If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защото рано или късно ще искаш да си купиш примерно ски или снуборд или половер, абе квото ти трябва там, неможеш да ги пишеш всичките ти разходи през фирмата, невърви.
Между другото имам добавка в паундйена от 200.27
Що се отнася до данъците в повечето страни няма такива за форекс така че по-добре играй навън а в бг е по-добре като фирма но не върви да не декларираш доход но пък има и разходи. А се надявам и тук да освободят дейността както направиха с БФБ
Данъка за FOREX е 20% като физическо лице, проверил съм. Нее изгодно да минава през фирмата ти защото ще платиш един път 15 % като фирма и после още веднъж 20% като девидент на физическото лице.
Коментар
danaci
g-n Petrov - теглиш колкото си изкарал,но не повече от това което е в сметката ти :-)
Вариантите са 2 - Първо да ти ги преведат по сметката на кредитната ти карта или сметка която имаш в чужбина,ако преводът е от чужбина.Втори вариант - теглиш парите в брой , ако брокерът ти е в БГ.
Как да се оправиш с данъците и дали да декларираш парите в данъчното си решаваш сам. Тук не е най подходящото място да дискутираме този въпрос,още повече че аз пиша с истинското си име. Нямам желание да си имам проблеми със закона и данъчните.
Коментар