If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
supertrader, аз в момента имам само gbp/chf - къса от 2.2820 и удвоена след един паднал стоп на 2.30. Дон Хуан преди 5 месеца каза, че я вижда тази двойка на 2.32, еваларка, натам сме. Най много да е сбъркал с 3 до 5 фигури. Колко му е ще добавяме, хе хе хе.
И после кавате, че нямало класни БГ анализатори. Скоро (до 10-ина) години като сме на 1.90 при eur/usd и за Кондратиев ще си спомните вие ама късно ще е, късно))))))
Какво стана бе, братлета, сам ли ма оставихте? Да пия и да плача?
И тоя Вълев де се скри и той. Вдън земя изчезна. Някой има ли инфо за моето аверче (и кръстник) iwo? ))))))))))))))))))))))
супертредъре, аз не се сърдя на рицаря за нищо, дори за правописа. Ама като е познал преди месец, а сега се самоизтъква, то тогава Дон Карлос, дето още февруари каза доляря мноооооогоооооо надоле трябва да се пръсне да го самоизтъква.
Грозно е, много грозно, хе хе хе хе. Весело да става колеги, ама наистина е хубаво новите да не се правят на толкова ербап (визирам рицаря и компания), а да надават малко ухо, абе какво аджеба стои зад думите на туй старо куче. Аз и затова старите пушки питах, ама ей на пак се появи рицаря и ми обясни как 3 фигури преди началото на обръщането на 3 год тренд ТОЙ ГО БИЛ ВИДЯЛ. ПРОГЛЕДНАЛ ВИДИШ ЛИ, хе хе хе. И надолу 1.29, 1.28, 1.2730, 1.2690, 1.25, 1.24, 1.23, като ги подминаваше доляря като експрес малки гари, лело и меко, не се е чудил. Ами не се е чудил щото е нов. След 2-3 години ще се зачуди и той. Рицарю, с най-добри чувства, ама дай малко и старите кучета да лаят, бе брат, от теб не могат мнението си да кажат
Хади със здраве и ни ми са сърдети мноу, аз завърших ТУ, ни сам филулог, хИ хИ хИ.
Рицарю, с усмивка по лесно се живее, ни са сърди)))))))
Мисли за следващите три , като за 50 особенно с еврата а всички други са лесни . И така е докато свикнеш да ги търпиш и мъкнеш , номера е да не си на минус по салдото.Днес бях се ядосал , като четях от Европа как втасват и дърпат на всички страни и дори за растеж мислят.
PPP, не че съм капацитет, но за времето, през което опитвам някак да оцелея в тази среда, постепенно достигам до извода, че май са прави онези, които пишат, че е по-правилно не да спасяваш губещите позиции, а да подсилваш печелившите.
За съжаление това все още ми е мъгляво предположение, резултат от мощни загуби, обградени от анемични печалби.
Освен това нямам идея как да го направя, но работя по въпроса. Дали обаче изобщо е възможно - това ме озадачава, защото наличието на толкова успешни автори (на книги и печеливши стратегии) е доста лош знак за тези, които гледат реалните резултати.
Както и да е - вече ми е време да приключвам.
ще веднъж пожелавам на всички следващата седмица да е успешна.
Лека нощ и причтна почивка.
Не се засягай , вярно е че беше писал .Проблема с правописа не е чак толкова сериозен , само имай в предвид че преди няколкко дни имах проблем с една бележка , писана от един твой колега по правопис , но и цар на кривописа , там където трябваше да послужи писаха отдолу невалидна . Казах му и гледай какво стана , втория път същата бележка беше валидна че и се извиняваха писменно.А иначе в твоя случай Пиво е прав , че доста си зле с правописа но поста ти е валиден според мен защото е разбираем.Така казаха за бележката - разбираема е и не трябваше да се заяждаме , а то дума без грешка няма и често и по две.
Bnight, зная, че отдавна си във форума, както забелязах и очакването ти за Hеад&Shoulder, но аз не мога да си позволя толкова дългосрочни позиции. Освен това, според мен, да отчиташ и се съобразяваш с мнението на другите е много важен елемент от действията ти, но решението и отговорността са си индивидуални (т.е. всеки отговаря и плаща за действията си, а дали се е съобразил с другите си е лично негов проблем).
Лека нощ на всички и успешна следваща седмица!!
рицарю, подминавам те с насмешка, аз съм тук от преди ти да се пръкнеш, имай го в предвид.
PPP, разбирам те братче и те следя. И теб, и Камен, и Дона и КОКО, дето изчезна напоследък и още десетина колеги от други страни с подобни на нашите стратегии. Успехи! Аз ще гаврътна едно и може пак да се вясна насам, да слушам оня малкия как вече не мое да ме трае, шото пиша мноо грозно и сам мноу мноу тап, хе хе хе хе хе. Познал 10-те фигури 13 фигури преди това, ама ей на, не ги отиграл. Пустия му хед енд шоулдърс, що не го послушах значи. Да си блъскам сеа главата до следващите три години, хе хе хе хе хе хе.
Пропуснах този ден почти напълно - бях силно зает, а и нещо ми се струваха сигналите много съмнителни...
Вярно, вече година и половина се пробвам на този пазар (само от месец съм на real), но нещата са много непредсказуеми и затова играя с минимална сума - само за "гъдел", иначе ... Признавам си, че сигурно просто не разбирам логиката на пазара - затова и основните ми действия са на демо. Все пак - все още не съм загубил надежда, че все някога ще имам "просветление", но дали това изобщо е възможно??
piwo ако следеше малко по-отдавна форума. По точно малко повече от две седмици щеше наистина да видиш че казах за главата и раменете но то си е за които наистина следи мненията ми а не за такива като теб дето само се чудят как да се заяждат наистина ми е писнало от такива като теб дето се заяждат.
Piwo, за мен изминалите 2-3 седмици бяха отвратителни. С много зор и нерви, през последният месец сколасах да изкарам всичките си сметки горе долу на нулата. Имам дълги Е/$, които започнах от 1.34+ и сега са със средна цена от около 1.28. Също така имам къс $/Франк, започнат от 1.15+ със средна цена 1.22
Тези два ордера към момента са на загуба от около $11К, но както казах като цяло съм на нулата, с цената на безбройни хеджове и маймунджолъци. Днес например затворих хеджиращи поръчки за около 900 пипса печалба и пак съм на лек минус за деня. Много е изнервящо и взе да ми писва вече, нуждая се от дълга почивка Затова пък една корекция от 2-3 фигури ще ми донесе супер печалби, само не знам докога ще я чакаме.
Успех на всички и приятна почивка!
In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар