Първоначално изпратено от SKP
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
мекето имаш право в известна степен макар малко или много да преувеличаваш. Наблегнах на удобния интерфейс тъй като според мен Многознайко иска платформа чрез която да се запознае по-скоро с форекс, не да се втурне в дива търговия. А в на елана платформата е най-лесно да се ориентираш. Свикнеш ли с нея може след това да се обърнеш към по добри за търговия, които обикновено използват win интерфейс - като мета трейдъра например...
п.с. за спреда съм абсолютно съгласен
Коментар
� -
im ти с колко платформи си работил бе пич ,ако наричаш това изобретение на Елана платформа много си зле.Там тотално ще потънеш и то не по твоя вина .Това да ти откажат сделка когато си на печалба със съобщение че цената е вече променена и да ти го вкарат когато цената пада главоломно без да се съобразяват че вече цената е избягала с 5 пипса си е просто практика.А що не опиташ да вземеш цена от офиса разликата с платформата е почти винаги 2-3 пипса и то познай в чия полза.Не стига друго ами те и котират на 5 п. спред , най добре търси външни платформи
Коментар
� -
Първоначално изпратено от МногознайкоБихте ли ми препоръчали добра платформа за ФОРЕКС?
Благодаря ви! :roll:
Първоначално изпратено от Флинтswap
дълги/къси
делтасток : GBP/USD 0.15 – 0.90
стс : GBP/USD -1.07 -0.13
странно нали? :roll:
Коментар
�
Коментар