IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SKP
    Колеги, не че имам кой знае колко богат опит, но платформа и брокер не са равнозначни. Най-разпространена и с най-богат набор инструменти е МТ , и не само СТС работят с нея в България.
    Кои други работят с метатрейдър

Коментар

• мекето имаш право в известна степен макар малко или много да преувеличаваш. Наблегнах на удобния интерфейс тъй като според мен Многознайко иска платформа чрез която да се запознае по-скоро с форекс, не да се втурне в дива търговия. А в на елана платформата е най-лесно да се ориентираш. Свикнеш ли с нея може след това да се обърнеш към по добри за търговия, които обикновено използват win интерфейс - като мета трейдъра например...

п.с. за спреда съм абсолютно съгласен

Коментар

• Колеги, не че имам кой знае колко богат опит, но платформа и брокер не са равнозначни. Най-разпространена и с най-богат набор инструменти е МТ , и не само СТС работят с нея в България.

Коментар

• A nqkoi da o4akva silno evro dnes???

Коментар

• im ти с колко платформи си работил бе пич ,ако наричаш това изобретение на Елана платформа много си зле.Там тотално ще потънеш и то не по твоя вина .Това да ти откажат сделка когато си на печалба със съобщение че цената е вече променена и да ти го вкарат когато цената пада главоломно без да се съобразяват че вече цената е избягала с 5 пипса си е просто практика.А що не опиташ да вземеш цена от офиса разликата с платформата е почти винаги 2-3 пипса и то познай в чия полза.Не стига друго ами те и котират на 5 п. спред , най добре търси външни платформи

Коментар

• Първоначално изпратено от Многознайко
              Бихте ли ми препоръчали добра платформа за ФОРЕКС?
              Благодаря ви! :roll:
              На Елана eTrader-a е доста добър като интерфейс. Малко бавно зарежда в сравнение с останалите тъй като графиките стартират jre, но е много по лесен за използване...

Коментар

Платформата е хубава ама габровците са ситни тарикати

Първоначално изпратено от Флинт
                swap
                дълги/къси
                делтасток : GBP/USD 0.15 – 0.90
                стс : GBP/USD -1.07 -0.13
                странно нали? :roll:

Коментар

• Добро утро. Днес е трудно да се правят прогнози, както и техническата картина в USD/CHF и EUR/USD е доста неясна. GDP-то на еврозоната по обяд и особено в 15:30 за щатите ще диктува движението днес и до края на седмицата. Успех.

Коментар

• И аз го чакам,но какво мислите за usd/cad??
                    Голямо падане беше вчера.

Коментар

• Добро утро.
                      Днес очаквам възобновяване силата на долара.
                      Успех.

Коментар

• GBP/USD

Първоначално изпратено от koko
                        Eur/Usd Sell 1.2229 Gbp/Usd Sell 1.7877 Usd/Chf Buy 1.2678
                        СТОП НА ВСИЧКО 25П ЦЕЛ 100П+
                        по-добре си се ориентирал,аз пак се прекарах-селнах го от 1.7850.

Коментар

• Eur/Usd Sell 1.2229 Gbp/Usd Sell 1.7877 Usd/Chf Buy 1.2678
                          СТОП НА ВСИЧКО 25П ЦЕЛ 100П+

Коментар

• Първоначално изпратено от Сашо 1977
                            някой смята ли да стои до сутринта?
                            Като гледам как се е застояло, май ще се спи.

Коментар

• GBP/USD

някой смята ли да стои до сутринта?

Коментар

Meta Trader

Коментар

X