IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• STS

Здравейте !
    Имам 1 въпрос. Има ли някъкво ръководство за писане на експерти за метатрейдъра или някой ако е в час да сложи 1 рамо ))
    icq 81927999
    благодаря предварително

Коментар

• STS

Работи нормално.

Коментар

• Трики

Има ли някой при STS и работи ли му платформата,при мен непрекъснато се дискънектва.

Коментар

• Трики

http://www.finance.sts.bg/forum/view...37b335733#5279

Tuka pusnah 2 grafiki s mnenieto mi.

Коментар

• Трики

))

Коментар

• +-

Отиди на очен лекар!
              Шегувам се. Не съм се заглеждал, но може и да има, слд обяд ще му мисля.

Коментар

• EUR/USD

Постоянно ми се виждат H&S. Този път на 4 ч. Може би бъркам, но ако се изпълни
                фигурата може и да отидем на 1,2250.

Коментар

• GGG

Би ли споделил твоето виждане по въпроса?

Коментар

• GGG

GGG, затова има пазар и различни мнения. Пробив на 0,7655 наистина ще сложи под съмнение позицията ми, но само пробив на 0,7704 би дал сериозен бичи сигнал за двойката, която все още се намира в низходащия канал и според мен е логично, докато се намира в него да се играе късо от по-високите нива като в момента например. Позицията ми е открита по сигнал от дневна графика, но сега я следя на 4ч и 30 мин.
                    Успех и на теб!

Коментар

• Прогнозки

Както рицаря още в ранните часове каза, важна съпротива при еврото е 1,2157/60, която и до момента хваща опитите за пробив нагоре. Мисля, че тези два неуспешни опита предвещават хода на еврото за напред. Само пробив на това ниво може да накара котировките да вкусят нивата над 1,22, което пак ще си е чиста корекция и може да се използва за продажба на евра и само пробив на 1,2350 би бил сигнал за началото на по-сериозно корективно движение, нуждата от от каквото се вижда на месечна и седмична графики.

Коментар

• Triki

Triki, riadko pisha tuka i oste po-riadko komentiram chuzdi prognozi. No mi napravi vpechatlenie protivopoloznostta na poziciite ni. Moita strategia za aud-a e buy 0.7620, stop 0.7587, re-buy 0.7655, re-buy 0.77, target 0.7825. Ako sluchaino ne mi izpulni purvia buy, vlizam na vtoria.

Uspeh

Коментар

• Прогнозки

Днес явно е време за корекция. Това погледнато от хубавата му страна ще ни даде по-добри нива за да си купим доларчета. При първи сигнал на 30 мин добавям към късите Aud/Usd, а пробив на 0,7642 се очертава като такъв(двоен връх на 30 мин + свещ мечо обръщане).

Коментар

• e/jpy

В е/иена в района 133-133.35 има няколко здрави съпротиви:
                            1.133.00 дневен минимум от 19.01.т.г. - бивша подкрепа, сега съпротива;
                            2.133.31 - Senkou Span B по седмичния.
                            3.133.27 - Senkou Span B по 4 часовия.
                            Идеята ми е, че може да се търси скъсяване със стоп над 133.35.
                            Успех!

Коментар

• Nik

Има и друг път - преустановяване на ръста.А такова нещо като пробив на възходящ канал няма , то и такъв канал няма за сега , но ще има.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

http://bnight.my.contact.bg/Analizi/index.htm анализи за деня. Късмет на всички днес.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X