If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Постингът ми е под мотото "Иска ми се..." /приемете написаното без необходимата сериозност - сърби го езика, един вид/. И така, ИСКА МИ СЕ...:
1...след като напиша долното, да се появи един "Юлиан", да опровергае всичко, за да мога в края на седмицата да добавя нови 300 - 370 пипса към сметките си...
2... GBP/USD да върне леко нагоре, след което да падне 50 - 60 пипса, за да ме излъже и повярвам,че те такова животно има, а именно: че се е оформил импулсния мечи AWE - модел на Елиът и тогава вече ще ми е лесно да затворя късите, които отворих в петък, за да споделя радостта от движението нагоре...
3... за EUR/USD да мога твърдо да кажа, че се движи по подобие на GBP/USD , но дефазиран и доста по- назад във времето..., но късите ми от петък и тук може да излязат на загуба...
...но няма да ги кажа, горните неща, защото само съм ги сънувал и когато се събудих един Юлиан ми мелеше нещо на главата, а посли се оказа, че само съм сънувал, че съм буден.
В действителност и в момента все още сънувам...
Добър ден на всички. И успешно отваряне. Supertrader позволи ми да не съм сагласен с логиката ти за корекците. КОКО подкрепи ме ако не греша но около изборите ти прогнозираше корекция в тази двоика тогава и аз я гоних и помниш ли какво стана ? Нямаше корекция доста дълго време Щото на покачване с 12 фигури. Фигура и полвина не си беше корекция ? Така че тренда които се заформи и за мен е малко изненадващ но преди да се видят сигурни индикации за корекция не бих се опитвал да купувам евра. Късмет на всички. И КОКО и Supertrader да не хапете палците като завършим седмицата на 1,2350 ? Само мнение. Успех.
Коко , затискай ги дългите с равни къси , така съм постъпил и съжалявам , че не си увеличих размера на позициите , на положителен суап съм и какво ми пука , късата ако тръгне от тук да се връща , поне няколко дни няма да съм на загуба , прибавям суапа. Евро -долар го отбягвам разбира се - дълга при швейцареца и дълга при кабела , и ако ще до 1.10 да ходи .А иначе , че ще връща бясно , ще това че няма корекция до тук , за мен означава голяма после.И ми е чудно , не се ли досещат че дълги се държат и от такива участници на пазара , които няма да затворят в калта , дори ако трябва да чакат години !А долара ще бие паунда на лихви - точно никога , и швейцарците пък ще си увеличат лихвите точно тогава.
Здравейте, според мен трябва вече да се настройваме за обръщане на посоката.
Така за интрадей игра бих препоръчал.
Дълга при отваряне за около 20п и къса от около 1.2580 с цел 1.2500, при пробив следваща цел 1.2460 или макс 1.2368 - 76.4% от 1.1967-1.3667 - ок това последното за мен е малко вероятно.
Основната ми седмична идея е че ни предстои още малко слизане надолу, и започваме голямото катерене.
Така че основната търговия която гоня е дълга 1.2450-1.2506 с първа цел 1.27 нивата и дългосрочно 1.36-1.39.
Мисля че започваме голямото катерене скоро успех на всички алпинисти.
Коментар