IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD

в случай,че някой се интересува GBP-да оформя н&s на Н1.

Коментар

• eur/usd

ste se radvam da mi otgovorish

Коментар

• Петкан

Благодаря за подкрепата колега,то от стотинките се почва,за да се научиш да ги цениш,а дори и милионите се състоят от стотинки,множко при това )

Коментар

• EnioMorikone

Брато ако знаеш с какво се захващаш ще изгасиш НЕЗАБАВНО компа и ще си биеш камшика без да се обръщаш назад Н И К О Г А!!!!
          Знам че е в човешката природа да е лаком и да иска без работа да си живее "рахат" но повярвай ми това е НЕВЪЗМОЖНО особено пък на форекс пазарите.
          Учи маме да не работиш си отиде заедно с КОМУНИЗЪМА.

Коментар

• maximalen

давай докс не ги слушай дялай си стотинките.. и хубаво прави6, щото аз като направя пове4е играя със 100 процента от сметката и после пак съм на стотинките. но най-големия кеф тази ве4ер ми е, 4е си подкарах платформата на линукс (долу вин бозата), така, 4е продължавай. поздрави и на коко, 4е си преместих ордера от 1.2410......

Коментар

• GBP/USD

има будни има
              Не искам да обидя никой

Коментар

• GBP/USD

а въобще някой буден?

Коментар

• GBP/USD

а бе,има ли някой друг,който мисли че тази нощ паунда ще пада,че и утре?

Коментар

• ENNIO

ICQ 114392792

Коментар

• eur/usd

dox,можеш ли да ми дадеш icq-то си
                      както знаеш от снощи и аз съм начинаещ, ама адски начинаещ и ще ми е полезно да те поразпитвам някои неща
                      ако искаш разбира се
                      Не искам да обидя никой

Коментар

• eur/usd

Не, спя събота и неделя

Коментар

• eur/usd

koko ti me spis li be?

Коментар

• maksimalien

човек първоначално трябва да види дали може да опази една минимална сметка и тогава да вкара пачките

Коментар

• maksimalien

vsiako nachalo e taka

Коментар

• maximalen

освен това и нета ми е ужасен,а и брокера ми прави удари под кръста,но както казва КОКО,човек при трудни условия става добър,ако оцелее,а не по лекото и мекото

Коментар

Working...
                                X