IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Ти в твоята кариера постигнал ли си това, което Бербатов е постигнал в неговата?Ако да - давай му оценка дали е успял,ако не - по добре си изтрий поста.
    ще го кажа по друг начин - за таланта и уменията, който природата/бог са ми дали, съм се реализирал повече от Бербатов.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Дефинирай успял - aко под успял, разбираш да има какво да яде, какво да облече, къде да иде на екскурзия и т.н., то почти всеки е успял. Аз пък ти казвам, че не е успял, не е успял да реализира и 30% от потенциала и таланта си и точно това е жалкото. Човек не реализирал таланта си, не е успял.
      Сега какво очакваш, да почна да ти изброявам постиженията му?

Вероятно всеки разбира успеха по-различен начин, затова искрено ти желая да реализираш собствения си талант в по-голяма степен в сравнение с Бербатов...

Коментар

Дефинирай успял - aко под успял, разбираш да има какво да яде, какво да облече, къде да иде на екскурзия и т.н., то почти всеки е успял. Аз пък ти казвам, че не е успял, не е успял да реализира и 30% от потенциала и таланта си и точно това е жалкото. Човек не реализирал таланта си, не е успял.
        Ти в твоята кариера постигнал ли си това, което Бербатов е постигнал в неговата?Ако да - давай му оценка дали е успял,ако не - по добре си изтрий поста.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
          С това че е успял благодарение на собствените си качества...
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ще ти задам само един въпрос:
            С какво Барбуков е пример за подражание на подрастващите?
            С това че е успял благодарение на собствените си качества...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Аз какво да кажа, като РвП спаси един корнер в 88мата минута, като ритна топката в аут?
              Заедно с този, който после биха Уигън бройката им щеше да е точно колкото ми трябваше за овъра

ПП Груйче, силно измести темата, с полемиката по-долу! Да не забравяме, че купуваме играчи, за да ни носят точки във фентъзито, а не да ги вземаме в харема си ... все пак.

Бербатов ще направи няколко хубави мача като за начало във Фулъм и е чудесен избор за капитан, особено когато Шити вкарва 1, Челски 0, Арсенал 6 (но 2 автогола и 2 на Жервиньо дето трябва да си им по-голям фен от Венгер да го сложиш в отбора си), а Юнайтед 4 (от голмайсторите само Грахчето би могъл да се вземе)!!!
              Бербатов вече го купих, а този кръг ми е тотален фейл - заложиш на пръцко и касорла и щетата е тотална. Нищо, хубавото е, че почти никой не е уцелил състава

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                Фен не съм на никой. Харесвам Ливърпул само защото е любим на големия ми син.
                Предлагам да спрем със споровете около Бербо, защото това няма да ни доведе до никъде в условията на форумна анонимност.
                Виж, на по бира някъде ще бъде далеч по конструктивен разговор - поне ресторантьорския бранш ще намаже, ако прекалим, а оттам ще допринесем положително за БВП на страната и току-виж сме направили нещо важно за Родината.
                ок, дискусията можем да я пренесем и в кръчма, аз никога не съм се крил зад анонимност - ако си от София и ти е удобно в сряда към 6 часа, драсни ми едно лично, правим сбирка с още няколко човека от форума.

Коментар

Аз съм фен на Арсенал, а Бербатов игра в Тотнам и Юнайтед!....на БГ отбори не съм фен защото играят в уговерени мачове!

Твърдения от рода че Бербатов бил длъжен на изстрадалия народ, защото му е едничката радост, че е в някаква степен е виновен за състоянието на обществото, виновен щото не помага на Пирин или че нарушава конситуцията са абсурдни!

Груев в твойте коментари, как така хем постояно даваш Стойчков за добър пример хем го наричаш 'кюрд'...май просто хейтиш на воля?

Ето и нещо от цялата дискусия което е хубаво да прочетеш два пъти:
                  Ще ти задам само един въпрос:
                  С какво Барбуков е пример за подражание на подрастващите?

Колкото до останалите неща, особено за КС - нищо не си схванал от писането ми. Стоичков беше нещо, с което всички нормални българи се гордееха (ходил съм на камп ноу през 2000-та и знам какво значеше името му - кажи ми къде името на Бербатов ще предизвика подобни асоциации?), стана "кюрд" когато обяви Каталуня за своя държава, щото тук не го уважавали. Кюрдите нямат държава, Каталуния не е държава, та затова и той е кюрд - бъзик, в който има много истина.

