IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бихте ли ми препоръчали добра платформа за ФОРЕКС?
    Благодаря ви! :roll:
    Бъди пич - пиши на кирилица!

Коментар

• аз но бях до тук +23п

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
        Мамка му и прасе, половин час се чудих на Кабела за дълга от 1.7825 и най-накрая се отказах. Дано някой от вас се е престрашил.
        Аз от 1,7830 и стоп на 1,7815 пък ще видим.

Коментар

• Момента е много по-подходящ за къса със стоп на 1,7880
          ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Мамка му и прасе, половин час се чудих на Кабела за дълга от 1.7825 и най-накрая се отказах. Дано някой от вас се е престрашил.
            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• forget about a fast 400 point drop in aud China is buying dips for
              commodity purchases

Kitajska rabota

Коментар

• Мерси РРР, успехи и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от MMM
                  Те имат представител, ама аз искам да си открия сметка директно, без Introducing broker...
                  Така е по-добре. Ако си ок с английския нямаш проблеми.
                  Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobsan
                    Едно флагче ми се мярка при GBP/USD на М15?????SEll do dupka
                    vnimaj na h4 i na D1 s 1.7815 nqkade go tesnaha veche

Коментар

• Те имат представител, ама аз искам да си открия сметка директно, без Introducing broker...

Коментар

• Едно флагче ми се мярка при GBP/USD на М15?????SEll do dupka

Коментар

• Първоначално изпратено от MMM
                          Ами за 5-6 години имал ли си ситуации при които да ти се налага да посещаваш някой от офисите им? Ти си близко, но от тук ще е проблем...най-близкият им офис до България е в Лондон...

Не, никога, имат офис само в Ню Йорк, аз се оправям по телефона или имейл когато имам проблем. Но мисля че имат БГ представител, поне в София.

Коментар

• Аз преди 2-3 дена говорих с тях и един от въпросите ми беше за суапа. Трябва да е в My FXCM - Modify Account Margin
                            http://www.fxcm.com/what-is-my-fxcm....d=BKDOMPAEMHOE

Коментар

• ПИЧОВЕ имам информация с висше че ни очаква падане при Y до 110.27-01 имали привърженици на идеята

Коментар

• MMM s greshka si prestavitel na FXCM e ugmarket

Коментар

Working...
                                X