IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bnight

Ако по някаква нелогична причина $ не се засили отново, най-здрави ще са печалбите във Франк и CAD.
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• bnight

Yes, sir. Даже може да изчакам 1.23
      Успех

Коментар

• EUR/USD

Ситуацията става все по-интересна... След слабите данни днес, ако и TIC-овете утре са слаби (което очаквам) какво ли ще стане с рекордно дългите Долари???

Коментар

• AUD/USD

Това вече ме подхлъзна здраво и неочаквано, но все пак такива работи се случват. Може и да ми замине позицийката, но това е пазара.

Коментар

• Трики

Мисля че при основните валути наблюдаваме красива корекция с цел 1.2250 при еврото и различни нива при другите валути. PPP ще правим лу хубаво скъсяване от 1.22 в края на седмицата ???
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD

12:32 CAN ECON: Apr Shipments Come in Higher than Expected

Коментар

• EUR/USD

12:31 US ECON: Retail Sales Dropped 0.5% in May; Down 0.2% Ex-Autos

Коментар

• EUR/USD

12:30 US ECON: PPI Dropped 0.6% in May; Core +0.1%

Коментар

• Трики

GGG, има много логика в думите ти и съм съвсем склонен да се съглася, но нивото е 0,7704. Нито еврото, нито кабела не дават сигнали тренда да е към своя край. Сигнали за покупка на евро и кабел има само на малките графики(30 мин, 1 час), а покупка по тези сигнали при такъв тренд си е лудост. При австралиеца има импулс, ок. Обаче засега си остава в рамките на коридора и едва излизане извън него и пробив на 0,7704 ще са сигнал за нов щурм на австралиеца. М3ен са ме учили да играя по тренда и да продавам ралитата, именно за това ми е такава позицията.

Коментар

• EUR/USD

njakoi 6te moje li da postne dannite vav foruma kato izleznat
                      mojata platforma se skapa
                      mersi

Коментар

• Трики

http://bnight.my.contact.bg/Analizi/index.htm аналзи преди амаериканската сесия. Късмет на всички.
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Трики

Misleh, che ot vtorata grafika stava iasno. Na kratko imame izchertan impuls ot 0.7473 do 0.7477, toi idva ili 1-a ili a nagore. Sledva ili 2-a ili b nadolu, tova koeto e do 50-te % korekcia. Imame izduvane na macd-to na 4h suchetano s obratna divergencia na cci. Tova ot prognostichna gledna tochka. Ot trend slediasta gledna tochka e buy 0.7655 v 17:01 bg time ili buy 0.7619 pri dostiganeto mu, stop i v dvata sluchaia pod dunoto na 7589. Ako poglednesh dvizenieto koeto se razviva ot tam na 1h grafika ima chista impulsna struktura, koeto me kara da smiatam, che e 1-a ot edno dvizenie nagore, predstoiastata negova korekcia, triabva da ima 3 vulnov harakter i da se ogranichi v zonata 0.7615-30, kato formira divergencia na 15 min mezdi dvata vurha na a-to i c-to. Vsichki tezi indikacii, zaedno s ochakvanaa 5-6 figurova korekcia v kabela i eur-to (sled posleden test na 1.2020-1.1980 i 1.7980-1.79) me navezdat na misulta za otslabvane na dolara.

Uspeh

Коментар

• Трики

Чудя се с каква лекота давате накъсо Еврото на 1.21xx
                            Форекса е преди всичко подбиране на позициите.

Коментар

• Трики

ETO
                              http://www.fxsea.hit.bg/brokers.htm

Коментар

• Трики

GGG, само заради това че се се е оттласнало от 50% Фибо реши, че ще пробие канала.
                                0,7825 ми се вижда някак си малко вероятно при тези обстоятелства с този продоларов тренд. Не искам да отричам никакви варианти, защото пазарът си има свои планове и никой не може да предскаже какво ще стане, но някак си 0,74 ми се вижда по-разумна цел в момента. Ако започне корекция не е невъзможно, но уви едва днес има сигнали за нещо малко, което на дневна графика е едва забележимо. Може би погрешно свързвам големите двойки с малките, но корелацията е неизбежна. Пък и няма кой знае какви причини австралиеца да е толкова скъп в момента. Според мен е въпрос на ден-два да пропадне по-сериозно.
                                Само пробив на 0,7704 ще е сигнал за покупка в двойката според моята теория. До тогава ще се опитвам да оптимизирам позицията си.

Коментар

Working...
                                X