If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Адаш, и аз го забелязах. Важното е, че доларът поскъпва с/у всичко. Който търгува със злато да му бере грижа. Предния път не отговори кога ще се видим накрая, от един град сме - срамота.
еми какво да ви кажа очакван край на тази седмица вашко малко уточнение търговския баланс е с по-добри стоиности от учакваното . Късмет на всички и приятни събота и неделя. За съжеление не отиграх добре това движение а и мога само да съжелявам че в сряда си затворих късите от 1,23 при това на загуба. Но какво да се прави идва нова седмица късмет на всички.
Едно ми е чудно само как в такова голямо движение не спряхте да се надлъгвате кой е по велик....
Някой отигра ли го ...Как?..... Или на Демото е все тая а?
Успех на всички които по малко се хвалят и заяждат
Нищо не говори по-добре за теб, отколкото квалификациите, които така упорито използваш. По-добре погледни и прочети какво пише в първия постинг за "най-спокойна". Тогава (може би )) ще схванеш за какво иде реч. 'Айде - и да шофираш внимателно
На мен пък ми писна от тъпаци като теб.
Еврото се срива в кросовете щото баланса на щатите е по-лош от очакванията..........
то бива слабоумие но чак пък толкова!
Коментар