IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Tuk spokoino moge da se biaga ot kasite vapreki 4e celta e 2185.

Taka sega zapo4vame da oformiame dvigenieto koeto shte prodalgi nad mesec taka 4e sledvashtite dva tri dni sa mnogo vajni
    uspeshen den

Коментар

• kade se izgubihte vsi4ki be

Коментар

• bogi, как го правиш онова с личните съобщения... аз нещо не мога да се оправя... та p/e и p/s .....коефициенти ....колкото са по-малки, толкова е по-вероятно да се качи дадена акция .... p - price, s - sales, e - earnings.......та така .... cheers

Коментар

• Първоначално изпратено от plovdiv
          In the state of nature profit is the measure of right.
          Ще се сетиш.

Коментар

• In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• ППП аз съм за як бай от 1775 с цел 1.21 и скоро започвам
              Успехи
              http://golohoro.hit.bg/0cad.GIF

Коментар

• Първоначално изпратено от plovdiv
                Първоначално изпратено от pepino1708
                Първоначално изпратено от plovdiv
                Цел ден за 2 пипа дето са ви минали брокерите ли ще ревете?!...
                eto go i ioda se javi nemoge bez predatel dage i pri nas deto vsi4ki sme ot ednata strana ne dva a i za edin 6te se reve ako ot tam obru6ta neznam dali taka 6te misli6 vseki slaga stop za6toto smiata 4e sled tova nivo sledva produlgavane na dvigenieto v tazi posoka a ne ia li stigne obru6ta prav si e 4oveka da reve otkude na kude niakoi 6te my izpulniava poru4ka na nesu6testvyva6t kyrs
                Кой ти каза че е на несъществуващ курс? Айде Варна-та да си напише поръчката тука и да видим кога е затворена и дали курса е "несъществуващ"? А и всеки от нас е подписал договор, т.е. се е съгласил с условията, отделно че е повече от ясно че котировките на различните брокери се различават с 1,2 до 10 пипа понякога! Просто оплакването е пресилено, според мен.

РРР - Батко, що говориш глупости!!! Аре постни си извлечението на акаунта да ти видим печалбите от дългите $/кад, щото откакто се помним пишеш все некви безсмислици, престани да ни баламосваш с тия удължавания и да се правиш на велик! Имам къса от 1.2214 и още не смятам да я затварям, следим всеки пост тука относно усд/кад, специално и твоите дивотии, не ми говори как си направил 1000000 пипа от дълги, молим ти се, да не седнем да си играем един ден да ти разиграем позициите тука и да се приключи.

Ебаси комплексарщината!!!!

Майна, извлечение от акаунта ми вижда само счетоводителят ми, и то само ако се наложи. Поствал съм всеки ордер за който говоря до десетина минути от изпълнението му, ако ти се занимава върни се назад и виж. Ако ли не - shut the f... up.
                P.S. Още една "дивотия" - поръчка за покупка на USD/CAD от 1.1790

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Пловдив, къс си от 1.2214 БРАВИСИМО
                  На дневна 1.2216 е перфектен сел и още няма сигнал за затваряне на тоя селл, верно вдигна ми се в очите, сериозно ти говоря, аз го изпуснах тогава и още ме е яд, ще постна графика, ако не лъжеш щото не съм виждал твоя търговия тук, то шапка ти свалям.
                  Не обявявам позициите си по ред причини, вкл. някакво глупаво
                  суеверие. В случая просто не издържах обаче. Иначе наистина уцелих момента, разбира се с голяма доза късмет.

Коментар

• Пловдив, къс си от 1.2214 БРАВИСИМО
                    На дневна 1.2216 е перфектен сел и още няма сигнал за затваряне на тоя селл, верно вдигна ми се в очите, сериозно ти говоря, аз го изпуснах тогава и още ме е яд, ще постна графика, ако не лъжеш щото не съм виждал твоя търговия тук, то шапка ти свалям.

Коментар

• na investora za kompaniite obob6ten ot4et pi6e P/S
                      kvo e tva mi e interesno

Коментар

• зависи къде си го прочел .... в контекста на темата може би значи stop profit .... а иначе каквото ти харесва ... cheers

Коментар

• niakoi moje li da mi kaje kakvo zna4i P/S

Коментар

• Първоначално изпратено от pepino1708
                            Първоначално изпратено от plovdiv
                            Цел ден за 2 пипа дето са ви минали брокерите ли ще ревете?!...
                            eto go i ioda se javi nemoge bez predatel dage i pri nas deto vsi4ki sme ot ednata strana ne dva a i za edin 6te se reve ako ot tam obru6ta neznam dali taka 6te misli6 vseki slaga stop za6toto smiata 4e sled tova nivo sledva produlgavane na dvigenieto v tazi posoka a ne ia li stigne obru6ta prav si e 4oveka da reve otkude na kude niakoi 6te my izpulniava poru4ka na nesu6testvyva6t kyrs
                            Кой ти каза че е на несъществуващ курс? Айде Варна-та да си напише поръчката тука и да видим кога е затворена и дали курса е "несъществуващ"? А и всеки от нас е подписал договор, т.е. се е съгласил с условията, отделно че е повече от ясно че котировките на различните брокери се различават с 1,2 до 10 пипа понякога! Просто оплакването е пресилено, според мен.

РРР - Батко, що говориш глупости!!! Аре постни си извлечението на акаунта да ти видим печалбите от дългите $/кад, щото откакто се помним пишеш все некви безсмислици, престани да ни баламосваш с тия удължавания и да се правиш на велик! Имам къса от 1.2214 и още не смятам да я затварям, следим всеки пост тука относно усд/кад, специално и твоите дивотии, не ми говори как си направил 1000000 пипа от дълги, молим ти се, да не седнем да си играем един ден да ти разиграем позициите тука и да се приключи.

Ебаси комплексарщината!!!!

Коментар

• и аз чакам 1.21

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                Първоначално изпратено от PPP
                                Затворих дългите USD/CAD на 1.1830 за +40п.
                                Това ми беше 12-то поред печелившо удължаване на двойката за последните 2 седмици, като най-ниската печалба ми е 30п, а най-високата 75п.
                                Ще удължа отново под 1.18 или на 1.19
                                Успех
                                ППП и аз съм в подобно ситуация къси-дълги тъпият кад ми направи печалба все едно е вече на 1.24 ама ме дразни не избива на никъде много нетипично за него, бях свикнал дневно да прави над 150п движения
                                Аз я карам само на дълги, понеже очаквам всеки момент да избие здраво нагоре. В случай, че се набутам с дългата удвоявам на -100п и така досега е печеливша стратегията.

Коментар

Working...
                                X