If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Обърнете внимание на тези думи на дядото:
And although prices of imports have accelerated ,we are, at best, in only the earliest stages of a stabilization of our current account deficit--a deficit that now exceeds 6 percent of U.S. gross domestic product (GDP)
Вашко, ти явно знаеш какви ще са изненадите. Айде кажи и на нас, че си седим ей така в неведение. Вчера шпионски сателит е засякъл таен разговор м/у тебе и дядо Грийни. Само че връзката е била кодирана(нормално) и не могли да разберат какво ти е казал. Бъди приятел и дай някой жокер. Ще ти се отблагодарим после, обещавам!!!
Въпреки, че не ми беше тази целта на поста, мерси за поканата. Но само и ако експлозивчо се съгласи да участва!!!
Стига с шегите, работата става все по-сериозна с наближаването на 15,30.
Най-добрият начин да не загубиш при новини е да не играеш и ще спазя този принцип.
За сведение на eksploziv4o, тази седмица имам два ударени стопа по 20 пипа = -40 пипа. Позицията в австралиеца беше двойна(49 X 2 = +98) и като имам пред вид печалбата в канадеца(+59) остава чиста печалба 117 пипа. Така че наистина напълних кошничката, и то не с отровни гъбки(стопчета).
Коментар