IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev
    MetaTrader-a на http://www.pk95.com е някъде по света в офшорна зона. Собственик е FxTeam - Русия. Фирмата е с печална слава. Закриха собствения си форум (досещате се защо), но по другите Руски форуми има доста информация. На реалните клиенти инсталират писана от тях допълнителна програма, която крие истинския IP адрес на сървърите им (досещате се защо).
    Матеев какво процедурно трябва да направя за да въстановите един стоп ударен от тоя шип.
    http://golohoro.hit.bg/aud.GIF
    Моля напиши ми на мейл
    golohoro@yahoo.com
    Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP
      Колеги, не че имам кой знае колко богат опит, но платформа и брокер не са равнозначни.
      Първоначално изпратено от iM
      Наблегнах на удобния интерфейс тъй като според мен Многознайко иска платформа чрез която да се запознае по-скоро с форекс, не да се втурне в дива търговия.
      Сега разбрах какво точно искам: платформа + брокер, така че да мога да се втурна в дива търговия... :shock:
      Бъди пич - пиши на кирилица!

Коментар

• MetaTrader-a на http://www.pk95.com е някъде по света в офшорна зона. Собственик е FxTeam - Русия. Фирмата е с печална слава. Закриха собствения си форум (досещате се защо), но по другите Руски форуми има доста информация. На реалните клиенти инсталират писана от тях допълнителна програма, която крие истинския IP адрес на сървърите им (досещате се защо).

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Eur/Usd Sell 1.2229 Gbp/Usd Sell 1.7877 Usd/Chf Buy 1.2678
          СТОП НА ВСИЧКО 25П ЦЕЛ 100П+
          Местя стопове на всичко на +10п

Коментар

• СТС

Който е на СТС ,може да пусне две инсталаций на програмата,
            аз съм го направил едната е с номера на сметката на единият сървър а другата е с номера -А , защото е авариен, вчера когато емаше прекъсвания 4-5 съм прехвърлял, обаче става за 5секунди ,само кликаш в/у иконота и си вътре ,
            успешен ден на всички !

Коментар

• IP - STS Finance

При проблеми с връзката към реалния търговски сървър на STS Finance, mt3real.sts.bg:1950 можете да използувате следния допълнителен IP адрес: 212.162.49.60:1950

Коментар

• Първоначално изпратено от Флинт
                Първоначално изпратено от barakov
                колеги от 10 мин. нямам връска с СТС Финанс..
                Вие получавате ли котировки ???
                благодаря ви предварително
                Не е в теб причината - и аз нямам. Писна ми от тия стс.
                То имало и други да работят с MetaTrader

Коментар

• платформи

МТ не е лоша, но няма кой знае какво развитие. Мисля, че Delta Trading е най-добра, а и непрекъснато я развиват и подобряват. Може да се влезе при всякаква волатилност на пазара чрез дир. изпълнение на поръчки, можеш да търгуваш според стила си - например с насрещни позиции, графиките им вече са едни от най-добрите. Ако намалят малко и спредовете, просто няма да имат аналог.

Коментар

• ок! 10х rider

Коментар

• Първоначално изпратено от barakov
                      Не е в теб причината - и аз нямам. Писна ми от тия стс.

Коментар

• Първоначално изпратено от barakov
                        Мини на 212.162.49.60:1950

Коментар

• колеги от 10 мин. нямам връска с СТС Финанс..

Коментар

• im ако искаш да помогнеш на многознайко му обясни че платформите не са за печелене а за начесване на хазартната тръпка.Истински печелифшите са хора като Бъфет който може би хал хабер си няма от Елиат .За да печелиш тук не ти трябва платформа ами много опит,акъл и още повече пари.

Коментар

• http://www.pk95.com/

Коментар

• EUR/USD

Малка позиция дълги EUR/USD от текущи нива стоп под 1.2200. Отскочихме за момента от MA55 30М и МА21 на 1H. Може да се добавя след 1.2250, ако харесат БВП на Еврозоната.

Коментар

Working...
                                X