П.С. Да разбирам, че в Бг си фен на цска, но в сегашното им състояние те е срам да си го признаеш

Коментар

Да ....ама ливерпул сега вкараха и ми издъниха вратария, защитника че и залога за момента
                    Аз какво да кажа, като РвП спаси един корнер в 88мата минута, като ритна топката в аут?
                    Заедно с този, който после биха Уигън бройката им щеше да е точно колкото ми трябваше за овъра

ПП Груйче, силно измести темата, с полемиката по-долу! Да не забравяме, че купуваме играчи, за да ни носят точки във фентъзито, а не да ги вземаме в харема си ... все пак.

Бербатов ще направи няколко хубави мача като за начало във Фулъм и е чудесен избор за капитан, особено когато Шити вкарва 1, Челски 0, Арсенал 6 (но 2 автогола и 2 на Жервиньо дето трябва да си им по-голям фен от Венгер да го сложиш в отбора си), а Юнайтед 4 (от голмайсторите само Грахчето би могъл да се вземе)!!!
                    Last edited by man_united; 16.09.2012, 18:17.

Коментар

Хайде един бърз въпрос - фенове на кой отбор сте? Марин ми е ясен, а ти?
                      Фен не съм на никой. Харесвам Ливърпул само защото е любим на големия ми син.
                      Предлагам да спрем със споровете около Бербо, защото това няма да ни доведе до никъде в условията на форумна анонимност.
                      Виж, на по бира някъде ще бъде далеч по конструктивен разговор - поне ресторантьорския бранш ще намаже, ако прекалим, а оттам ще допринесем положително за БВП на страната и току-виж сме направили нещо важно за Родината.

Коментар

• Аз съм фен на Арсенал, а Бербатов игра в Тотнам и Юнайтед!....на БГ отбори не съм фен защото играят в уговерени мачове!

Твърдения от рода че Бербатов бил длъжен на изстрадалия народ, защото му е едничката радост, че е в някаква степен е виновен за състоянието на обществото, виновен щото не помага на Пирин или че нарушава конситуцията са абсурдни!

Груев в твойте коментари, как така хем постояно даваш Стойчков за добър пример хем го наричаш 'кюрд'...май просто хейтиш на воля?

Ето и нещо от цялата дискусия което е хубаво да прочетеш два пъти:
                        Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                        Не мисля, че омразата към честно успял сънародник, прави някого родолюбец.
                        Дано някой ден промениш мнението си.

Коментар

• Хайде един бърз въпрос - фенове на кой отбор сте? Марин ми е ясен, а ти?
                          Сега конкретно за Барбуков - познавам го отпред да стане големата дзвиздъ, още когато беше юноша бледен в Пирин и живееше зад стадиона. Още тогава си беше слабохарактерен и си остана такъв докрая. Та викаш какво е направил, аз ще ти кажа - не стана най-великият ни футболист и то не защото нямаше талант (според мен има повече талант от стоичков, пенев и костадинов взети накуп- нашите говеда да не ги намесвам, че не могат да му стъпят и на малкия пръст), а защото е женски полов орган. И като не стана такъв, не остана и едноположително нещо, за което да се хване този разбит народ. Ето, аз примерно не харесвам изобщо Кюрда, но умрях от щастие,като взе голмайсторската титла от световното и после златната топка.
                          Още по-конкретно - някой изобщо разбра ли защо се отказа от национала? Щото не му били лизали гъза? Ами в манафчестър лижеха ли му го или му го набиваха отзад, а той им секълнеше във вярност? Ако беше излязъл като мъж и беше заявил (така както го направиха матГей и педерастин, само дето объркаха тайминга, но целите им бяха ясни и обвиненнията конкретни) - вижте в национала е мафия, големия перукан урежда мачове, този или онзи е хванат с черно тото и т.н.,, бих играл за Бг, но като се разкара тази воня отгоре, щях да го разбера, но сега - твърдо не. За мен е недоклатеняк и реалната причина да се откаже от национала е защото Сър-чето го накара и той клекна за пари, толкова е елементарно.
                          И не ми говори заизмислената му фондация - отлично съм запознат и с нея и съм установявал контакти, там ако не са спонсорите да наливат пари, доникъде нямаше да стигне. Пък като толкова обича Родината си, що не помогне на Пирин, кдето го направиха фуболист - с месечната си заплата, ще ги осигури за 2 години напред, а с оглед на школата на клуба, ще си избие инветсицията за няколко трансфера, ама не, нали? Да не говорим, че градът щеше да застане зад него и отборът щеше да се самоиздържа след някоя година, дори и да стартира от последната дивизия, а и най-важното: щеше да остане завинаги в историята...
                          И последно - защо избра фулъм вместо юве или виола? Та това е селско тимче, хеле пък сравнено с юве? Моят отговор е - за пари!!!

