IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Анализ+PPP+ бира+1,19 или 1,23 за другата семица

PPP,съгласен съм с теб защото от личен опит зная че ако играещ по анализи само можеш да се набуташ и то яко.Това купи на **** продай на **** сложи стопа на *** и накрая когато си погледнещ извлечението само минуси от ударени стопове . Ако някой си мисли че форекса е по рисков бизнес от това да отвориш фризьорски салон и ли частен бизнес тип гаражна търговия много хора се заблуждават. Абе темата е дълга като тази за любовта но не ми се пише.
    Повече дискусий на бира!

Приятна почивка на всички

Коментар

• Марио Димитров: Анализ ППП

Мисля че корекцията още не се е състояла .Трябва да е по-голяма и много е голяма сянката за седмицата и такъв бар не може да се подмине.Не биваше да пренебрегваме бързия срив на еврото след 36 , той си показваше посоката но с това изнервящо омотаване и успешни и печеливши дълги ...Кой знае , и все пак сянката трябва да е показател за настроението.Вече заредих кабел.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Pino

Pino, без да искам съм ти отговорил в долния си пост
        А шансът да видиш извънземно наистина е 50:50
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• KOKO

Мисълта ми беше, че много не трябва да се разчита на анализи, особено краткосрочни. Съвсем друго е да разчиташ на някакво дъгосрочно развитие на пазара. А тези дъна и резистънси са си изобретение на по-умните от нас за обиране стоповете на шаранчетата.
          By the way, ти чете ли "анализите" на FXCM, за които писах? Funny, a?

Коментар

• Марио Димитров: Анализ

По тази логика и да видиш извънземно на улицата шанса е 50:50 - "или ще видиш, или няма да видиш". Все пак по-добре е да имаш някакво виждане как ще се развие пазара, когато отваряш позиция, а ако наистина държиш на "50:50" шанс за успех, по-добре хвърляй монета когато откриваш позиция
            Buy high, sell higher!

Коментар

• Марио Димитров: Анализ ППП

ППП,
              Марио е пич, иначе поръчките ни с тебе са идентични и се надявам че не е прав, но и той предполага дъно, но а дано излезат и Успехи

Коментар

• Марио Димитров: Анализ

Марио, постинга ти е поредното доказателство, че анализите са bullshit. Ако така стане, ама може и да не стане, не знам си коя вълна, но не е сигурно че е точно тя То става малко като "тука има, тука нема".
                Истината е само една - на каквото и ниво да влезеш и в която и да е посока, шансът да си прав е 50:50, както и да ги гледаш нещата.
                Аз допреди малко се забавлявах с анализите на FXCM - В Сряда като беше пазара срещу $ дадоха прогноза за USD/CHF на 1.25 до няколко дни. Преди половин час пък прогнозираха 1.32+++
                То и Петър има по-голям шанс от тях да познае - той поне е винаги в една посока

P.S. Това не е подигравка с труда и времето, които влагаш за анализи и чертане, само моето мнение че си е загуба на време.

Успех

Коментар

• Анализ

Не ми се рисува сега но съм съгласен с ГГГ засега
                  http://www.forex-freezone.com/forum/viewtopic.php?t=5

Коментар

• Анализ

Марио също лично мнение, корекцията трябва да гони канала 1.2330-50 мин еврото от никъде няма завършено движение
                    Успехи

Коментар

• Анализ

Това го копи пействах.

Мисля,че корекцията се състоя.
                      Не беше това което очаквахме,като цифри.
                      1.15xx не е далече.

Това не е предпоставка за търговия!!
                      Може и да бъркам-знам ли??
                      Поздрави и успех

Коментар

• кабел

Скъсявам, последно за тази седмица кабела под 1,7520.

Приятен уикенд и успешна нова седмица!

;-)

Коментар

• Анализ

За графиката:
                          Пуснал съм фибо от 29.10.2000г до последния хай.

Син цвят:
                          Дължина на C спрямо А.
                          ВАЖНО!!
                          Пропуснал съм сините отметки на 38% и 50% да ги пусна до 38% фибо червено(сегашните са от последното дъно).
                          Моля(да не поствам нова графика)заместете сините цифри с :
                          за 50%=1.2628 за 38%=1.2376

Ако корекцията се развие от 1.1596,възможни нива!

Зелен цвят:
                          Дължина(вече достигнато ниво от 161.8)за C от 1.3479 до 1.2767.

Ако корекцията се развие от последното дъно,възможни нива!

Пиша корекции,защото не зная в каква формация ще протече движението.
                          СПОРЕД МЕН:
                          Сега сме във 2 вълна и тази корекция може да протече в ABC(три вълново и това е дъното)!
                          Най вероятно,приемам 38%фибо.
                          Може и да се ограничи от нивата,които съм поставил като важни за преодоляване(в бял цвят)!
                          АКО направи 5 вълнова втора вълна и това което обозначавам с C стигне до 38%,ще последва D(с указаните цели-син цвят:отчитайте променените цифри) и E,което МОЖЕ БИ ще е 61.8% от А(не изключвам и 100%).

Само така виждам нещата.
                          Може и да греша-не зная??!!

Поздрави и успех

Цифрите са ориентировъчни!!

Добавено на 15.07:

Евро/доллар. Технический взгляд Citigroup. Валютный рынок

19:47 15.07.2005

Теханалитики Citigroup фокусируются на двух евро-движениях и на двух периодах, то есть на снижении евро, которое началось в декабре 2004 года и на распродажах в октябре 1998. "Если эти два графика наложить друг на друга, то получится похожая картина, которая сулит нам, что за ростом к 1.2256 на этой неделе может последовать 5-я волна вниз", - пишут они. "Если она будет равна волне 1 (1.3482-1.2766 или 716 пунктов), то целью станет 1.1540. Напомним, что движение евро к минимумам июля 1999 года пошло от 1.0837 до 1.0108, или на 729 пунктов, что почти идентично длине волны Эллиота, о которой мы говорим. После того, как пара достигла в июле 1999 года отметки 1.0108, произошел рост на 8 фигур", - говорят они. Forexpf.Ru - Forex News / Новости Форекс

Коментар

• Коментар

• Позиции

Long Cable at 1.7520

Коментар

• Позиции

Short USD/CAD at 1.2205
                                Short USD/CHF at 1.2960

Коментар

Working...
                                X