IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    E znam 4e nego go niuhash ot dosta godini te hrani i sigurno i katnite mu zabi znaesh.

Ama mi se vijda nezavarsheno dvijenieto nadolu i az ot 7269 o4akvam 8000++++
    О,и много бой съм ял от него.....
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• E znam 4e nego go niuhash ot dosta godini te hrani i sigurno i katnite mu zabi znaesh.

Ama mi se vijda nezavarsheno dvijenieto nadolu i az ot 7269 o4akvam 8000++++

Коментар

Първоначално изпратено от driverf1
        Първоначално изпратено от koko
        Vijda mi se nagore 100na pipa i posle euroto 1595 i kabela 7269 i posle edno seriozno up ot pone 600-800p
        Коко,много разнопосочни прогнози даваш.....
        Ne frend
        V euroto sa mi dosta posledovatelni vij zonata, no kabela go poglednah na sedmi4na i izleze cell 7269 no na 4h izliza cel 7612 predi pada, prosto se koregirah, ot na4aloto na sedmicata go kazah

LONG EUR ...1.1730 STOP 1.1700
        CLOSE LONG EUR---1.1830-80
        SHORT EUR 1.1880 STOP 1.1930 TARGET 1.1595
        LONG EUR 1.1590 STOP 1.1530 TARGET 1.25XX
        Точно кабела имах предвид:затварям 1/4 на 1.7648,другата 1/4 на 1.7867 и по-нататък чакам малко под 1.8000 за цялата позиция.

Успех на всички.
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1
          Първоначално изпратено от koko
          Vijda mi se nagore 100na pipa i posle euroto 1595 i kabela 7269 i posle edno seriozno up ot pone 600-800p
          Ne frend
          V euroto sa mi dosta posledovatelni vij zonata, no kabela go poglednah na sedmi4na i izleze cell 7269 no na 4h izliza cel 7612 predi pada, prosto se koregirah, ot na4aloto na sedmicata go kazah

LONG EUR ...1.1730 STOP 1.1700
          CLOSE LONG EUR---1.1830-80
          SHORT EUR 1.1880 STOP 1.1930 TARGET 1.1595
          LONG EUR 1.1590 STOP 1.1530 TARGET 1.25XX

Коментар

Джеси Ливърмор

Коментар

• Vijda mi se nagore 100na pipa i posle euroto 1595 i kabela 7269 i posle edno seriozno up ot pone 600-800p

Коментар

• Vijda mi se nagore 100na pipa i posle euroto 1595 i kabela 7269 i posle edno seriozno up ot pone 600-800p

Коментар

• OH obarka me s toia kabel
                  Shte bie 7500 ima slizane nadolu no ot tuk moje 100p nagore da vratne predi tova.
                  Neznam kartinata ne mi e iasna az sam dalag v evro i celua 1830 imam 0 stop i sell ot 1870 koito 4aka

Коментар

• GBP $$$

sell 1.7500/35 stop 1.7560
                    нива на съпротива;
                    1.7486
                    1.7436
                    1.7430
                    1.7364
                    1.7325
                    1.7266
                    1.7220
                    1.7185
                    1.7154
                    1.7110
                    1.7044
                    това виждам за сега успех.
                    пожелвам на всички попътен тренд.

Коментар

• Mersi mnogo KOKO.

Коментар

• Re: Zdraveite!

Първоначално изпратено от neron79
                        Koko iskam da te popitam kakvo misli6 za GBR/USD?Imam edna dalga ot 1.7511 i se 4udq kakvo da pravq.Mislq,4e 6te stigne do 1.7500,no nqma da moje da go probie.Molq te kaji mi kakvo da pravq.A tezi lihvi,koito 6te izlqzat v 14.00 6te igraqt li nqkakva rolq?Blagodarq ti predvaritelno.
                        Shte izleze no ne sega ta dano ne si s mnogo po dobre hedjirai kogato tragne nadolu

Celta mu e 1.7269 sega shte ima oshte up no nadali do tvoia da izkarash dobar profi taka 4e biagai na malko zashtoto e losha zdelka ili hedjirai ako padne pod
                        1.7422/26 ili 1.7391 i na 7269 bioagai ot hedja i dobavi profita mu v dalga
                        Uspeh

Коментар

• Мечо

Не несвети червената лампа , тя да не е синя аз се чудя защо свети тука една синя лампа пък то било защото удължавали кабела.Все пак не ти ли идва наум че пък има и такива дето няма да удължат , нито пък да скъсят чакаме си просто.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• SELL CABLE !!!
                            Като видите, че целия форум е продал $ не ви ли светва червена лампа?
                            ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• neron

Тази дълга има шанс да ти излезе но като излезе я затвори и изчакай да пробие това ниво има шанс там да се спре.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD от dinobot

Добър ден на всички спекуланти! Нека да ви споходят много успешни сделки и профит безкрай.
                                Имам дълго ЕUR/USD и AUD/USD, очаквате ли скоро нива от 1.1850 за еврото и 0.74 за кенгурото?

:]

Коментар

Working...
                                X