If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В тоя бизнес твърдо нема , твърдото се цени другаде
Коментар
e/d
-DR - ситуацията днес само затвърди убеждението ми, че сме тръгнали много нагоре.Знам че това което казвам няма да ти хареса,но за мен посоката е твърдо за нагоре. Обраха стоповете след речта на Ал и сега както виждаш пак сме над 1.3000
Успех на всички Спекуланти
Здравей Караиванов ! Определено НЕ съм кардиолог, но когато работата стигне да там да гледам кардиограми е ..страшно много зле !!
Просто правя такива намеси, че на моменти се чудя как майката природа все още ме търпи ..
Но от друга страна ,за да ме търпи значи прави някакъв компромис и е съгласна с действията ми -нали са за добро .!!Поне така си мисля аз ..Иначе не бих работил .
Но във форекса претенции не трябва да имам въпреки ,че понякога правя точно противното ..))
Караиванов какво ще кажеш за ситуациата днес ?? Мнение ??
Коментар
ZaYo
ЕUR/AUD
nqkoi moje li da mi dade analizi za tazi valutna dvoika ili saitove kudeto da gi pi6e?
Кабелът някак неестествено виси, би трябвало да мине през 8720 за да направи картинката естетически издържана.
В е/д се ориентирам към седмично затваряне на 2929 - кой както иска да го разбира.
Време е за кратка почивка.
Коментар
e/d
-DR - Док и преди те бях питал,но не ми отговори - какъв точно доктор си ? (може и да не ми отговаряш) но си мисля че си кардиолог - с тези диаграми...... ;-)
Дано си прав КОКО , а и мисля че си прав ,че и диаграмата ми е в това направление ,
но като виждам този непредсказуем пазар, вече се въздържам дори и да се радвам ..
Да знаеш ,че чакам анализа ти ..А пък би било добре и интересно за всички .
Успех !!
Докторе, убеден съм че в този форум няма лоши хора.
Успех на всички!
Коментар
Е/$
novichyk - сега е момента да скъсяваш Е/$ - прочети последният ми пост. Въпреки че се отнася за кабела, същото важи и за Е/$ - таргет 1.3030/50 до края на денят. Така , че - ПРОДАВАЙ :-)
Коментар
gbp/usd
Здравейте Спекуланти
Трябваше за 2-3часа да изляза и виждам, че Грийнспан не е изневерил на себе си.Незнам какво е казал но каквото и да е то, е дало лек тласък на $ и това е задействало лимита ми за покупка на кабели от 1.8776. Средната ми цена вече е 1.8821 и смятам да купя отново около 1.8755/60 ако 1.8750 издържи.
Ако не издържи - ще купувам по-ефтино значи.
Слъто така имам изпълнен лимит за продажба в паунг/суиси от 2.2417 която вече ме радва и която смятам да затворя около 2.2320 или дори на 2.2270/80 още тази вечер.
Успех на всички Спекуланти
Коментар