IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кое по-точно ти изглежда логично? в смисъл...имало е резон в него, ама това НЯКОГА. Анализа просто вече не е актуален, най-малкото защото имаме дъно под указаното ниво (1.1760) и е само въпрос на време да видим 1.15**.
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• eur/usd

http://www.karoll.net/bg/karoll/education/?id=99
      Tozi analiz na men mi izglejda napylno logichen

Коментар

• Първоначално изпратено от piwo
        Преди няколко седмици, като почистваха пак из София руските килъри, доста се бях притеснил за един приятел. После гледам писал из форума и си викам:"Оооох, слава богу, жив е. Значи ДК не е и Кюлев. Е кой остана тогава да e? То само Божков може да е вече. Няма кой друг. След следващото почистване ще се види кой липсва от форума." хехехе
        Малко черен хумор. Да ме прощават мъртвите
        добър хумор piwo движиш се на ръба ... харесва ми
        поздрави!

Коментар

• Преди няколко седмици, като почистваха пак из София руските килъри, доста се бях притеснил за един приятел. После гледам писал из форума и си викам:"Оооох, слава богу, жив е. Значи ДК не е и Кюлев. Е кой остана тогава да e? То само Божков може да е вече. Няма кой друг. След следващото почистване ще се види кой липсва от форума." хехехе
          Малко черен хумор. Да ме прощават мъртвите

Коментар

• тоя iwo се покри, като изпълнител на мокри поръчки братче. Пък и беше завършил в Москва, хм, съмнителна става работата

Коментар

• Абе, какво стана с онзи моя авер iwo?
              Този човек да не му се е случило нещо? Вече почвам да се притеснявам
              iwo, ако си добре, кажи едно "Здрасти!", бре.

Коментар

• Наздраве КОКО!
                Наздраве компанийката! Пийте за кураж, че... да не казвам, хехехехе

Коментар

• PIWO hehe nazdrave

Коментар

• Коко, абе защо целта ти нa дългата е 1830, пък лимитирания sell 1880?

Коментар

• Ти не се кахъри. Той наш PUL-чо е зад теб. Памукчиев пък зад PUL-чо и така половин форум един зад друг. Не може всички ви да насмете лавината, то американците и те понякога сърце имат. Ша ви пожалят тоя път, ВЕРВАЙ МИ! хехехе
                      ДА НЕ СИ ПОСМЯЛ ДОРИ ДА МИ ВЯРВАШ! ПРОШКА НЯМА ДА ИМА ЗА НИКОГО! ХАХАХАХАХА

6% си е доста голяма сума, това при мене е поне 4 стопа паднали преди това. Май яко си му събрал на долЯра, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от piwo
                        Бряяяя, КОКО, бря! Ти жив ли си, бе човек?!! Къде се изгуби???
                        Викам тоя човек пак глътна яко вода и се умълча нещо, я да го поразбудя малко от транса, в който е влязъл.
                        Надявам се да го оцениш по достойнство, все пак 6% си е бая пара. хехехе Ши черпиш
                        Не сме те забравили, макар да бегаж от форум във форум, ама айде, от нас да мине, нали сме приятели . хехехе
                        Ne be PIWO misleh vaobshte da ne se obajdam shtoto mnogo prikazvam i napisah tova

ДЪЛЪГ ПРИ ОТВАРЯНЕ ДОБАВКА 1.1760 И 1.1730 СТОП 1.1700 РИСК 6% ЦЕЛ 1.2250

УСПЕХИ ЩЕ ИЗБЯГВАМ ДА ПИША ДОКАТО НЕ МИ УДАРИ СТОПА ИЛИ ТП

Ama si promenih mnenieto i za tova se poiavih hehe e az pak shte prakna ako pak go promenia

Коментар

• Тоя път ши удържите ли Шипка с гърдите си или пак ша има "Аллах, аллах"?!?! хахахахахахаха

Коментар

• Бряяяя, КОКО, бря! Ти жив ли си, бе човек?!! Къде се изгуби???
                            Викам тоя човек пак глътна яко вода и се умълча нещо, я да го поразбудя малко от транса, в който е влязъл.
                            Надявам се да го оцениш по достойнство, все пак 6% си е бая пара. хехехе Ши черпиш
                            Не сме те забравили, макар да бегаж от форум във форум, ама айде, от нас да мине, нали сме приятели . хехехе

Коментар

• Re: chf

Първоначално изпратено от piwo
                              aud/chf - виждам още път нагоре тука, златото тръгна пак да се качва, а и още 2 неща, които ще премълча (мазно, хихихи)
                              еur/usd - тук докато не вземат страха на един мой стаааар приятел, дето рискува уж 6% от сметката си, а си махна стопа и сега яко трепери в дългите си, няма да врътнат нагоре. Дано не съм прав, щото малко много ще му дойде и този път.
                              Stari priiateliu Nastapva vinsko i svinsko vreme, risk 0.8% sredna cena 1747-9 stop 1.1720 predi 1.1700 tp predi 1.2250 sega 1.1830
                              Limitirana pora4ka sell 1.1880.........

Коментар

• Georgi

Не няма разлики при други брокери и не би следвало да има. И игри не би трябвало да има също , но ги има и не при всички брокери!
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X