IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• лихвите

Гриша паунда държеше 9% преди 10-15 г. , а ако решиш да печелиш от лихви на маржин ,по добре спретни един купон да изпием кинтите поне това ще ти остане

Коментар

• лихвите

Абе днес се замислих над следния въпрос. До колко могат да растат лихвите например в Австралията и във Великобританията. Щото в Австралия сега е 5.25 ли беше, упорито се твърди че ще я увеличават, същото и за паунда. Тези числа бая големки вече ми се виждат. То само от лихви да печели човек. Някой с по-дълга памет помни ли по-високи нива от тези. Става въпрос за нормална валута де.

Коментар

• 10x10

cska ще се възползвам ас да отговоря на платфорамта която ползва КОКО мисля че няма опция за 10X10 бързо испълнение просто се зарждат 10 поръчки с 10 лота от една и съща цена и то ако успеш да ги направиш всичките стоп и ривърс е точно каквото описа ти една поръчка със стоп и друга чакаща от същото ниво. Успех.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• 10x10

Здравейте аз съм нов във форума. Искам да ви попитам няколко аматьорски въпроса и ако някой все пак ми отговори му благодаря предварително. KOKO имаш ли на твоята платформа опция за да избираш брой лотове - примерно 10, за да стане бързо операцията 10х10к или един по един. А също има ли на някои платформи тази опция стоп и ревърс или просто зареждаш чакаща поръчка за ревърса, а другата си е със стоп.

Коментар

• Петър

Във 11.55 независимо от нивото всепак ще купя паундйена 10Х10к и ще бягам постепенно или добавям
            Успех

Коментар

• Петър

Петър не се заяждам с теб но мисля че не си прав за утре или вдругиден 1.3320 или поне неискам но то е същото, аз поне си казвам когато губя или печеля и поствам поръчките си но наистина се влияя от теб що се отнася до някоя търговия която не е в моята посока, но дотолкова колкото да се замисля, а чикаго май е прав за дългата йена а пък аз се надявам паундйена да падне малко за да го купя въпреки че си умирам от яд стоях с мишката и се чудих от перфектното ниво но нали съм лаком
              Успех

Коментар

• bnight

Бнигхт, за 1.20 не знам, но до края на седмицата мисля поне 1.1850, особено ако има добри данни за долара в Петък.
                Както казах, аз съм хеджиран, но по голямата ми е дълга от 1.17, която ще удвоя ако видим 1.15
                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• bnight

Наистина , се трупа потенциал за някъде и ще избие , но поне и утре трябва да продължи в същия дух.Почвам да си мисля , че нещо ще става с паунда , нещо негативно та затова го бутат ли бутат нагоре , много изкуствено изглежда.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Петър

PPP малко за франк-а и аз имах идеи за 1,20 но се разколебах в последствие ако го има кога го виждаш това ниво във времето в смисъл седмица две три пет ?
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Петър

Петър, не се притеснявай, като го затворят ще отворя нов, само че съм хеджиран и няма начин да стане. А миналата седмица, когато ми беше затворен въпросният акаунт съм на +7к. Ако не бях служебно затворен, щяха да са 10. Не всички губим и печелим като тебе милиони и в същото време ловуваме за шарани по форумите, но какво да се прави.
                      А за теб забелязвам един много интересен факт. Винаги когато някой те нервира, започваш с обидите. Който факт ме навежда на мисълта, че си нищо повече от един мърльо, нетърпящ критика от никой. Това че някой някога ти е казал че си добър трейдър, не означава че е така. Слез на земята и се вземи в ръце. Успех ти пожелавам с новият курс. Сигурно ще произведеш професионалисти като теб.
                      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• eur/usd

Затварям дългите от 1.2753 на 1.3258 (само +505п)
                        Купувам usd/jpy 104.24
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Камен

bnight - тази нощ или утре

Коментар

• Камен

Петре кога и как виждаш 1,3320 ? защото аз леко се разколебавам за дългите .

Коментар

• Камен

РРР - $/суиси 1.1420 , надявам се да не ти затворят служебно и този акаунт.

Коментар

• Камен

Пазара ще покаже на къде ще ходи. В момента нямам там позиция ( бях удължил от 1,5367 и я затворих
                                на 1,5417)
                                Пожелавам успех на всички !

Коментар

Working...
                                X