IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментирано е много пъти. Разширяваме малко зоната, но за сметка на това ГАРАНТИРАМЕ ТОЧНО И БЪРЗО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОРДЕРИТЕ И СТОПОВЕТЕ ПО ВРЕМЕ НА СКОКА. Според нас разширяването на зоната е по-малко зло пред несигурността за цената, по която ще ви се изпълни стопа.
    Ако вие предпочитате ордерите да ви се изпълняват със Slippage, то тогава има брокери, които го правят. При тях няма забранена зона. Избора е ваш.

Коментар

• "Уважаеми Клиенти,

Поради очакваната висока волатилност на валутните пазари преди и
      след данните за неселскостопанската заетост в САЩ СТС Финанс
      променя забранената зона за поставяне на отложени
      поръчки на 50 пипса от пазарната цена.
      Промяната ще е в сила от 15:00 до 16:00.

Желаем Ви успешна търговия!

Матеев,
      Моля Ви да коментирате. Това е вече като "добър ден" преди важните новини.

Коментар

• 15:40 31.08.2005

США. Минэнергетики сообщило,
        что намерено вскрыть стратегические резервы нефти
        Forexpf.Ru - Forex News / Новости Форекс

Коментар

• Коко,
          трудно е да уточним какво трябва да се прави за всеки един отделен случай, който може да възникне някога. По скоро ние спазваме един основополагащ принцип: КЛИЕНТА ВИНАГИ Е ПРАВ, ДОРИ И КОГАТО НЕ Е ПРАВ. Конкретния шип не е по наша вина, но не е и по вина на клиента. Следователно клиентите не трябва да търпят загуби. Следователно всички ордери трябва да се възстановят, дори и това да доведе до наши загуби.
          Примерно така разсъждаваме и при други кризисни ситуации.

Коментар

• Камене,
            Не критикувам Популярна Каса, а FX Team. Имах 3 реални акаунта от по 5000$ към тях. Мога да публикувам логовете, в които се вижда, че ме бавеха от 10 до 60 секунди. Отместваха ми цените винаги с 2 пипса в моя вреда на входа и на изхода на всяка сделка, даже и нощем при неподвижна цена. Жалвах се по форума им, но те винаги се измъкваха тактично. Основния им довод беше: Цените, които излъчваме към вас са само индикативни (информационни). По тях не се сключват сделки. По какви точно цени ще се изпълни дадена поръчка решаваме ние, защото гледаме пред себе си 4 источника на котировки, а вие не ги виждате. И т.н. и т.н. Форума им беше пълен със жалби на клиенти. След известно време те просто махнаха форума от сайта си. Защо ???

Но всичко това беше преди 2 години. Сега какво правят не знам. В предишния постихг само подадох една информация, която лесно може да бъде проверена. Напишете в Command Prompt на вашия компютър командата:
            Ping real.fxteam.ru
            и ще видите, че отговора идва от адрес 127.0.0.1, което е вашият собствен компютър. На него трябва да присъствува тяхната секретна програма, която трябва да пренасочи пакетите към някакъв тайнствен IP адрес, който никой не знае къде се намира. Защо е тази тайнственост и кой брокер по света крие IP адресите на сървърите си ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev
              Коко,
              Прегледах ордера. Затворен е коректно в 5:46 по нормална цена. Щипа е бил по съвсем друго време.
              Матеев няма да споря, стопа е бил на 7490 цената преди шипа е била 7502 и шипа го удря и се връща на 7504, после на следваща свещ цената пада така че не оспорвам че поръчката е неправилна но се доверявам на колегата.
              Разбери ме въпроса е принципен, нестава въпрос за издребняване.
              Може би е редно да уточните правила за процедиране в подобни ситуации които се случват на всички това е нормално.
              Успехи

Коментар

• Момчета, петрола падна под $70.
                http://futures.fxstreet.com/Futures/
                quotes/futuresource/quotes.asp?cID=FXSTREET&iFSsymbols=
                CLV05&iFScompareTo=&iFSperiod=V&iFSvminutes=60&i
                FSchartsize=800x550&iFSbardensity=LOW&iFSbartype=
                CANDLE&iFSstudies=MACD%2812%2C26%2C9%29%3B&i
                FSohlc=true&action=chart

Коментар

• Коко,
                  Прегледах ордера. Затворен е коректно в 5:46 по нормална цена. Щипа е бил по съвсем друго време.

Коментар

• Нещо Инвестора ми отхвърля отговорите и излиза някаква SQL грешка.

Коментар

• Матеев, не мислиш ли, че с поста си от 14:02 постъпваш некоректно и неколегиално спрямо друг брокер (популярна каса 95). Преди време когато ви питаха защо непрекъснато ви прекъсва връзката, вие се оправдахте с БТК и за капак без причина с Варчев (че и при тях прекъснала). Да ти е познато това "а Вие защо биете негрите ?".
                      Клиент съм ви и принципно не съм имал оплаквания към вас , но ми е неприятно служител на брокера ми да има подобно поведение спрямо конкурентните брокери !!!

Камен - отегчен

Коментар

Какъв е номера на ордера?
                        467940

Коментар

• Какъв е номера на ордера?

Коментар

Реалните и конкурсните акаунти са възстановени. Демо акаунтите - не.
                            Хвърли един поглед на 1414, колегата който го управлява твърди че не е но ще влеза и аз също ще проверя.
                            Успех

Коментар

• USD/CAD

И понеже никой не отговори,аз пак си питам.Отворим съм една дълга buy USD/CAD 1.1917 ама нещо се съмнявам,някакви идеи???

Коментар

• Реалните и конкурсните акаунти са възстановени. Демо акаунтите - не.

Коментар

Working...
                                X