IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мечоооо, Мечо...
    Кога ще те видя да подаваш ръка на падналия, вместо ритник, приятелю?! Разбирам, че е по-трудно да се наведеш и да протегнеш ръка, но понякога ХОРАТА се нуждаят точно от това.
    Нейсе, ти не ми обръщай внимание на бръщолевенията, пак съм прегърнал бутилката и така... преживявам някак

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
      SELL CABLE !!!
      Като видите, че целия форум е продал $ не ви ли светва червена лампа?

Как сте капацитетите?
      Пак ли глътнахте водица?

ПУЛ, стопа на кабела го брой ударен!
      ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Тоя фокус трябваше да стане утре. Остава утре жълтите и Европа да натиснат долара към 1.15хх и още надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP
          Ето нещо да се посмеем:
          Компания General Motors (GM) вынуждена пересмотреть финансовый отчет за 2001 год, в котором обнаружено завышение показателей на сумму в 300-400 млн. долларов. Крупнейшая автомобилестроительная компания Соединенных Штатов утверждает, что в результате бухгалтерской ошибки показатели были завышены на 25-35%.
          Защо ли не ми преведат 1% от тези пари .
          П.С. Тези хора компютри нямат ли си.
          еее какво пък толкова ,колегите сбъркали сучвало се е на всеки .

Коментар

• КАБЕЛА ВЛЕЗЕ В БАЙ ЗОНАТА СТОП 1.7370 ТАРГЕТ 1.77

Коментар

• eur/usd

Pazaryt pak poludq otnesohme dosta stopove mi se struva

Коментар

• www.finanсе5.bg
                www.finance5.bg - финансовият сайт

Коментар

• :-)

http://forum.finance5.bg/index.php
                  www.finance5.bg - финансовият сайт

Коментар

• Reпиво

Първоначално изпратено от piwo
                    Първоначално изпратено от supertrader
                    Кажи как виждаш евро-паунд и евро швейцарец .Че ми се наложи да взема едно решение тука.И с тези кросове пусти.
                    Не ме питаш мене, ама аз щи кажа. eur/gbp е тръгнало на юг Аз си взех моето за днеска от него - 10 пипса - и го оставих да се бори с 0.67.
                    На друго място ми е сега окото - gbp/chf. Очаквам да пробие на север от 2.29 --> долЯра ще пробие 1.17.
                    Може да стане, ма може и да не стане, божа работа!
                    Пиво пич, евала ти правя това е най ясния индикатор , по него бръмча и рядко греша,

ана Даниел кво да му обясняваш, хем ги знае ,хем вчера го продаде евро /рауд взе си двата пипса затвори го и пак пита

чао Ви!

Коментар

• Re: Koko

Първоначално изпратено от supertrader
                      Кажи как виждаш евро-паунд и евро швейцарец .Че ми се наложи да взема едно решение тука.И с тези кросове пусти.
                      Не ме питаш мене, ама аз щи кажа. eur/gbp е тръгнало на юг Аз си взех моето за днеска от него - 10 пипса - и го оставих да се бори с 0.67.
                      На друго място ми е сега окото - gbp/chf. Очаквам да пробие на север от 2.29 --> долЯра ще пробие 1.17.
                      Може да стане, ма може и да не стане, божа работа!

Коментар

• Koko

D.Y.F-091066

Коментар

• Е, стават и грешки, казал таралежът и
                          слязъл от четката...

Коментар

• Ето нещо да се посмеем:
                            Компания General Motors (GM) вынуждена пересмотреть финансовый отчет за 2001 год, в котором обнаружено завышение показателей на сумму в 300-400 млн. долларов. Крупнейшая автомобилестроительная компания Соединенных Штатов утверждает, что в результате бухгалтерской ошибки показатели были завышены на 25-35%.
                            Защо ли не ми преведат 1% от тези пари .
                            П.С. Тези хора компютри нямат ли си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                              nass, и Тойотите и Хондите ги правят в Мексико. Мексико произвежда повече автомобили от САЩ и Канада взети заедно. Големите магнати не са луди да плащат тлъсти заплати. Така че американската икономика е наистина един голям балон. Вярно, имат високо технологични производсва, които им осигуряват стандарта. Но долара е "независим" от икономическите индикатори на САЩ.
                              Това за балона, как да се изразя, че да не прозвучи обидно - е силно непрецизирано...

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
                                USD/JPY се позиционира да вземе разтоянието до 116.40 на един дъх
                                ako sam tuk 6te prodaljavam da skasjvam i 6te mestj stopa

Коментар

X