If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Затворена къса позиция в австралиеца на 0,7648 с 49 пипа печалба заради провален тест на 0,7640. При пробив на това ниво влизам къс отново.
Затворена дългата Usd/Cad от 1,2511 на 1,2570 с 59 пипа печалба, заради покачващия се петрол.
А най-важната причина да се отърва от тези позиции е търговския баланса, който отнася стопове и в двете посоки.
От дръга страна еврооптимистите да не забравят шамара от оня ден на 1,2350. Това беше ясен сигнал, че маркетмейкърите са къси в евро и искат да бъдат къси. Само пробив на 1,2350 би бил бичи сигнал. Всичко м/у 1,2157 и 1,2350 си е консолидация.
НО, прави ми впечатление опита на еврото да обърне своя низходящ тренд в кросовете си. Фактът, че още нямаме пробив на дъната в евро&паунд/долар леко ме притеснява и си имам едно наум. Това, че досега съм бил само бичи настроен към долара, не означава, че до довечера няма да го продавам.
Мислете и гледайте внимателно, недейте да очаквате и да се надявате!!!
Gbp/Chf: Лимит продажба от 2,2805, стоп 2,29.
Aud/Usd: Който още не е продал да го направи от 0,7639, стоп 0,7710, или за по-смелите 0,7730, цел 0,7475 и надолу. В тази двойка е срамота да се говори за северна посока(за справка - двоен връх на месечна, ясно изразен тренд на дневна).
Долара в другите двойки вече е потеглил в севрна посока и сигналите за покупката му са вече минали и изконсумирани.
добро утро и успешен ден на всички!
по темата-ауда ще върви надолу според мен защото масово ще се / може би от днес/ се купуват евра и паунди с/унего и продажа с/у йени .най много да отиде до 07710-20,но много много за кратко и
Понеже много рядко се включвам в форума поради други задължения иска м да изкажа благадарноста си към всички които искат да помогнат по някакъв начин.и споделят вижданията си . Аз лично съм благодарен на споделените мнения и дискусий които за съжаление много рядко се получават, поради причини които всички участници разбират.Нямам нищо против никой , някои " екстравагантни имена " само се чудя от къде намират време за глупости ?Може би начин на живот?
ЖеЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ
Чиста техника и сигнали НА ДНЕВНА, без фундамент - дори не съм го гледал, сочи на север!
На 4Н имам последно сел сигнал на 8.06.05 в 16.00 БГ време.
Т.е. ситуацията не е много ясна и е най-добре, ако не сте вътре да изчакате. Нататък всеки сам си решава. Успех!
Аз днес изкарах 102 пипса от gbp/chfдето го играх сел с две добавки. Още съм сел там с малко и ще вляза с още толкова, ако падне под 2.2790 или се качи до 2.2890 и 2.2940.
Тази вечер на дневна не даде нито един сигнал
Затишие пред буря))
Играх си доста с различни индикатори за филтри и 51% съм сигурен, че установих кога ми дава ВРЕМЕННО ИЛИ АБСОЛЮТНО ГРЕШНИ СИГНАЛИ както стана онзи ден с gbp/usd. Аз не знам как ще се развие двойката, но ако го имах този филтър тогава щях да подмина СИГНАЛА ЗА BUY НА ДНЕВНА и да се задоволя само с този на 4Н. Тогава не купих, първо защото нямах излишна сметка и второ, на 1Н беше много стръмно само нагоре след сигнал за бай без никакъв сигнал за сел почти 2 дена, което си е чисто задъхване. Да видим до къде ще стигна с тази "научно-техническа работа")). Когато процентът на сигурност ми се качи над 80, ще пиша по-подробно)))))))))))))
Успех утре на всички! Нека бъдем по-единни и не се поддаваме на провокации!
Огняне, съгласен и по двата пункта. Канадеца за съжаление е като вързан за петрола, а той пък явно може и до 100$ да стигне. От друга страна може и да пробие низходящия канал имайки пред вид силния тренд на долара спрямо всички валути.
А за Aud/Usd не виждам друг вариант освен пропадане. Затова съм заредил картечницата и стрелям без предупреждение. Намаляващия лихвен диференциал също ще повлияе отрицателно на кенгуруто.
завтра ловим? это вопрос... а торговый баланс? если до завтра просидим во флэте, при не шокирующих новостях пойдем вверх...в случае ухода до завтра на 2290 и выше, либо ловим 1.2070 вечером в пятницу, либо в понедельник....в любом случае не позже вторника....
Торговый баланс тута вааще ни при чем! Главное, что рынок настроен вниз, кто в лонгах до сих пор - напуганы. Переменить настрой, вот так на одном дифиците (если, канечна он не будет сверх шокирующим), невозможно. На плохих показателях вверх пунктов на 40-50 и разворот, который БНР увидел еще вчера. На хороших и так все понятно.
Коментар