IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• danaci

Да, наи-добре си намерето по един счетоводител да ви обясни как стоят нещата, за да сте си спокоини.

Коментар

• danaci

Абе първо спечели парите пък после дай някой лев на добър счетоводител

Коментар

• danaci

Защото рано или късно ще искаш да си купиш примерно ски или снуборд или половер, абе квото ти трябва там, неможеш да ги пишеш всичките ти разходи през фирмата, невърви.

Коментар

• danaci

Между другото имам добавка в паундйена от 200.27
          Що се отнася до данъците в повечето страни няма такива за форекс така че по-добре играй навън а в бг е по-добре като фирма но не върви да не декларираш доход но пък има и разходи. А се надявам и тук да освободят дейността както направиха с БФБ

Коментар

• danaci

zashtoto deinosta na firmata ste byde tova kogato wsichko go prehvyrlq na firmeni accounti zashto mislish che ste plashtam danyci kato fizichesko lice kogato wsichko ste minava prez firma togava nqma da imam prihodi kato fizichesko lice

Коментар

• danaci

Данъка за FOREX е 20% като физическо лице, проверил съм. Нее изгодно да минава през фирмата ти защото ще платиш един път 15 % като фирма и после още веднъж 20% като девидент на физическото лице.

Коментар

• danaci

g-n Petrov - теглиш колкото си изкарал,но не повече от това което е в сметката ти :-)
                Вариантите са 2 - Първо да ти ги преведат по сметката на кредитната ти карта или сметка която имаш в чужбина,ако преводът е от чужбина.Втори вариант - теглиш парите в брой , ако брокерът ти е в БГ.
                Как да се оправиш с данъците и дали да декларираш парите в данъчното си решаваш сам. Тук не е най подходящото място да дискутираме този въпрос,още повече че аз пиша с истинското си име. Нямам желание да си имам проблеми със закона и данъчните.

Коментар

• danaci

i ewentualno ako mojesh da mi kajesh kak procedirash ti , ako ne e taina razbira se

Коментар

• danaci

imash li ideq do kakwi sumi moje da se tegli bez da se deklarirat

Коментар

• danaci

iskam da me posywetwash kak da izteglq pari

Коментар

• danaci

g-n Petrov - кажи !

Коментар

• danaci

nqma li nqkoi koito da se zanimawa s forex tuka be??????

Коментар

• danaci

oshte ne znam no tozi mesec ste trqbwa da go napravq s otkrivaneto na firma i t.n.

Коментар

• danaci

ako e taka zna4i imash pari w nqkoi si akaunt kato fizi4esko lice , kak she gi prehwyrlish waw firmen akaunt

Коментар

• danaci

sa dokolkoto razbiram ti se zanimawash s forex, w smisal predpolagam 4e ne cykash na demo

Коментар

Working...
                                X