If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дай боже всекиму....пожелавам на всички да направим по 1 милион, че нали той бил най-трудния после вече без стопове нагоре гледах една статистика, че близо 25% от милиардерите се занимават с инвестиции....
петре :-) strahotna tema si spretnal - niamam dumi! ne se zaiajdam, a prosto iskam da si izasnia problema, koito bi triabvalo da valnuva vseki edin ot vas. sorry ako sam zasegnal bolnata tema s praveneto na milioni :-)
Петър Караиванов - мислиш ли че ще успее да стигне 0.75, щото гледам данните не са много положителни....и не знам дали няма да задържи на това ниво за момента...в близките 1-2 дни имам предвид
Ами мен ако питаш глупости - типично българско отношение и помощ - 2000 са достатъчни за откриване на стабилна сметка в Форекс и според мен съма която може да акумулира добра печалба .
Относно въпроса кой печели и как ако вие уважаеми господа с "големият опит " не печелите не означава че всички не печелят - спорем мен само глупаците на Форекс не акумулират месечна печалба ...
Вместо да правите мечешка услуга на новите и да ги отказвате и да се правите на велики - видите ли вие можете а другите не могат вземете помагаите с линкове и полезна информация или поне си мълчете - защото човека ви пита не дали ще се реализира на пазара - това си зависи от него - а ви пита дали да очаква данъци !
Мисля че това е типичната българска черта - съседската на завист - и странно какво ви харевса в нея и кога ще се отървете ...
Благодаря за вниманието - а към новаците - четете питаите и смело напред - това е вид пазарт също си има механизъм на действие и закони и не се оставяйте да ви обезкуражават разни "опитни " ...
Коментар
gbp shf
nzd/usd
сагласен съм с вас г-н КАРАИВАНОВ, мисля че ще видим поне 0.7650 преди по сериозно да коригира
Здравейте колеги,желая успешен ден на всички.Ако не са достатъчни няколко хиляди за да печелиш на форекс,колко според теб са необходими?
Коментар
KIWI
КИВИТО направи отлична корекция !
Сега започва да събира сили за атака на нови върхове - първа цел е кота 0.7525
Успех на всички Спекуланти
Коментар
arwen
Направих ви една тема за всички кандидат МИЛИОНЕРИ от ФОРЕКС за да си дискутирате там за данъците, преводи и всякакви въпроси от естеството това какво да правите с милионите !
-Въпроса ти е много неуместен , шансовете да ти се наложи да плащаш данъци са толкова малки , че много е вероятно само да ги загубиш тези пари , толкова много особено ако са няколко хиляди .На този пазар големите пари са като магнит за малките , бързичко ги присъединяват .Тук виреят само малки хищници , а да си сред тях риска е жесток и много са малко тези които ще рискуват да са с подобно поведение.За плащане на данъци изобщо не може да се мисли , това е занимание за утописти .Няма да ти се наложи .Освен ако не си на мин.акаунт и не търгуваш със смешни пари за ,които не ти пука и рискуваш безумно -тогава може и сред печелившите да влезеш , в БГ ако съберат всички дребни трейдъри които печелят , тя ще остане празна.
Коментар