If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
MetaTrader-a на http://www.pk95.com е някъде по света в офшорна зона. Собственик е FxTeam - Русия. Фирмата е с печална слава. Закриха собствения си форум (досещате се защо), но по другите Руски форуми има доста информация. На реалните клиенти инсталират писана от тях допълнителна програма, която крие истинския IP адрес на сървърите им (досещате се защо).
Колеги, не че имам кой знае колко богат опит, но платформа и брокер не са равнозначни.
Първоначално изпратено от iM
Наблегнах на удобния интерфейс тъй като според мен Многознайко иска платформа чрез която да се запознае по-скоро с форекс, не да се втурне в дива търговия.
Сега разбрах какво точно искам: платформа + брокер, така че да мога да се втурна в дива търговия... :shock:
MetaTrader-a на http://www.pk95.com е някъде по света в офшорна зона. Собственик е FxTeam - Русия. Фирмата е с печална слава. Закриха собствения си форум (досещате се защо), но по другите Руски форуми има доста информация. На реалните клиенти инсталират писана от тях допълнителна програма, която крие истинския IP адрес на сървърите им (досещате се защо).
Който е на СТС ,може да пусне две инсталаций на програмата,
аз съм го направил едната е с номера на сметката на единият сървър а другата е с номера -А , защото е авариен, вчера когато емаше прекъсвания 4-5 съм прехвърлял, обаче става за 5секунди ,само кликаш в/у иконота и си вътре ,
успешен ден на всички !
При проблеми с връзката към реалния търговски сървър на STS Finance, mt3real.sts.bg:1950 можете да използувате следния допълнителен IP адрес: 212.162.49.60:1950
МТ не е лоша, но няма кой знае какво развитие. Мисля, че Delta Trading е най-добра, а и непрекъснато я развиват и подобряват. Може да се влезе при всякаква волатилност на пазара чрез дир. изпълнение на поръчки, можеш да търгуваш според стила си - например с насрещни позиции, графиките им вече са едни от най-добрите. Ако намалят малко и спредовете, просто няма да имат аналог.
im ако искаш да помогнеш на многознайко му обясни че платформите не са за печелене а за начесване на хазартната тръпка.Истински печелифшите са хора като Бъфет който може би хал хабер си няма от Елиат .За да печелиш тук не ти трябва платформа ами много опит,акъл и още повече пари.
Малка позиция дълги EUR/USD от текущи нива стоп под 1.2200. Отскочихме за момента от MA55 30М и МА21 на 1H. Може да се добавя след 1.2250, ако харесат БВП на Еврозоната.
Коментар