IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• usd/jpy

mislq 4e e za zdrav buy srednosro4no, target 115-116

Коментар

• EUR/USD

dox аз играх цялата японска и имам профит от 30 пипса само там сега ако хвана тоя скалп отивам да спя
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD

Добро утро,който се е наспал,си е добре,сега ще си прави профит

Коментар

• EUR/USD

Добро утро на всички хайде да видим дали ми върви със скалпването селл 1.2372 цел 1.2368 Успех на всички.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD

Коко и аз тва дебна за да добавя малко
            успех

Коментар

• EUR/USD

На три вълнички 2480 засега мисля, пък после ще му мислим
              Успехи

Коментар

• EUR/USD

Гледам доларйена няма още селл сигнал но е на 10п от пробив на дияаманта си на дневна и ако това стане майко мила 1.26 в еврото до края на седмицата

Коментар

• EUR/USD

Коко,големи гадове,сега нахъсват тълпата,ама ние си знаем.
                  Вчера по дневна има реагирал fraktal reversal на 1.2391 със стоп на 1.2314,аз затова съм толкова упорит в дългите.
                  По Н4 имаме вече валиден фрактал на 1.2330,затова и стопа го преместих,въпреки,че не пречи да направят фалшив пробив на този фрактал и да спред малко по-долу.
                  Според мен обаче това ми се струва невъзможно,още повече ,че USD/JPY подаде вече сел сигнал на Н4 и на 110,74 подава сел сигнал и по дневна.
                  Успех.

Коментар

• GBP/USD

Пореден гадове нали, аз две обиколки направих, може сега да свалят до 2290 преди новата атака
                    Успехи

Коментар

• GBP/USD

Добро утро.
                      Стопа на дългата го местя на 1.2329.Искат да ме откажат гадовете,но не са попаднали на човека.
                      Успех.

Коментар

• GBP/USD

айде аз ви напускам,отивам да спя.успешен ден на всички.

Коментар

• GBP/USD

Сутрешен технически анализ на EUR/USD за 10.08.2005

Коментар

• GBP/USD

Не освен да инвестирамв губещи начинания и после да се опитвам да си върна парите, но преди време да занимавах се с много други неща но е губене на нарви пари и време

Коментар

• GBP/USD

KOKO ti s drugo osven s FOREX zanimava6 li se

Коментар

• GBP/USD

а също и диамант на Н4.

Коментар

Working...
                                X