IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• РРР+знание+СоняВ

РРР, интерестно ми е на какво ще те научи бати /кака Соня.
    Ако те светне на нещо, постни го да го прочетем че отдавна не съм чел вицове.

Коментар

• nass!!!!

Какво ви става днес!То вярно че пазара е много ориентиран !И на мен не ми доставя удоволствие , че този кабел боксува и ми стои на 10п и след малко може да ги няма и тях.
      D.Y.F-091066

Коментар

• колегите+СоняВ

колежке , тона с който се обръщаш към колегите не е добър според мен, но ако желаете Вие специално можете да си постнете извлечинието / статемента както ние нечетящите го наричам/ за определен период от време , седмица ,месец, ден , и аз ще постна моя.
        а м/у другото колежке,не изключвам възмощноста Вие да сте някой брадат тъпанар който преди няколко месеца се e правел на Велик в този форум и е получил * МАРГИН КОЛ *в близките дни!

Коментар

• колегите

Соня, нали знаеш, чукча писател, чукча не читател ))

Айде лека вечер от мен!
          Buy high, sell higher!

Коментар

• колегите

Защо не ни научиш, да ни спестиш малко от четенето?
            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• колегите

Момчета и момичета като чета изложените концепции за същността на пазара ще ви посъветвам скромно да четете,ама страшно много имате да четете.

Коментар

• PPP

Пино, шансът да спечелиш 6-ца от тотото не е 50:50, защото зависи от броят на пусналите фиш

Същото-какви позиции са отворени.
                Цената е такава,каквато е-няма логика,има само цена.

Дано изкараш канадеца на плюс.

Колкото повече,толкова повече
                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• ! sl !

внимавайте със топовете защото ще има предполатгам голям гап в полза на долара .
                  аз няма да слагам, просто практика всеки петък.
                  мнение.

Коментар

• PPP

Моят вече се премести на 1.2220, понеже го пуснах да trail-ва през 10 пипса.

Коментар

• PPP

ППП голяма телепатия и моят стоп е на 30 -20п

Коментар

• Пино-шанс

Пино, шансът да спечелиш 6-ца от тотото не е 50:50, защото зависи от броят на пусналите фиш.

Коментар

• PPP

Марио, понякога наистина влизам ей така, "in the spur of the moment", но обикновено е за по 20-30 пипса, колкото да си вдигна малко адреналина. Позицията ми в Канадеца в момента е такава, затова има стоп на 1.2230, който ще направя пълзящ изляза ли на печалба.
                          За основната си търговия обаче имам виждане за пазара, което много трудно променям, ако се върнеш назад ще видиш че когато Евро/$ беше 1.36 аз твърдях че логичната цена в двойката е между паритет и 1.20. Още съм на това мнение, но за съжаление понякога се случват непредвидими събития - атентати, природни бедствия и др., които влияят на пазара.
                          Успех и на теб

Коментар

• шанс

50:50 казваш. Колкото и шанса да спечелиш 6-ца от тото-то - "или ще спечелиш, или няма" )) Иначе има нещо верно в това, което казваш, но не бива да се изпада както в едната крайност (да се предоверяваш на анализа), така и в другата (да не му обръщаш изобщо внимание).

Както и да е, приятен уикенд на всички!!!
                            Buy high, sell higher!

Коментар

• ППП

Не чета анализи на брокерите, правя си седмична програма и гледам да я следвам, иначе по кю, палталк и в някой форуми се консултирам понякага с трейдъри които за мен са авторитети, но в общи линии съм теле в железници и още повече се настървям ако някой е против моето мнение, но това си е мой проблем, по принцип избягвам да чета за да не се влияя

Коментар

• PPP

Въпроса с тех. анализа е,че ме подготвя какво да очаквам като движение,разглеждайки всички варианти.
                                Против съм да се влачат губещи позиции и да се добавят към тях.
                                Знаеш прекрасно за кабела:
                                1980 от 2.45 1985 до 1.05 ;09.92 от 2.01 03.93 до 1.42

Ние да не сме банки??
                                Да вариантите са повече,но ако си подготвен за всички знаеш как и какво да отиграваш.
                                Не може на сляпо!
                                И ти ползваш нещо(знам че ползваш фундамента-дано не бъркам)за вход в позиция.
                                Не казвай,че го правиш ей така!с лека ръка влизаш,пък да видим какво ще стане.

За графика ми отиват по 510 мин.
                                Не е кой знае какъв труд-по скоро поглед,да видиш какво показва-това е.

Само успехи и не ни обръщай внимание на нас,техниците.
                                Поздрави
                                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

Working...
                                X