If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сега се загледах в платената лига - ами то е станало страшно: 1-2 място са с равни точки, 3-4 - също, а 5-6 са на 1 точка Много силен кръг на тези, заложили на евтинджоса, а мен вече втори кръг ме ебават двамата миндили от инлизкото габрово - първо единия пусна персийчето за 10 минути, после другия - тевез, пък те са ми около 1/4 от цената на отбора и няма как да не повлияе. Но да се надяваме на по-добри дни за двамата в бъдеще и съответно мазало над тези, които ги нямат
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
кучето и то е доволно .................... записа първа победа в лигата "хед ъ хед" .................. и то победи другия кучешки отбор "ъндърдогс"
но всяка седмица не може да събере 11 играещи състезатели и прави смени все на контузени футболисти ......................... казвам му да си ползва уайлд картата и му предлагам да изкопира отбора на гащите
това според мен е супер отбор, но пустото му куче се дърпа и ми се сърди, че го подценявам и че го карам да копира друг отбор ...................... бре, да му се не види -> уж е куче, а разчита на собствените си сили...
.................. да го видим до къде ще го докара
Ей аз съм задминал на полки кучето,бе ... баси колко съм добър.
кучето и то е доволно .................... записа първа победа в лигата "хед ъ хед" .................. и то победи другия кучешки отбор "ъндърдогс"
но всяка седмица не може да събере 11 играещи състезатели и прави смени все на контузени футболисти ......................... казвам му да си ползва уайлд картата и му предлагам да изкопира отбора на гащите
това според мен е супер отбор, но пустото му куче се дърпа и ми се сърди, че го подценявам и че го карам да копира друг отбор ...................... бре, да му се не види -> уж е куче, а разчита на собствените си сили...
.................. да го видим до къде ще го докара
За момента се колебая между
- Азар(не съм сигурен дали ще играе цял мач),
- Суарес(ще вкара голи или поне този път ще му свирят една дуспа),
- Бен Арфа(Нюкасъл ще вкарат поне два гола този път)
- и естествено Митата(Фулъм обаче са трагични като гости )
Мисля да разкарам Тевез от отбора за сметка на Суарес
Суарез може и да не вкара, но почти сигурно ще си изкара жълт картон - я за някое театрално падане, я за някоя разправия...което ще му свали точки от гола дето я го вкара я не го вкара!
Аз лично обмислям залог в този мач да ми бъде НАД 5.5 картона,..ще видим!
За момента се колебая между
- Азар(не съм сигурен дали ще играе цял мач),
- Суарес(ще вкара голи или поне този път ще му свирят една дуспа),
- Бен Арфа(Нюкасъл ще вкарат поне два гола този път)
- и естествено Митата(Фулъм обаче са трагични като гости )
Мисля да разкарам Тевез от отбора за сметка на Суарес
баси, добре, че Бейнс даде 2 точки бонус, че щях съвсем да остана без бонуси, което мйа ми е прецедент Иначе да напомня за седмичния приз - в лигата без смените води ийгъла със 101 точки, а в лигата със смените - аз с 94 точки.
Това не променя тоталния ми фейл в кръга
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар