IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре,че Руни се връща... 2 кръга бях без нападатели след контузията на Йелавич в лига без смени... а третия ми нападател е много далеч от името си...
    Only God Can Judge me...

Коментар

• сега се загледах в платената лига - ами то е станало страшно: 1-2 място са с равни точки, 3-4 - също, а 5-6 са на 1 точка Много силен кръг на тези, заложили на евтинджоса, а мен вече втори кръг ме ебават двамата миндили от инлизкото габрово - първо единия пусна персийчето за 10 минути, после другия - тевез, пък те са ми около 1/4 от цената на отбора и няма как да не повлияе. Но да се надяваме на по-добри дни за двамата в бъдеще и съответно мазало над тези, които ги нямат
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• да не пропусна да поздравя новия водач в класирането -->>> отбора на големите гащи

разправях му на кучето какъв е потенциала на гащите, а то не ме послуша и сега си яде гъзъ...

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        кучето и то е доволно .................... записа първа победа в лигата "хед ъ хед" .................. и то победи другия кучешки отбор "ъндърдогс"

но всяка седмица не може да събере 11 играещи състезатели и прави смени все на контузени футболисти ......................... казвам му да си ползва уайлд картата и му предлагам да изкопира отбора на гащите

това според мен е супер отбор, но пустото му куче се дърпа и ми се сърди, че го подценявам и че го карам да копира друг отбор ...................... бре, да му се не види -> уж е куче, а разчита на собствените си сили...

.................. да го видим до къде ще го докара

Коментар

• Поздравления за тези купили Холси.Чух че му дали 3 точки бонус.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Ей аз съм задминал на полки кучето,бе ... баси колко съм добър.
            кучето и то е доволно .................... записа първа победа в лигата "хед ъ хед" .................. и то победи другия кучешки отбор "ъндърдогс"

но всяка седмица не може да събере 11 играещи състезатели и прави смени все на контузени футболисти ......................... казвам му да си ползва уайлд картата и му предлагам да изкопира отбора на гащите

това според мен е супер отбор, но пустото му куче се дърпа и ми се сърди, че го подценявам и че го карам да копира друг отбор ...................... бре, да му се не види -> уж е куче, а разчита на собствените си сили...

.................. да го видим до къде ще го докара
            Last edited by 2012; 22.09.2012, 14:32.

Коментар

• Най накрая успях да регистрирам отбор в ШЛ. Това е кода за лигата:

880519-458310

А това е мястото за регистрация.

Има десетина дни до следващия кръг, но цените на играчите се покачват

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                Кой ще ви е капитан за Събота?

За момента се колебая между
                - Азар(не съм сигурен дали ще играе цял мач),
                - Суарес(ще вкара голи или поне този път ще му свирят една дуспа),
                - Бен Арфа(Нюкасъл ще вкарат поне два гола този път)
                - и естествено Митата(Фулъм обаче са трагични като гости )

Мисля да разкарам Тевез от отбора за сметка на Суарес
                Суарез може и да не вкара, но почти сигурно ще си изкара жълт картон - я за някое театрално падане, я за някоя разправия...което ще му свали точки от гола дето я го вкара я не го вкара!
                Аз лично обмислям залог в този мач да ми бъде НАД 5.5 картона,..ще видим!

Коментар

• Кой ще ви е капитан за Събота?

За момента се колебая между
                  - Азар(не съм сигурен дали ще играе цял мач),
                  - Суарес(ще вкара голи или поне този път ще му свирят една дуспа),
                  - Бен Арфа(Нюкасъл ще вкарат поне два гола този път)
                  - и естествено Митата(Фулъм обаче са трагични като гости )

Мисля да разкарам Тевез от отбора за сметка на Суарес

Коментар

• Супер.
                    Тъй като днес трансферния прозорец е затворен, утре ще направя отбор и лига. Мисля че само класическа е достатъчна засега.

Коментар

• бих се включил и аз

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                        Хмм, някой хвърлял ли е око на фентъзито в Шампионска лига?
                        Желаещи за пробен сезон?
                        Има желаещи. Аз го играя. Ако направиш лига и пуснеш кода ще се включа. Иначе има и за Лига Европа, но там не възнамерявам изобщо да се занимавам.

Коментар

• Хмм, някой хвърлял ли е око на фентъзито в Шампионска лига?
                          Желаещи за пробен сезон?

Коментар

• баси, добре, че Бейнс даде 2 точки бонус, че щях съвсем да остана без бонуси, което мйа ми е прецедент Иначе да напомня за седмичния приз - в лигата без смените води ийгъла със 101 точки, а в лигата със смените - аз с 94 точки.
                            Това не променя тоталния ми фейл в кръга
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ей аз съм задминал на полки кучето,бе ... баси колко съм добър.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                                Не бях го гледал, слабичко е малко като изпълнение, спъва се чак два метра след вратаря, но пък е хванало дикиш
                                дъртия алкохолик им е казал на м@н@фите, че до три метра от най-близкия противник като паднат да лягат смело защото ще им свирят дузпи

Коментар

Working...
                                X