IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    да речем, че съм учил 2 семестъра Конституционно право, та отлично знам какъв е смисъла. Наблегнах на думичката чест, съчетана с дълг. А че е длъжен, длъжен е - той е публична личност и ъпиниън мейкър, няма право на грешки, ощепо-малко пък на нихилизъм. Затова и за мен е боклук, което е жалко, защото е отличен футболист. Ище ти дам само един пример с ултра омразните ми сърби - Джокович играе на техния сърбия оупън нищо, че 4-то разряден турнир и реално губи точки от него. Играе и за купа Дейвис, нищо че беше контузен и само влоши контузията си, но играе, защото е за Родината му. А каква звезда е джокович и кава барбуков, мисля е излишно да говорим. да не говорим, че за разлика от нашия капут, който е на твърда заплатка (и точно заради нея направи хемороиди на задника си, а пак заради нея избра фулъм пред Юве - разликата между двата отбора смятам знаеш каква е) и си я получава независимо дали игаре или не, сърбежа не получава кинти, ако не печели турнири.
    Ей, заради такива п.тки като барбуката ще се възхищаваме на сърбежите и ще квичим как след 3-4войни, пак били по-напред от нас. Е, да, ама те обичат Родината си, а ние, ние обичмае да ни гъзят
    Ами що не сезираш конституционния съд

Пълнолет е човека може да взима решения за съдбата си. Сколс не играе за Англия, Бидич не играе за Сърбия....предлагам да не драматизираме излишно ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
      Е добре щом мислиш че ти е длъжен с нещо псувай си го....а това в конституцията е с малко по дург смисъл
      да речем, че съм учил 2 семестъра Конституционно право, та отлично знам какъв е смисъла. Наблегнах на думичката чест, съчетана с дълг. А че е длъжен, длъжен е - той е публична личност и ъпиниън мейкър, няма право на грешки, ощепо-малко пък на нихилизъм. Затова и за мен е боклук, което е жалко, защото е отличен футболист. Ище ти дам само един пример с ултра омразните ми сърби - Джокович играе на техния сърбия оупън нищо, че 4-то разряден турнир и реално губи точки от него. Играе и за купа Дейвис, нищо че беше контузен и само влоши контузията си, но играе, защото е за Родината му. А каква звезда е джокович и кава барбуков, мисля е излишно да говорим. да не говорим, че за разлика от нашия капут, който е на твърда заплатка (и точно заради нея направи хемороиди на задника си, а пак заради нея избра фулъм пред Юве - разликата между двата отбора смятам знаеш каква е) и си я получава независимо дали игаре или не, сърбежа не получава кинти, ако не печели турнири.
      Ей, заради такива п.тки като барбуката ще се възхищаваме на сърбежите и ще квичим как след 3-4войни, пак били по-напред от нас. Е, да, ама те обичат Родината си, а ние, ние обичмае да ни гъзят
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        С Аваланжа ударихме кьоравото тоя кръг май
        Да ....ама ливерпул сега вкараха и ми издъниха вратария, защитника че и залога за момента

Коментар

в конституцията има един такъв член:
          Чл. 59.
          (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

Бербатов е институция в родния футбол, пример за подражание, най-голямата звезда след поколението от 94-та и в топ 3 на иконите на Бг футбола заедно с Ристу златните ташаци с партизанското име Кюрда и Гунди и НЯМА право да се отказва от нац. отбор. Знаеш ли защо Гунди е легенда - не е постигнал и 1/4 от успехите на Кюрда или женския полов орган, но винаги е бил със сърцето си за Левски и България, затова и той винаги ще е в сърцата ни (поне на синята част от Бг, а и на всички неутрални зрители, освен шепа чорбарски лумпени), а Барбукоглу - кажи ми, коя агитка ще го издигне на пантеон - цска, пирин, леверкузен, тотнъм, маню, фулъм? Навсякъде е бил п.тка, може би с изключение (до известна степен на Леверкузен), но легенда няма да е на нито един от тези отбори.

Той е българин, иска или не иска това и е това, което е, точно защото е българин. Икони като него са от типа хора, които са длъжни да вдигат самочувствието на обикновения човечец, смачкан от живота и трябва да поставя националните интереси над обикновения егоизъм и самовлюбеност. И ако мога да цитирам един плакат, издигнат от една агитка:
          Можеше да си звезда при нас, а сега си просто педер@ст!!!
          Е добре щом мислиш че ти е длъжен с нещо псувай си го....а това в конституцията е с малко по дург смисъл

Коментар

Защо го наричаш предател?
            Един малко сраничен въпрос, ако позволиш. Ти лично не поставяш ли личните си интереси над националните? Щото аз и всички хора който познавам, винаги поставяме личните(семейните) интереси над националните и мисля че голяма част от обществото - 98% правят същото...
            в конституцията има един такъв член:
            Чл. 59.
            (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

Бербатов е институция в родния футбол, пример за подражание, най-голямата звезда след поколението от 94-та и в топ 3 на иконите на Бг футбола заедно с Ристу златните ташаци с партизанското име Кюрда и Гунди и НЯМА право да се отказва от нац. отбор. Знаеш ли защо Гунди е легенда - не е постигнал и 1/4 от успехите на Кюрда или женския полов орган, но винаги е бил със сърцето си за Левски и България, затова и той винаги ще е в сърцата ни (поне на синята част от Бг, а и на всички неутрални зрители, освен шепа чорбарски лумпени), а Барбукоглу - кажи ми, коя агитка ще го издигне на пантеон - цска, пирин, леверкузен, тотнъм, маню, фулъм? Навсякъде е бил п.тка, може би с изключение (до известна степен на Леверкузен), но легенда няма да е на нито един от тези отбори.

