IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много приятели глътнаха ЯКО вода този път

Може би си прав, че вече са в някое заведение (може и клинично)) ), но според мен пият мастика и слушат "Нека ме боли...". Простете за черния хумор

Приятен уикенд и от мен!
    Новобранците дето са много надъхани да печелят милиони, да се включват на реал с мъъъъъъничка сумичка, за да не останат после със сливи в устата, докато следващите новобранци нахъсано им обясняват те как са спечелили на демо и как 10 фигури срещу три годишен тренд са ги познали 13 фигури преди това, хе хе хе хе хе хе!
    Мъкааааа, мъка...

Хади, хади Ленче))))) Лека и мека)))))))))))))))

Коментар

• bnight

И аз мислех така , но се оказва че практиката е друга , в действителност на този пазар няма кой знае каква търговия и движение , за тези които са свикнали на големи движения в момента е пълно мъртвило.Не е чак толкова страшно , а и имам малка порция която оставих уж ей-така.И фалитите не са толкова много , а цените падат всеки ден и после се и качват. След Клинтън спечелили от къси акции има също много , а и няма как да ги скъсиш реално и затова е тази марджин търговия.Затова и не храня големи надежди за долара , защото може и да поскъпне адски много но срещу еврото а иначе се иска основа , а такава засега липсва май и златото е нагоре.
      D.Y.F-091066

Коментар

• USSR intel heritage

БНР - я ж не предсказатель... мнение скажу (без притензий на предсказание и без доказухи - это долго писать) ... считаю по евро.доллар (если не начнется большая война) год разворотным .. т е тренд восхождения евро законченным... прошли ли мы высшую точку - естественно не знаю - но допускаю что "может быть "( вообще давать прогнозы на год в рамках бинарной логики (да-нет) невозможно)

Коментар

• USSR intel heritage

На следующей неделе похоже лоу обновим, в обше следущая неделя покажет закрываться с убытком, переворачиваться, попробовать закрыться в 0, или ждать намеченных целей. В общем предстоящего сильного апдвижения по баксуя не вижу, может и зря. Так и пойдем тихой самой вниз-вниз. В общем сигналы, в польу коррекции еще актуальны.

Коментар

Старите муцуни в момента сигурно си пият уискито в някое заведение и затова не се включват в дискусията.

Коментар

За демото работата е лесна- ако входа ти се окаже погрешен- не си режеш загубата ами изчакваш втори вход в същата посока, след това 3ти и така нататък като си преценяваш след колко време ще ти свърши акаунта и дали пазара е в тренд или в рейндж. Един вид стопа ти е целия акаунт.

Коментар

supertrader аз отдавна се каня да коментирам с теб тези къси акции но не ми остана време. Значи идеята е следната не разбирам много от акции но ако съм научил нещо за тази търговия то е че е лудост да се влиза в къси позиции в акции особено ако е с марджин сметка. Попринцип акциите обикновено покачват стоиностите си защото ако достигнат стоиности под номинала си тогава значи че предприятието е пред фалит и ако ме разбираш в един момент ще имаш продадени акции на марджин които са на фалирало предприятие тоест не може да си покриеш марджин-а защото няма акции които да купиш обратно за да ги върнеш на брокера си. Така че съвета ми е недеи влизаи в къси акции още повече по препоръки. Късмет и приятна събота и неделя.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bnight

bgr прати ми я но ще мога да я погледна чак в неделя понеже съм в почивка вече.Kъсмет ти желая и успех.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

пиво правописа ми си е голям проблем съжелявам. Както ти спомена аз съм в МГ не в Езикова гимназия. И наистина следя какво казваш внимателно. въпроса беше в това че за да изгубиш на такъв тренд е трябвало наистина да си се надявал че ще обърне а аз още преди тренд-а да е факт казах че ми се вижда H&S на дневна. Затова ми беше изненадващо неучакваните според теб пробиви да имаше изненади но в тази работа те са задължителни )). Все пак внимаваи и си пази сметката другото няма значение. Приятна почивка желая на всички.

Коментар

• bnight

bnight, да ти изпратя ли една графика за GBPUSD на меила?

Коментар

-Нищо не се знае и този път , наистина не е благоприятно да чакаш корекция , но затова е добре да подържаш половин фигура от цената на пазара и нея винаги я има.За съжаление това може да стане с голям , много голям капитал и преследване на много малка печалба - но винаги печалба.Иначе се налага да караш в насрещното платно също.Няма такова нещо като дългосрочна търговия за един месец или една година , тя като стане дългосрочна може и много години да продължи . Имам едни къси акции , които сега скочиха и по всичко личи , че скоро няма да падат , а то ако е така да ги затворя и да ги купя , ала не е сигурно !Само плашат гаргите и Щатите и Европа имат инфлация , която ще обират с лихви с приказки не става , това да не е форекс в истинския живот не може да скъсиш , като скъсиш и си аут - няма да загубиш , но няма и да спечелиш , значи ГУБИШ.Та долара сега щял много да поскъпва , може би някога но не веднага , още не са си скъсили дефицита напротив удължиха го и следващия път още веднъж по лека цифра и после нагоре - есен , петрол и зима.
                        D.Y.F-091066

Коментар

badboy, много работи съм чел батка, ама истината е, че без риск не ми прави кеф и затова))
                          Това беше на шега
                          Вие с рицаря като сте нови, защо не изчакате мненията на старите муцуни, ами бързате така като т.. пред м... си, а?

Коментар

supertrader, hi4 ne mu razbira6. Otidi na onzi sajt na kojto ti kazva 4oveka i 6te razbere6 vsi4ko.

Коментар

badboy ти водеше в демото на варчев нали ? Много ми е любопитно иначе какъв точно ММ използваш. Между другото наскоро четох една идея с разделяне на Сметката на две части консервативна и спекулативна тази идея силно ми но съм любопитен каква точно е твоята ММ система. Късмет.

Коментар

bnight, приятелю, пише се Очаквано, бе човече. Всеки път го пишеш с У. Сигурно и така го произнасяш. А си в МГ, срамота)) Ей сега ще се обърне Паисий в гроба да знайш))
                                Ти къде видя да съм казал, че движението е било изненадващо??? Написъл съм "1.31 до 1.21 - 10 фигури от воле с доста силни и неочаквани пробиви". "Доста силни и неочаквани пробиви" е различно от цяло едно движение)) Чети внимателно всяка една моя дума, няма да сбъркаш))))))))))))))))))

Коментар

Working...
                                X