IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• HIGH OIL PRICES REQUIRED to fund future increases

http://wire.jacksonville.com/pstorie.../3047944.shtml
    CRS-Finance™

Коментар

• EUR/USD

сори разбрах грешно 1.2441 вместо 1.2541 .Не съм изгорял....все още

Коментар

• EUR/USD

Кабела направи 50 пипса надолу
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• EUR/USD

$ засега се движи от 1.2541 до 1.2574

Коментар

• EUR/USD

FXCM, отварят в 9:00 БГ време. Аз дори купих малко $/Франк на 1.2327, в момента е 1.2350

Коментар

• EUR/USD

лоша новина ми казваш , ако е вярно изгориал сум без дори да предполагам

Коментар

• EUR/USD

къде гледаш на колко е в момента

Коментар

• EUR/USD

Богат-Беден, вече е на 1.2541, така че ще можеш да удвоиш от по-ниско.
                  Успех

Коментар

• EUR/USD

преместих стопа на позицията си от четв.(buy 1.2635 limit 1.2780 stop 1.2570) на 1.2480 и чакам да отвори за да удвоя от 1.2560 це 1.2800/10/

Коментар

• ~~~~~~~

Всичко отвори с 25-30 пипса срещу долара.
                      Успех

Коментар

• ~~~~~~~

Постингът ми е под мотото "Иска ми се..." /приемете написаното без необходимата сериозност - сърби го езика, един вид/. И така, ИСКА МИ СЕ...:

1...след като напиша долното, да се появи един "Юлиан", да опровергае всичко, за да мога в края на седмицата да добавя нови 300 - 370 пипса към сметките си...

2... GBP/USD да върне леко нагоре, след което да падне 50 - 60 пипса, за да ме излъже и повярвам,че те такова животно има, а именно: че се е оформил импулсния мечи AWE - модел на Елиът и тогава вече ще ми е лесно да затворя късите, които отворих в петък, за да споделя радостта от движението нагоре...

3... за EUR/USD да мога твърдо да кажа, че се движи по подобие на GBP/USD , но дефазиран и доста по- назад във времето..., но късите ми от петък и тук може да излязат на загуба...

...но няма да ги кажа, горните неща, защото само съм ги сънувал и когато се събудих един Юлиан ми мелеше нещо на главата, а посли се оказа, че само съм сънувал, че съм буден.
                        В действителност и в момента все още сънувам...

Успех на всички! ;-)))

Коментар

• E/D

Добър ден на всички. И успешно отваряне. Supertrader позволи ми да не съм сагласен с логиката ти за корекците. КОКО подкрепи ме ако не греша но около изборите ти прогнозираше корекция в тази двоика тогава и аз я гоних и помниш ли какво стана ? Нямаше корекция доста дълго време Щото на покачване с 12 фигури. Фигура и полвина не си беше корекция ? Така че тренда които се заформи и за мен е малко изненадващ но преди да се видят сигурни индикации за корекция не бих се опитвал да купувам евра. Късмет на всички. И КОКО и Supertrader да не хапете палците като завършим седмицата на 1,2350 ? Само мнение. Успех.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• E/D

Коко , затискай ги дългите с равни къси , така съм постъпил и съжалявам , че не си увеличих размера на позициите , на положителен суап съм и какво ми пука , късата ако тръгне от тук да се връща , поне няколко дни няма да съм на загуба , прибавям суапа. Евро -долар го отбягвам разбира се - дълга при швейцареца и дълга при кабела , и ако ще до 1.10 да ходи .А иначе , че ще връща бясно , ще това че няма корекция до тук , за мен означава голяма после.И ми е чудно , не се ли досещат че дълги се държат и от такива участници на пазара , които няма да затворят в калта , дори ако трябва да чакат години !А долара ще бие паунда на лихви - точно никога , и швейцарците пък ще си увеличат лихвите точно тогава.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• E/D

Успешна седмица на всички

Коментар

• E/D

Здравейте, според мен трябва вече да се настройваме за обръщане на посоката.
                                Така за интрадей игра бих препоръчал.

Дълга при отваряне за около 20п и къса от около 1.2580 с цел 1.2500, при пробив следваща цел 1.2460 или макс 1.2368 - 76.4% от 1.1967-1.3667 - ок това последното за мен е малко вероятно.
                                Основната ми седмична идея е че ни предстои още малко слизане надолу, и започваме голямото катерене.
                                Така че основната търговия която гоня е дълга 1.2450-1.2506 с първа цел 1.27 нивата и дългосрочно 1.36-1.39.
                                Мисля че започваме голямото катерене скоро успех на всички алпинисти.

Коментар

Working...
                                X