Той е българин, иска или не иска това и е това, което е, точно защото е българин. Икони като него са от типа хора, които са длъжни да вдигат самочувствието на обикновения човечец, смачкан от живота и трябва да поставя националните интереси над обикновения егоизъм и самовлюбеност. И ако мога да цитирам един плакат, издигнат от една агитка:
            Можеше да си звезда при нас, а сега си просто педер@ст!!!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
              Май много станахме родолюбците
              man_united, ти ли си с отбора на куцото пиле?
              С Аваланжа ударихме кьоравото тоя кръг май

Коментар

eх, сър-че, сър-че, гнидо мръсна, какво ти мисля само
                П.С. Честито на всички, заложили на националния предател. това, че е женски полов орган като характер, не му пречи да е отличен футболист
                Защо го наричаш предател?
                Един малко сраничен въпрос, ако позволиш. Ти лично не поставяш ли личните си интереси над националните? Щото аз и всички хора който познавам, винаги поставяме личните(семейните) интереси над националните и мисля че голяма част от обществото - 98% правят същото...

Коментар

• eх, сър-че, сър-че, гнидо мръсна, какво ти мисля само
                  П.С. Честито на всички, заложили на националния предател. това, че е женски полов орган като характер, не му пречи да е отличен футболист

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    ПочнА се..., Ван Пръцко май няма да играе в събота, което прави изборът на капитан доста по-интересен http://www.sport1.bg/sport1/node/274066
                    Също така и Юнайтед ще са доста интересни този мач, отиват на изненада. Комарджийте полкич и груец, какво мислите?
                    няма никаква изненада да има ................ съдийчестър са взели мерки...

Коментар

Персийчето и Квазимодо са 2-та най-задължителни играчи във фентъзито, които трябва да имаш, ако изобщо ти се играе тази игра.
                      вън пер$$$и не смятам да го взимам, но ми се играе тази игра ..................... пък да видим какво ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        И аз май ще я свърша тая "мръсотия":

Мартин Йол: Бербатов започва титуляр срещу Бромич
                        Май много станахме родолюбците
                        man_united, ти ли си с отбора на куцото пиле?

Коментар

За този кръг мисля да сложа капитан....Бербатов Кой е вашия фаворит за капитан?
                          И аз май ще я свърша тая "мръсотия":

Мартин Йол: Бербатов започва титуляр срещу Бромич

Коментар

Персийчето и Квазимодо са 2-та най-задължителни играчи във фентъзито, които трябва да имаш, ако изобщо ти се играе тази игра. Иначе отлиташ много назад, поне докато рунтавото и агуеро не се върнат. Челси ще вкарат повече от един гол на кпр, макар че мача (на хартия) е много оспорван.
                            Ок, приемам мнението ти. Тевез го имам в отбора, ама не ме кефи много. А Перси може и да не играе а и ми е много скъп. А Бербо ми е любимия футболист в Англия

Коментар

Тевес и Азар имат кофти гостувания и отборите им поне според мен няма да вкарат повече от един гол...затова ще ги пропусна...

Иначе, да ако Пърси не играе 0-2 за Уигън и от мен с гол на Малони и франко ди санто

Пърси ми е скъп и го нямам в отбора
                              Персийчето и Квазимодо са 2-та най-задължителни играчи във фентъзито, които трябва да имаш, ако изобщо ти се играе тази игра. Иначе отлиташ много назад, поне докато рунтавото и агуеро не се върнат. Челси ще вкарат повече от един гол на кпр, макар че мача (на хартия) е много оспорван.

Коментар

Е хайде малко по-сериозно де Бербатов е голямата звезда в Фулам засега, билбордове това онова... освен това Фулам са доста силни домакини, а УБА им е време да загубят..Все ще вкара гол-два нашето момче
                                ами много зависи с кава схема ще излязат момчетата на резания, дето синът му еба майката на престолонаследника - барбуката не е централен нападател, така че най-вероятно ще играе зад Петрич, т.е. можеш да очакваш асистенции, но не и голове (което не пречи да вкара де). А може и да излезе с 2 нападателя или пък само с барбуков, знам ли го оня гЙОЛ какви ще ги натвори. Аз може би ще изчакам да видя схемата им в атака на фулъм и ако барбуката е сам нападател, за сметка на петрич, ще сиго купя, ако ли не - не ми трябва изобщо.

Коментар

Working...
                                X