново за резервите.
е, това вече ще е мега тъпня и върха на каръщината - този кръг да съм на -4, при положение, че имам 2-ма играчи с дабъл кръг и ни един да не игаре Да не говорим, че минчу му надуха изкуствено цената от фентъзито, на сес - също и стана мазало Дейш, а чаках много от този кръг
Иначе чакам информация за Бейл и Флетчър, за да знам кой или двмата да продам....
Ето го инфото за Бейл:
Gareth Bale has 4 yellow cards for diving.British media on Bale:"He does it to avoid injury".British media on Suarez:"He's a cheater".
повече от твоята team value Или иначе казано 105.5 паресте - то май само с това ми остана да се хваля
А кои са тия 5-та, дето няма да ти играят - Рафаел ли бройкаш към тях и Ба? Щото Ба-ту гаарнция ще играе, а за рафаел - ще разберем довечера по появата/непоявата му в състава
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар