If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здраейте на форума.Не мисля че това с E/$ и кабела ще се случи.Моята прогноза---Сел 1.7980 стоп 1.8020 т-1.7920-1.7840
Бобсан, има голям шанс да си прав.
В събота си играх да проиграя модела цена-време, същественото
е че ако 2205 не падне ни трябва 2369 за да тестваме ключовото
2150 и да ни се отвори път за ново дъно надолу. http://golohoro.hit.bg/eur0124.GIF
Зависи сега накъде ще поемат, надолу следващи нива са 2150 и 7850
Нагоре ако тръгнат 2270 и 8006 от тия горните може да се върнат за долните цели или да продължат за 2369 8110
Успех
[quote="SKP"]Коко, кабела до 1.8000 ли го виждаш ?[/qu
Зависи сега накъде ще поемат, надолу следващи нива са 2150 и 7850
Нагоре ако тръгнат 2270 и 8006 от тия горните може да се върнат за долните цели или да продължат за 2369 8110
Успех
Здравейте някои ползвал ли е Meta2emeil ако да моля да ми прати мейл как точно се ползва тази програма защото ми е много важно предварително ви благодаря.
Не разбрах много след като си продавал защо ти трябва толкова високо.
Аз бях
Eur/Usd Sell 1.2335 с цел 2207 затворих на 2225
Gbp/Usd Sell 1.8080 с цел 7920 затв на 7948
Първоначалните цели почти се изпълниха, но сега на дневна
която е отвсякъде селл ми се вижда път нагоре.
Мисля че има много голям шанс за нов връх 2410 кабела над 8100
но несмятам да заемам позиция, по-скоро предпочитам да вардя ниво отгоре за селл
Успех
защото няколко пъти освобождавах и прибавях лотове,но прибавените се оказаха на по-високо ниво от освобождаваните(като видях как пада не ми издържаха нервичките и затворих няколко лота,а като тръгна да връща реших,че съм прибързал и пак отворих,а то взе че падна още)и тъй............................няколко пъти
Не разбрах много след като си продавал защо ти трябва толкова високо.
Аз бях
Eur/Usd Sell 1.2335 с цел 2207 затворих на 2225
Gbp/Usd Sell 1.8080 с цел 7920 затв на 7948
Първоначалните цели почти се изпълниха, но сега на дневна
която е отвсякъде селл ми се вижда път нагоре.
Мисля че има много голям шанс за нов връх 2410 кабела над 8100
но несмятам да заемам позиция, по-скоро предпочитам да вардя ниво отгоре за селл
Успех
Сашко, откъдето и да продадеш кабела тази нощ утре ти е на +!
Летеца да си ляга да спи, че явно е преуморен...
проблема е че отдавна съм го продал първо от 1.8049.после добавих към същата позиция на 1.7997 и после пак на 1.7932,но първо затворих няколко лота на 1.8010 и по един два по-надолу.общо взето толкова освобождавах и прибавях,че сега не 1.8049,а 1.8070 ми трябват и то за да изляза на 0.днеска паунда го очаквах на 1.8180,а той така ме изненада,че направо ми е.. майката.
моето лично е че:
техн.:в момента $ е на много ключови нива спрямо всички валути и ще му е много трудно да пробие.
фунд.:в момента GBP е много по-стабилен от $ и имам чувството че американците се възползват от празника на GB,за да вдигнат $,а утре,когато се очакват доста кофти за US новини ще го смъкнат поне с 200п(ретест на 1.8180) и ще решат донякъде цената с високия петрол-докато възстановят затворените рафинерии,което пък от своя страна ще доведе до поевтиняването му.
Рано е да се каже той също изпълни първата си цел 7920 сега може да гони горна сел зона 1.8060<>1.8035 но сега е рано за заемане на позиция и там
моето лично е че:
техн.:в момента $ е на много ключови нива спрямо всички валути и ще му е много трудно да пробие.
фунд.:в момента GBP е много по-стабилен от $ и имам чувството че американците се възползват от празника на GB,за да вдигнат $,а утре,когато се очакват доста кофти за US новини ще го смъкнат поне с 200п(ретест на 1.8180) и ще решат донякъде цената с високия петрол-докато възстановят затворените рафинерии,което пък от своя страна ще доведе до поевтиняването му.
Коментар