IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• г-н Ретров

wij sa KOKO wijdam 4e rabotish na nqkakwo wisoko niwo, oba4e men problema mi e 4e imam akaunti kade li ne i w kraina smetka izliza 4e wsi4ko e w nqkakwi ofshorki deto we4e ne e mnogo qsno koe kak ...

Коментар

• г-н Ретров

Ами тогава страхотно бе пич има една форма ЧД2 в БНБ и си отпускаш кредит ако е от щатите трябва да е безлихвен че нашите искат облагане на лихвите и какъв ти е проблема, каквото си купиш го вписваш като особен залог на вирмата си вън че да не може никой да те изпързаля и това само трябва да наемеш един шерпа да търчи до БНБ всеки месец да пуска две лисчета хартия

Коментар

• г-н Ретров

това последното него разбрах

Коментар

• г-н Ретров

to ko sam trygnal da wi pitam.... edini cyka nqkaw mikroforex... nego fashta tablicata za podohodno oblagane....drugiq mi cyka w bg broker... mai samo Pesho razbira ama sa skatawa- tipi4no po bylgarski

Коментар

• г-н Ретров

това последното него разбрах

Коментар

• г-н Ретров

kat naprawish malko pari w bg broker ti slagat edna maimuna otsreshta det ti wika samo price changed

Коментар

• г-н Ретров

koi cyka w bg brokeri be... ne mi gowori gluposti

Коментар

• г-н Ретров

Ти да не си данъчен бе г-н Петров, като си спечелил е невероятно схемите са много най-простата ти я споменах договори се с брокера си ако е бг ще стане да ти блокира сумата, не да я изтеглиш, и да стане гарант по кредит който той да покрива щото ти не го връщаш или хайде не ти а бабати

Коментар

• E/D

Затворена позиция 1,3212 + 22п нещо не ми харесва поведението,ще чакам по-добри времена,а и данните от 15.30 П/Й започва пак да става интересна.....

Коментар

• EUR/USD

by Max McKegg
                      2/28/2005, Forexnews.com
                      February 28th - Having rallied as anticipated, the Euro is still likely to extend its recovery onto my target around the mid 1.3000's over coming days, before corrective strength is exhausted. This will then set the stage for the Euro's next significant trend move and sell-off toward the 1.1600 level in the weeks ahead

какво мислите за това?

:]

Коментар

• г-н Ретров

az o4akwah tuka da ima nqkoi det da kaje kwo se prawi , do opredeleni sumi shemata mi e do bolka poznata... ama sa we4e naistina nqmam ideq

Коментар

• Канадеца

За канадеца никои нищо не каза?

Коментар

• г-н Ретров

Признават се разбира се а амортизацията какво е само че се разсрочват във времето

Коментар

• danaci Магелан

Мога да ти препоръчам счетоводител ако искаш но няма бягане аз преди 3 год бях 16к на въстановяване по ддс и ми разгониха фамилията, получих 12 след 6м през което ми спретнаха и пълна данъчна а не само по ддс а тъйкато имах и пари отвън оформени като кредит но прилежно декларирани в бнб съвсем ме разкатаваха, много неприятна история сега гледам никога да не излизам на въстановяване на ддс

Коментар

• danaci Магелан

da ne goworim 4e za firma shti oblojat samo pe4eliwshite sdelki bez da se imat w predwid gubeshtite ... i da ne goworim 4e moje da izlezesh i na zaguba ot cqlata rabota

Коментар

X