IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• e/$

Искам да благодаря на "онзи индикатор" - в 13,30 написа: "Не залагайте на долара в близките няколко търговски сесии! ! !
    Ще има изненади! ! !
    Играх с/у него....

Коментар

• EUR/USD

За bgr )) . Успех на всички и приятни почивни дни !

Коментар

• kritelin: e/$

Само ако те се извинят за предричанията си за 1.50 в началото на годината
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Varna

Тел ми е 0889 369 524
          ICQ 71521157

На бунгала съм, но в понеделник или неделя вечерта съм навит да се видим.

JB, затова се занимавам с ауда, той си направи корекцията по учебник. Тя завърши с мечо обръщане на дневна и сигнал за продажба от 0,7639, а дори и да се коригира няма да затварям и ще си чакам 3 фигурки надолу. Всичко до момента е в полза на долара, тенденцията за повишаване на лихвите, нерекордните дефицити последните два месеца, еврокризата. Всичко това ще даде много сили на гущера и смятам да се възползвам. Да не говорим, че се готви намаление на лихвите в Англия, Австралия и най-вече в Европа. Просто картинката е много сложна за евро и компания.
          Работа и заплата?

Коментар

• e/$

Mislq,che sega e momenta vsichki,koito pliuha analizatorite na City da se izvinqt
            cheers

Коментар

• EUR/USD

+ - не бързай, пазара няма да избяга.

Коментар

• e/$

prav si moje da stane i po kasno no znam 4e ako ima goljamo dvijenie po4va njakde do 30 minuti sled 6
                ne kazvam 4e ne moje da stane po kasno,prosto ako ima dbijenie obiknovenno e s tozi timing

Коментар

• e/$

hvanah go cjaloto, no imah ne dotam dobra sedmica,pak sam na plus no 60tina pipsa na sedmi4na baza
                  uspeh ti pojelavam

Коментар

• EUR/USD

EUR/USD 5 мин. Може би пак греша с този малък период 5 мин. , но ми се струва
                    че на MACD имаме дивергенция.

Коментар

• e/$

мммдааа..... и аз го имам това на предвид .... интересно ми беше че определяш константно часовия диапазон до към 18:20 . Дано си хванал по голяма част от днешното движение
                      Успех ти желая.

Коментар

• e/$

na bazata na londonskija fiksing koito e v 6 4asa,obiknovenno amerikancite 4akat da izlezne i ot tam dvijenie
                        ne 4e 6tom e bilo taka pak 6te se slu4i no.......
                        sled malko 6te vidim

Коментар

Здравейте колеги,
                          Най-после имам възможност (по технически причини) да си кажа мнението. От тази сутрин влязох с къс кабел 1.8225, с 1.8255, ц 1.8170. Виждам че съм изкарал 55пипса, но ще скъся още кабела - както върви довечера след 21.00 с намалението на Бюджета на Федералния резерв за МАЙ с 15 млрд $ (от -62 млрд$ на -47млрд$) ми се струва че ще имаме ново дъно - около 1.8060.

САМО МНЕНИЕ!

Коментар

• e/$

nikolb99 на база на кое си правиш тези си времеви заключения... не се заяждам... просто забелязвам че имаш добри попадения
                            Успех.

Коментар

• e/$

Между другото, аз закрих част от късите си. Дано не бъркам.

Коментар

• Aud/Usd

Трики, Варна 2...мисля че чак до 0.7450 едва ли ще стигнем преди да направи някаква корекция. Иначе и аз съм към от много високо, но съм сложил тп на 0.7540 и от там ще чакам движението нагоре за да продавам отново. Само мнение

Обърнете внимание на паунд/новозеландец....там съм дълъг и днес си направи една фигура вече...определено съвсем скоро ще видим нива 2.5850...

Успехи от мен.

Коментар

Working...
                                X