Харесвайте си го, но само ми отговорете какво е направил за Родината си?

Коментар

........

Барбуков принципно ми е безразличен в момента, като всеки един недоклатеняк в Родината ми - дразня се на поддръжниците му, които отебават Родината си и после квичат как в "тая" държава нямало ред. Ами то се започва все от някъде и обикновено е от малките неща към големите - как да възпиташ любов в младото поколение към България и основната им мечта да не е да се чупят от тук в първия възможен момент, като най-големите звезди в страната правят същото и срещат само аплодисменти по медиите? ................
                            Груец, знаеш ли, сънът ми разсъждава точно като теб за Бербо. Но, противно на твоята логика за поддръжниците му, иска да напусне страната при първа възможност...
                            Не смятам, че медиите аплодират Бербатов, а точно обратното - дори в наглед безпристрастни новини прозират опити за принизяването му до "звезди" като Ники, Валери, Джийзъса и останалите чалгоподобни величия. А това се отразява на мнението на всички - млади, стари, подрастващи, деца...
                            Извинявай, но какво лошо е направил Бербатов? Да е убил? Изнасилил? Не, играе футбол, при това страхотно. И дава пример, стига хората да не са заслепени от медийни манипулации. Но не като подписва с Фиорентина или Ювентус, защото някой смята, че това е правилно или просто има финансов интерес.

Бях против отказа от националния, но понякога просто трябва да приемеш, че човек си има лимит - не може да отнасяш вината за всеки провал на отбора.
                            Освен това, имам удоволствието да познавам наистина много фенове на Тотнъм. Без нито едно изключение, всички, които го плюят са.... българи.

А относно алтруизма, достатъчно е да погледнеш какво прави Бербо за млади спортисти и надарени деца.

Не мисля, че омразата към честно успял сънародник, прави някого родолюбец.
                            Дано някой ден промениш мнението си.

Коментар

да речем, че съм учил 2 семестъра Конституционно право, та отлично знам какъв е смисъла. Наблегнах на думичката чест, съчетана с дълг. А че е длъжен, длъжен е .................
                              Щото бълг. нац. отбор в момента се управлява от сини лумпени и е черно тото, Груец, е за т'ва Бербатов не играе. Имаш право да наричаш човека както си искаш, но ще ми е странно твоята икона, ако почнеме да говорим по тоя начин за него... Опитай се да не съдиш всички щото има различни гледни точки винаги!!!

Коментар

Ами що не сезираш конституционния съд

Пълнолет е човека може да взима решения за съдбата си. Сколс не играе за Англия, Бидич не играе за Сърбия....предлагам да не драматизираме излишно ....
                                защото отделен индивид не може да сезира КС, затова, това могат да направят други органи.

Барбуков принципно ми е безразличен в момента, като всеки един недоклатеняк в Родината ми - дразня се на поддръжниците му, които отебават Родината си и после квичат как в "тая" държава нямало ред. Ами то се започва все от някъде и обикновено е от малките неща към големите - как да възпиташ любов в младото поколение към България и основната им мечта да не е да се чупят от тук в първия възможен момент, като най-големите звезди в страната правят същото и срещат само аплодисменти по медиите? Апропо, нито Видич е основната и единствено звезда на Сърбия, а още по-малко пък пенсията Скоулс е някакъв фактор.
                                П.С И за да не кажеш, че мнението ми е пистрастно, защото съм фен на друг отбор - Мартин Петров е чорбар, но е голям българин, винаги раздаващ се на терена (не прави чест на супата, че се отказа от него, а ходи да прави свирки на барбукоглу) и от мен никога няма да чуеш лоша дума за него. Жалко, че отборът му отпадна от висшата лига.

Коментар

Working...
                                X